💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 271
  • 853
  •   1
Отговори
# 525
Стотици пъти Тяна и Иво казаха, че са богати , но с нематериални неща. Няма какво повече да се обсъжда. Колкото и да изкарват месечно, колкото и да са спечелили сега, парите са си техни, ще си разполагат с тях както си преценят те.
Имам много познати, които ходят в различни страни, постоянно са на почивки , но не са богати. Аз лично не мога да отделя хиляда лева за екскурзия, а бих ги вложила в жилишето си, но за тях е обратното. Така, че всеки сам решава и най-вече -никой не е в обувките на другия.

# 526
Всъщност защо им се коментират парите? Че били разделили наградата, защото са богати? На фона на останалите участници единствено докторчето ги конкурираше според мен и това си личеше от дрехите и аксесоарите им. Всички останали се обличаха потресаващо.

# 527
Той също не се славеше с голям доход.

# 528
Той също не се славеше с голям доход.
На фона на останалите изглеждаше поддържан.

Да се допълня за Тинчето. Най-неприятна ми стана, когато Мирко скочи с бънджито и беше взел грешен отговор и тя реагира много грозно. Тогава я видях в светлина, в която не я харесах.

# 529
Да, върви му реклама на студиото.
С поделянето на наградата с Миро и Тина, как точно си го изрекламираха? На мене ми се стори, че Иво си направи реклама на това, че е сватбен фотограф, което му струваше 44 хиляди лева. Голяма глупост направи, защото повечето сватбени фотографи се рекламират във фейса безплатно. Simple Smile

Добрият имидж за една компания е също толкова важен, колкото качествените ѝ продукти и конкурентните цени и пишейки това не откривам топлата вода. Неслучайно собствениците на големи компании участват в различни филантропски кампании. Принципът е съвсем прост - ако хората имат лошо мнение за собствениците на една компания, произвеждаща/предлагаща един продукт, те няма да купят/ползват този продукт и биха предпочели да отидат при неговите конкуренти, дори и ако предлаганата стока/услуга е по-скъпа и не толкова качествена. Обратното също важи. И това Тяна и Иво със сигурност го знаят много добре.

Не знам колко точно са гледали финала (на мен ми беше безинтересен и го пропуснах), но от прочетеното тук мисля, че с тази си постъпка да разделят наградата Тяна и Иво наистина успяха да си създадат (по-)добър имидж => повече клиентки/клиенти в бъдеще (освен ако някой от оценилите жеста, не е разбрал как се казва студиото им за красота и не е разгледал сайта им).

И да поясня - това е коментар, с който само обяснявам защо това е изключително добре за техния бизнес.

# 530
  • София
Поздравления за Тяна и Иво!
До средата на сезона нямах фаворити, но с всеки епизод започавах да харесвам точно тях най-много. Позитивни са, "над нещата", широко скроени. Справиха се с почти всички игри, може би са единствените, при които не видяхме фасони и разменени остри реплики (независимо от това какви оправдания има за такива реплики при другите участници).
Пожелавам им да се обичат все повече. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 18:34 от Vivi

# 531
Тинчито,хич не я харесвам.Тяна и Иво и тях.
Скучен ми беше финала,трябваше ли роднините да са там,за мен не.Щеше да е в пъти по интересно отпадналите съквартиранти да са там.Ама на,не ме питат.

# 532
И аз очаквах отпадналите участници да са там. А изобщо и не разбрах как мина половината предаване, а още не бяха започнали играта. Миналит сезон имаше много повече кадри , двойките бяха и с една повече и имаше време и за играта, а тук Какво стана, така и не разбрах.

# 533
В миналия сзон игрите бяха по-разнообразни и много по-интересни. Също бяха и по-натоварващи за мъжете. Този сезон измъчиха жените, някой женомразец трявба да е бил консултанта.

# 534
# 535
Copy-paste 😒

# 536
  • earth
Ебаси страшилището зад Дени ли е Дани ли е.

Според вас какъв процент от българската младеж са с мацаници по телата (татуировки)? Дали доближава процента на пушачите?

# 537
# 538
  • earth
Ауу какво разочарование Стефания по бански.

# 539
  • Sunshine state
Защо? Какво й е?

Общи условия

Активация на акаунт