💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 195
  • 853
  •   1
Отговори
# 645
  • SF
Аз не разпознавам повечето, но Анселитка я помня ( чудех се на кой е кръстена, героиня от сериал или на дядо Асен ) . Тя руса ли е вече?

Да, и ми изглежда по-възрастна. Аз не я помнех. А пък гаджето й (мъжа й) пък съвсем не го помня. Нея поне с някакви простотии и нестандартен външен вид си я припомних.

# 646
  • Испания
Боже, Боже!

# 647
  • UK
Яница и Момчил и Д2 май не ги канят по такива събирания... Flushed Smiley

# 648
Такава нимфа, прекрасница - що да не се покаже, ама не как да е, а позирайки като за корица на списание. А, бе, праха й дишаме ние... Close

# 649
  • Sofia
Охх, много й се иска на милата да е изтънчена и възвишена, ама пусто... @ростото си е @росто..

# 650
Направи ми впечатление, че Милена и Иван-Асен са отишли, а преди това никъде не ги виждахме и чувахме тях.
Поли и Мишо също ги няма, но ме изненада отсъствието на Здравка и Миро. Здравка май не изгаря от желание да поддържа връзка с хората, странно.

# 651
# 652
  • SF
Тези сладурчета са си точно един за друг! Скоро може и да ги забравя, но ми бяха много симпатични.

# 653
  • Испания
Анжело

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 10:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 654
Още ме е яд, че Иван и лейля толкова рано отпаднаха ..
Анси хип не ѝ отива русо.

# 655
# 656
Така,както гледам, повечето от присъстващите живеят в София. Едва ли за един купон, Яница и Момчил ще се понесат от Силистра.

# 657
Ами не точно. Симона и Велислав мисля, че живеят в Дупница, Святослав и Ивелина в някакво село до Пловдив, Иван и Лейля в Пловдив, Емил и Калина май са в Ловеч и т.н.
Не всички двойки живеят в София.
Но и някои от тези, които живеят в София, не са отишли.

# 658
Симона и Велислав живеят в кв. Хаджи Димитър. Емо и Кики май са в пловдивско село, по-лесно ще се организират. Но всеки си знае дали има възможност да отиде и дали иска. Може и в София да живееш и да си зает по това време или да нямаш интерес към предаване, в което си участвал миналата година. Прави ми впечатление, че никога не са се появявали Доротея и Димитър от миналият сезон - явно го играят обидени.

# 659
  • Sunshine state
Аз тези Доротея и Димитър не ги и помня.

Общи условия

Активация на акаунт