💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 186
  • 853
  •   1
Отговори
# 735
  • Испания

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 23:14 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 736

Не можах да разбера кой бонус са тествали Пламен и Елена

# 737
  • Испания

Не можах да разбера кой бонус са тествали Пламен и Елена

Не съм гледала техния лайв. Не бих си причинила мяукането на Тина.

# 738
Със сигурност са тествали последната игра.
А за бонус най-вероятно става въпрос за бонуса, който трябваше да се отстреля за допълнителна награда в играта с пейнтбола.

# 739
  • SF
Е, Пламен и Елена ли са критерий, за да тестват въжетата? Ако те не се справят, какво? - пада играта ли? Може би са въжеиграчи и са ги минали за минутка...

# 740
  • Испания
Стефания

# 741
  • София
Яни и Момчил Joy

# 742
  • Испания

Запис на лайв с Поли.

# 743
  • SF
Имат много хубав апартамент.
Никога не съм гледала техен лайф, нито на останалите. Не е лошо, но не мога да го изгледам цялото.

# 744
ох,  и Полина лайфове прави! Толкова да не и идва отвътре. Ама известността те кара да повярваш, че си много значим. С "перманентна очна линия"  Simple Smile -занимава феновете. Уж има лайф, а напуска  и отива да гледа детето, ебати уважението към феновете.

# 745
  • Испания

# 746
Изслушах тия лайфове на Полина и Мохамед,
ами искат хората да си платят кредита. Сприятелили се със семейството на Валя, Зорница и Вальо и Тина/Станимир. Категорично не си допадат с Деница/Николай, отказали поканата на Тяна/Иво, чене била лично до тях, ами по ФБ, Здравка не я харесват, само 'гаджето', Дени и Дани сами им се разсърдили заради гласуването, Лейля и Иван си им казали в очите, че не ги харесват, от първия сезон харесват Божидара/Дидо и Анселита.
Какво да ви кажа, всичко си е така както трябва да бъде.

# 747
Има си хора за всичко. Поли и Мохамед са свестни хора, но в никакъв случай нямат място в шоу бизнеса. Особено Поли. Мохамед като ди джей вероятно е по-разчупен, но според мен се сковава от жена си. Не може да им се отрече, че се познават един друг, сигурно живеят добре заедно, с игрите се справяха много добре, но не са интересните хора за телевизия и шоу. Това са хора, които е прекрасно да имаш за съседи или приятели, но не са за телевизия. За разлика от Пламен от миналия сезон, който, според мен, е най-забавен от всички хора и от двата сезона.

# 748
Големи лайфове, голямо нещо. Не намирам никоя от двойките (от нито един от двата сезона) за чак толкова интересна, че да пускат по 10 лайфа в седмица. Става досадно.

# 749
Да, не са кой знае колко интересни личности, гледах един на По и Мо, в който видях излегнатите на дивана кълки на единия и наместването на дупето на другия ...Дотам.
А и половината от един на Ян.,Момчи, Елена и Пламен. Повече не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт