💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 301
  • 853
  •   1
Отговори
# 360
Хаха Димо бъка от пари, че да плаща победа.

# 361
  • София
Много ми беше странно как никой от тях нито беше виждал ханойските кули, нито пъзела с приплъзване. От промото мисля, че Тина и Станимир ще са победители.

# 362
Esmee , много благодаря 🌺

Да повторя , мислите ли, че ако Гагарини спечелят, ще споделят парите с Тина ?
Като завършек на рекламната си кампания...

# 363
  • Испания
Спойлер!

Скрит текст:
Колко е вярно, не знам. От ФБ.

Скрит текст:
Поли и Мо отпаднаха незаслужено снощи няма да е достоен финала ви.Харесвам Тинчето и Миро ,но вие сте си наредили картите..Изтече инфо ,че Тяна и Иво печелят и са ви протежета ,но благородно даряват част от парите си за сватбата на Миро и Тинчето. Не зная колко е вярно аз на клюки не вярвам ,но определено ще се види довечера.Успех на Тинчето и Миро !!! За мен победителите си тръгнаха от играта !!!

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 16:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 364
На мен ми се върти, че ако Тяна и Иво спечелят ще помогнат на Здравка. Честно казано по-голяма нужда от пари едва ли има някой друг /поне от разказаното в епизодите/.

# 365
Аз от промото което гледах няколко пъти по реакциите на четиримата смятам,че ще има подялба или нещо от сорта.
Това не е спойлер а лично мнение нямам и идея какво ще се случи това си е мое разчитане на емоциите и жестовете на участниците.
На мен лично ми беше интересно ще ми липсва предаването и с нетърпение очаквам трети сезон.

# 366
  • Испания

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 17:04 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 367
  • Sofia
ЖДНБ! Яница се научила на търпение, доверие и смиреност!Добре ли е това момиче или си пише ей така, за спорта?

# 368
  • Испания

😂😂😂

# 369
  • Sofia
Скрит текст:

😂😂😂
[/spoiler]

Бреййй ти да видиш! 🤣😅

# 370
Иво май е с различен нос сега? Thinking

# 371
Това вино на снимката на Здравка и мъж да не би случайно да е рекламното от две капки вода, сиреч "Чин-Чин" Grinning

# 372
  • Испания
Това вино на снимката на Здравка и мъж да не би случайно да е рекламното от две капки вода, сиреч "Чин-Чин" Grinning

Не.

# 373
  • Sofia
Не е.
Тяхното е по-скъпо 🤑

# 374
Тяна има някаква мания към сватбите. Направо е обсебена от тази мисъл. Не съм виждала човек толкова много да говори и да иска сватби.

Общи условия

Активация на акаунт