💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 218
  • 853
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Значи съм в грешка. Благодаря!
Като аниматори ли работят и там?

# 631
  • Испания
Не. В повечето време работят дистанционно. От проекта поемат всички разходи.
Лайв с много участници във формата и от двата сезона.

Не са се организирали за този лайв и не е ясно точно какво се случва.

Видях децата на Пресолски, Божидара, Емо, Анселита, Елена...

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 23:54 от Не се сърди, човече

# 632
  • Велико Търново
Не съм наясно, ама след като лайвът вече е приключил, може ли да се гледа и как? Защото аз не виждам нищо. Т.е. не че нищо, но само профила. Трябва ли да съм го последвала?

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 23:51 от Не се сърди, човече

# 633
  • Испания
Не съм наясно, ама след като лайвът вече е приключил, може ли да се гледа и как? Защото аз не виждам нищо. Т.е. не че нищо, но само профила. Трябва ли да съм го последвала?

Излъчването продължи много малко. В голяма зала бяха събрани много от участниците, камерата или телефонът ги хващаше отдалече и не се виждаха ясно всички. Всички бяха вперили поглед в нещо, което се излъчваше на голям екран. Много от тях, както и децата им, говореха и нищо не се разбираше.

Не е необходимо да си последвала профила, ако е публичен.

След като лайвът е приключил няма как да го гледаш, освен ако някой не го е записал или качил в профила си. Но това се прави рядко.

Преди време качваше записи ТодАр от ИВ.

# 634
  • Далечният изток
DamaPika, лайфът нещо много бързо приключи. Май Иво мислеше, че не излъчва, че има проблем, а той излъчваше на живо и така и не видяхме нищо. Аз излязох от ИГ, не знам дали е продължил да излъчва на живо.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 23:51 от Не се сърди, човече

# 635
  • Испания
За нищо. Явно си кликвала, след като лайвът е приключил.

Утре ще публикувам линка, когато започнат.

Тяна и Иво може би са получили подарък. Тагнали са Лейля, Зорница и Валентин. Вероятно подаръкът е от тях.

Ето една от ползите от телевизионната реклама.

# 636
  • Испания
Снимки, явно, от снощната среща.

И Елена се е закичила с "Дуписима".

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 16:50 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 637
Брей, Симона много добре изглежда тук.

Някои явно съм ги забравила. Кои са двамата мъже на предпоследната снимка?

# 638
  • Испания
Освен Иван, не знам кои са другите двама. И на общата снимка се виждат хора, които не са участвали във формата.

# 639
  • Велико Търново
И Елена се е закичила с "Дуписима".
Както вече писах - хич ме няма по темата за Инстаграм, но все съм си мислила, че това там под ника е местоположението.

# 640
  • Испания
Понякога - да. Когато става въпрос за местоположение като град, държава, планина, връх...

Тук, например, са изписали, че е оригинално аудио /с Ла Тоя Джаксън/ и не е местоположение.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 17:33 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 641
Аз не разпознавам повечето, но Анселитка я помня ( чудех се на кой е кръстена, героиня от сериал или на дядо Асен ) . Тя руса ли е вече?

# 642
  • Испания
Аз не разпознавам повечето, но Анселитка я помня ( чудех се на кой е кръстена, героиня от сериал или на дядо Асен ) . Тя руса ли е вече?

Да.

# 643
  • Sofia
Жената Вамп! Чудя се защо някои жени съвсем доброволно и целенасочено се орезиляват така!?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт