💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 251
  • 853
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
Вече имам чувството, че от предаването им препоръчват да делят парите.

Миналата година имаше някакъв смисъл подялбата, защото битката беше равностойна и ръката на Пламен се поду, но този сезон, победата беше безапелационна

Тази година беше очаквано, че ако Тяна и Иво спечелят, ще поделят/подарят. През цялото време подказваха, че не са за парите и не са там да се впускат в игрите на всяка цена. Имат си висок стандарт и без тази награда.
Съвсем логично за мене, и заслужено, Тина и Станимир могат да се радват на половината от наградата. И след миналогодишната подялба на наградата, очаквах, че и тази година ще има нещо такова.

# 481
Аз се включвам на края на темата, но все пак (;
За мене гледането на формати без да чета темата е абсолютно безсмислено Joy ММ само ме бъзика, че ако не съм чела темата, все едно не съм гледала. Аз си харесвах Т и И и често казано който и да беше на финала, щях да съм ок. Общо взето не харесвам агресивни двойки, и може би Т и И бяха най балансирани, като го доказаха и в последната игра. Може да съм наивна, но аз вярвам, че когато хората кажат нещо наистина го мислят. В този смисъл, щом Тяна казва, че не всичко е на всяка цена и парите не са всичко, то най-вероятно го мисли. Аз съм на този принцип и вярвам, че много хора са така. Разбира се фейка според мене си личи.
Хареса ми сезона, гледам и други формати, ако трябва да съм искрена не им помня финалистите като минат. Така че реално ги гледам за момента, не се напрягам дългосрочно.
Благодаря ви за коментарите през цялото предаване, чакам следващия формат, какъвто и да е, на есен 😀

# 482
На мен ми хареса, че сезонът завърши положително. Симпатизирам на Тина и Миро. За мен заслужено бяха на финал и щях да се радвам, ако бяха спечелили те.
Харесва ми колко по детски е чиста любовта им и как се вижда в очите им.
Заслужена победа за Тяна и Иво обаче. До последно очаквах да поделят наградата или дори да им я подарят, защото и Тяна сама каза, че и да спечелят парите това няма да промени финансовото им положение в момента. 
В началото не ги харесвах, заради изневярата на Иво, защото не знам как се живее с подобно предателство, но те явно са успели да го преживеят и да продължат напред. В игрите бяха добри и без излишни емоции стигнаха до финала. Днес особено ми станаха симпатични, гледах ги при Гала. Много им се радвам на трите дечица. Разказваха за началото на връзката си, за сватбите, пътувания и т.н. Поддържат си един добър стандарт явно, но щом имат тази възможност да са живи и здрави. Не бях виждала снимки от втората им сватба, харесаха ми.
Третата сватба ще е този септември на плажа. 15 годишнина ще е. Следващата на 20-тата годишнина с носии искат да  бъдат. Пак в розовко бяха, но мен не ме дразнят.
Снимката на двете двойки е много хубава.

# 483
Последната инстанция а.к.а. Смайлито къде се загуби? Да не би да е разочарована от победителите? Grinning

Много ме изненадват мненията, че миналия сезон участниците и кастът били на по-високо ниво.
Нима забравяте, че Анселита и мъж бяха на финал? Те на по-високо ниво ли са от Тина и Миро?
Кой друг беше на високо ниво?
Пламен и Елена? Ми симпатични хора, нахъсани, с чувство за хумор, но и те са далеч от нобелови лауреати, ако ме разбирате.
Кой друг участваше, който смятате, че е бил по-добър и способен от участниците този сезон? Мецаните или Муцуните? Grinning
Едните бяха пълна скръб, нещо като Зори и Вальо, но по-малко забавни.
Другите бяха нахъсани и по-интелигентни от масата, но и те бяха недолюбвани в темата заради жената в двойката, защото била твърде амбициозна и пренавита. Поли изобщо не може да се мери с нея по хъс и амбиция.
И за двете двойки (Мецани/Муцуни) се коментираше, че мъжете са мачкани и под чехъл.
Кой още, рапър и кифла от Пловдив? Той се опита да яхне еднодневната си слава след формата, като изкара една песен, и после пак отиде в девета глуха. Добре монетизират обаче в Инстаграм като инфлуенсъри.
Синът на надзирателя (също надзирател в затвор) и неприятната му жена?
Руснакът, мислещ се за оригинален с тъпи шегички, който отпадна още в началото, въпреки огромното демонстрирано самочувствие и заявка за победа?
Сериозно, те ли са на по-високо ниво?
Другите участници изобщо не ги и помня.
Искра и Данчо, които заслужено спечелиха, ми бяха симпатични, но и те не са някакви светила - просто нормални, обикновени хора като всички останали.

Хората забравяме твърде лесно и сме склонни да идеализираме и украсяваме миналото, за сметка на настоящето. И по време на миналия сезон имаше много критики и недоволни.
И сигурно другия сезон ще има коментари как втори е бил много по-хубав и успешен, а участниците - много по-приятни.

# 484
Ох, бях забравила Анселита. Рядко срещана карикатура беше с тези вежди в стил angry birds. Според мен в този сезон двойките бяха много по-интересни и с много повече потенциал.
Корицата кърти! Направо избухнах в див смях като го гледах този момент.

# 485
  • Sunshine state
За мен сезонът беше по-слаб именно, защото не даваха нищо от отношенията им вътре, а само някакви заучени разговори. Те го и съкратиха де, та няма и време. Абе скучничко ми беше и понякога пропусках епизоди. Гледах го от няма и какво друго.

# 486
Оспорван финал щеше да е Анджело и момичето му срещу Тяна и Иво - и двете двойки с тренирана фигура, слаби и лесно биха минали по тоя въжен мост. Тинчето и Миро също са слаби, но акъл им липсва пък при тия младите не им липсваше толкова много.

Всички останали биха паднали от Тяна и Иво и финалът щеше да е същия като вчерашния - скучен и без напрежение.

# 487
Тъй като не гледах редовно - само на мен ли ми се струва , че Тинчето беше по- слаба в началото и към края доста се окръгли . Лицето се промени доста
Яница и Полина леко са отслабнали .

# 488
  • Испания

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 15:52 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 489
Този сезон ми беше много по-малко интересен в сравнение с предишния и то не само защото е втори и го няма ефектът на новото. Игрите ми бяха по-скучни, някои бяха гнусни, имаше много повтарящи се компоненти.

Както Pupitka и много други отбелязаха, взаимоотношенията между участниците почти изобщо не ни бяха показани, главно някакви режисирани разговори на някакви изтъркани теми.

Участниците също ми бяха скучни и много от тях изкуствено позитивни. Имаше много продуктово позициониране, оставащо допълнително впечатление за нагласеност.

Не знам доколко е възможно да се промени форматът, но според мен гласуването на двойките трябва да отпадне и оставащата двойка да се определя в игра. Не подценявам социалната игра, но в случая ясно си пролича, че една от достигналите финала двойки изобщо не беше за там, но пък беше много удобна на другите за отстраняване на този етап.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 17:13 от Telesilla

# 490
  • Sofia
Тъй като не гледах редовно - само на мен ли ми се струва , че Тинчето беше по- слаба в началото и към края доста се окръгли . Лицето се промени доста
Яница и Полина леко са отслабнали .

И трите ми изглеждаха доста напълняли на края .

# 491
  • earth
Ако ще си разделят наградата, защо вторите не си разделиха парите с третите и т.н.?
Трябваше да направят една геометрична редица 1/2, 1/4, 1/8, ...

# 492
Ако бяха спечелили Тина и Миро, съм почти сигурна, че нямаше да си разделят наградата с никой!
Така, че адмирации за жеста на Тяна и Иво. Напълно го очаквах от тях. Честно казано, вече взех да им симпатизирам. Особено за позитивизма.
А Тина в началото имаше доста мигли, в последствие остана почти без, може от там да е представата с промяната в лицето.

# 493
  • София
Според мен си напълняха, това се случва във всяко риалити, в което жените по принцип спазват диети преди това, защото обикновено им дават тесто за закуска, после някакви сандвичи между състезанията. Хората, които по принцип ядат така, дори отслабват заради физическото натоварване, но много жени напълняват.

# 494
Не знам доколко е възможно да се промени форматът, но според мен гласуването на двойките трябва да отпадне и оставащата двойка да се определя в игра. Не подценявам социалната игра, но в случая ясно си пролича, че една от достигналите финала двойки изобщо не беше за там, но пък беше много удобна на другите за отстраняване на този етап.
май не може да отпадне, трябва да гледаме предаването в други държави как е било. Някой, ако има хубав линк, да сложи.

Общи условия

Активация на акаунт