💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 331
  • 853
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Яница заради тежкия грим изглежда по-възрастна, но когато е без  добре се вижда, че още има тинейджърски пъпки по бузите, които дори още са по детски окръглени.
Но какво значение има въшният вид, когато си ужасен човек какъвто е тя. Просто не мога да я понасям, честно ви казвам. Напряга ме само като си отвори устата и знам, че следва е мрън-мрън, упреци и тон абсурдно назидателен към партньор.  Още при една предна игра ме втрещи изречението, че той нямало да "се дразни, че тя иска да прекарат повече време заедно". Ама вие за какво сте изобщо заедно след като той се дразни на времето заедно!? И това след няколко месеца брак, а след 20г. като някои от нас какво ще правят ми е много интересно.
Иначе били разбрали, че са един за друг Я и М ....

Играта довечера с висенето на ръце е по прицип супер трудна и за много тренирани хора, както сме виждали в ИВ например, та тези с повечкото кг, нямат никакъв шанс.

Да си кажа и за на Тина устата. В долната й устна напоследък сякаш експлоадира нещото вътре и стана нелепо стърчаща и висяща, в началото май не беше толкова зле.

# 196
  • София
Сега догледах епизода и съм втрещена от това, че Тяна и Иво, може би, никога не са чували това стихотворение! Можело да обсъди с автора техния вариант...нямам думи.

# 197
  • Испания
Уредите, които рекламира, не са изписани с поезия. Непрекъснато се излага. Само претенциите са големи.

Подозирам, че Поли няма да се справи днес. Дано се лъжа!

# 198
Това с висенето може би само Тина и Тяна ще се справят всякаш, по слаби са от Поли. Поли само заради теглото си няма да успее поне така мисля аз. Подобна игра имаше както в ИВ и на финала на Фермата, но там жените бяха слаби от към килограми, но и условията бяха ужасни на минусови температури и сняг. Така че няма да се учудя днес П и М да си тръгнат.

# 199
Тина не е много слабичка. Има си бая дупенце + това да не си трениран, играта ми се вижда направо невъзможна. За Поли пък абсурд. Ако две двойки не се справят или се откажат, ще стане интересно.

# 200
  • София
Много ми харесва предаването. Харесвам Емо, участниците, всичко. Но то си зависи кой с какви очи гледа. Да не забравяме, че това предаване е чужд формат и собствениците има изисквания, които задължително трябва да се спазват. Дори участниците се избират според определени критерии. Всяка игра, регламент, правила са ясно посочени. Така, че не разбирам повечето реакции тук. Да не питам- от що сте толкоз недоволни?

# 201
Може би ако две двойки се откажат от играта времето от игрите вчера може да е фактор кой ще си тръгне.

# 202
На мен ми харесва Емо как го обличат за формата. И чувството му за хумор ми допада, което тук добре се връзва за разлика от в прогнозата за времето. Мисля, че добре се справя като водещ обаче тъй като той е с двойките през всичките часове игри, ми се струва, че и той изпушва на моменти.
Много се смях като беше изпаднал в "криза" Емо при играта с автобусите и само вече на смях го избиваше и вика " За днес повече не искам да се качвам в автобуси". Joy После като Мохамед потъна за не знам колко време  някъде из автобусите, Емо пак се хили и обяснява на Поли, че не могат да го намерят. Малко в повече му дойде май тази игра. Снощи на Яница и Момчил в лабиринта пак накрая направи някакъв коментар от сорта, че ще съмне, докато приключат, та и на водещия не му е лесно. Но понякога пуска забавни коментари, а и си личи, че той самия се забавлява, така че на мен той ми е много ок за водещ. Представям си да го сменят примерно с Алекс Сърчаджиева, ще е брутална скука и надвикване...

Играта довечера с преминаването на ръце е много трудна, иска се и сила, и издържливост. Ще ми е интересно дали изобщо някоя от двойките ще се справи.

# 203
  • Sofia
И пак жените ще ги мъчат довечера 😠
Това и тренираща не може да го мине лесно...

# 204
  • Стара Загора
Време беше да отпаднат Я и М.

# 205
И още как й беше време да си ходи и да ни освободи от посредствеността си! А и тази "кално-лъщяща"замазка няма вече да ни боде очите. Ще си почина. Починах си и когато Здравчето, която уважавах, се махна и спрях да чувам "гадже, давай, гадже, мачкай..." Simple Smile

Яница пак с филтри и чупки в инстаграм - от днес.

За следващата игра - твърде много искат от тези момичета, как жена с наднормено тегло ще успее да си издържи собствената тежест и да се придвижва ... Полина я съжалявам, при толкова напъни и жертви за успех я спъват с физическо непосилно за нея изпитание. Наистина ги съжалявам момичетата.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 23:02 от *Камея

# 206
Нали все повтаря че не е като другите жени, носила си мъжки инструменти в чантата винаги, като гледам дори при елементарно затичване (за натискане на бутон за стоп на времето например) от женската част тя винаги изглежда да е най-бърза... защо да са я "спънали" от предаването, би следвало даже най-добре да се справи, като най-мъжкарана, нали... ама дано не...
Отделно ако искаха да я "спънат" можеше да не спасяват двойките от елиминации в седмицата, в която Поли и Мо бяха последни и не можаха да се спасят в двойната игра, в която ги спускаха на люлки, докато мъжете им се "дуелираха" с пера, подводна издръжливост и т.н. Тогава щяха да са пред телевизора и вероятно да не бъдат подкрепени от никоя друга двойка, ама им го спестиха по незнайни причини...

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 15:10 от Stаrk

# 207
Аз въобще не съжалявам нито една двойка,ако има човек с наднормено тегло, ако не е свързано с болестно състояние.Реално трите останали двойки нямаше да помиришат този етап от предаването,ако участваха в първия сезон.Елена и Пламен, Искра и Йордан и Анселита и Мартин щяха да ги изядат,ако игрите бяха подобни на техния сезон.Този сезон ги пощадиха от физически игри и мъжете и жените.

# 208
  • До сърцето...
Аз не разбирам възмущенията за времето на игрите. Има си фиксирани правила на засичане, със свидетели и пр, които предпазват организаторите от разни претенции и искове. Това, че ние (зрителите пред екрана) не ги виждаме, не значи, че ги няма.
За Тина и Миро - ами любов струи, да. Нормални човешки реакции има и при тях, и слава богу. Щото постоянно се усмихват и радват само тези с диагнозите...

# 209
  • Испания
Писах снощи, че и участниците са информирани от Емо, не само ние, но чукча - не читатель, чукча - писатель.

Общи условия

Активация на акаунт