💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 293
  • 853
  •   1
Отговори
# 375
  • Берлин
Аз пък не приемам пристрастията на вадещия към Тина. Много ми е дразнещ Емо с "Тинче..."
По и Мо ме разочароваха, мислех Поля за по-умна и хладнокръвна, но... Визирам последните логически задачи от снощи. И рамото нещо...ми намирисва ми там...
И още не вярвам, че Мирко (който е доста бавно загряващ и трудно мислещ) успя с такава скорост и в двете игри, а шах играл два пъти в живота си. Странно,а...
Все ми е тая кой ще спечели, но не ми е все тая как!
Моите фаворити бяха Лейля и Иван-в тяхната двойка видях жар, живот, енергия и бъдеще.
Дано игрите довечера да са забавни

# 376
  • Испания
Форматът ще мине и замине. Няма никакво значение какво са се напъвали да ни внушават и покажат двойките. Снимките са свършили и всяка двойка е с лице към истината за живота си.

# 377
  • Велико Търново
И аз мисля, че промото показа кой печели и не ми харесва.
А аз мисля, че всяко едно промо е направено така, че да накара зрителят да мисли нещо, което се различава от това, което е в действителност. И обикновено им се получава...

Така и не ни информираха какво им добавиха и как им сумираха вчерашните игри, с днешните... Тоя тайминг за нищо го нямат.
В самото начало на вчерашния епизод Емо обяви, че времената се нулират. Т.е. игрите от първия ден бяха, за да определят първата отпаднала двойка и нищо повече. А вчера, след неуспешното справяне на Поли и Тина, Тяна и Иво директно се класираха за финала, пък победителят от последната игра ставаше втората финална днойка. Така че - не трябваше да сумират каквото и да било. (съжалявам, ако някой го е писал междувременно, но не съм изчела всичко докрая)

# 378
Айде финал!Нека по-добрите победят!Сигурно ще ми липсва!

# 379
  • earth
Какво става с темата? Затишие пред буря?

# 380
И на мен ще ми липсва предаването. Стискам палци на Тина и Миро, но в крайна сметка нека наистина по-добрите победят.

# 381
Много хубаво семейство имат Тяна и Иво. Искам те да победят.

# 382
Напрегна се много Тина.

# 383
Емо с какво ансамбълче е отново😁

# 384
Аз пък не приемам пристрастията на вадещия към Тина. Много ми е дразнещ Емо с "Тинче..."
По и Мо ме разочароваха, мислех Поля за по-умна и хладнокръвна, но... Визирам последните логически задачи от снощи. И рамото нещо...ми намирисва ми там...
И още не вярвам, че Мирко (който е доста бавно загряващ и трудно мислещ) успя с такава скорост и в двете игри, а шах играл два пъти в живота си. Странно,а...
Полина добре се насочи, че трябва да правят Г.
Станимир - ако не са му подсказвали, трябва да е много интелигентен. Може да са му помогнали уменията като спортист, че трябва да тръгваш и да опитваш, да не губиш време. 
За човек, който не е играл шах, даже  ще трябва да им разяснят условията няколко пъти как се движи царицата.

# 385
Излишна ми е родата  в студиото!

# 386
Емо се е барнал като горски пазач.

# 387
Стискам палци за Тяна и Иво.

# 388
  • София
Айде то ще стане 22:05 ч. още не е почнала играта.
Тяна и Иво не ми изглеждат достатъчно мотивирани като за финал. Но те с подобно непринудено поведение и стигнаха до тук.

# 389
  • Sofia
Емо се е барнал като горски пазач.
Или ловец! 😅 Само едрият рогат добитък липсва. 😂😂
Нека по-добрият победи (разбирайте Тяна и Иво) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт