Последният печели - Тема 2

• 173 041
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 265
Естествено че по БНТ често можеш да намериш нещо интересно, документален филм или предаване.
Жалко че така и не кандидатствах докато Орлин Горанов беше водещ, но въпросите в анкетата ми дойдоха в повече.

# 2 266
Да не мрънкаме толкова, от есента почват и касовите продукции по bTV и Nova, националната телевизия няма как да се конкурира с тях и общо взето се превръща в телевизия за възрастните, младите се прехвърлят на риалититата. Лично аз по каналите на БНТ постоянно намирам нещо интересно - я предаване, я документален филм, интервю, хубав филм и т.н.

+1
Предпочитам да гледам БНТ, оттколкото измислените и нагласени реалитита.

# 2 267
  • София
Харизмата на Орлин Горанов, спокойният стил на водене и приятелското отношение към участниците наистина създаваха една много приятна и ненатрапчива атмосфера. Това, че успяваше да бъде както забавен, така и сериозен, когато беше нужно, е нещо, което според мен допринесе за успеха на шоуто. Мисля, че неговата присъствие придаваше един особен баланс между знание и забавление.
Новината, че Камен Воденичаров ще го замени, предизвиква у мен смесени чувства. От една страна, Камен също е утвърдено лице в българските медии с много опит, и сигурно ще внесе своя стил в предаването. Но от друга страна, ще ми липсва точно тази уникална комбинация от класа и топлина, която Орлин внасяше. Надявам се, че предаването ще запази своя дух, но със сигурност за мен "Последният печели" вече няма да е същото без Орлин Горанов.

# 2 268
Вече ще са само трима участници.  След първи кръг няма да има отпаднал.

# 2 269
  • Пловдив
Вече ще са само трима участници.  След първи кръг няма да има отпаднал.

Това е хубаво нововъдение според мен, да не се отпада толкова бързо, а да се даде още шанс.
Не можах да гледам.

# 2 270
  • София
Последния кръг не ми харесва.
И това с мълчането накрая на минутата не го наказват...

# 2 271
Последния кръг не ми харесва.
И това с мълчането накрая на минутата не го наказват...
И на мен последния кръг не ми хареса.Малко е досадно да слушаме два пъти едни и същи въпроси в рамките на две минути.А останалите три ( от 6 сфери) така си и останаха не отворени.Но и аз се радвам,че започнаха нови епизоди и водещият е супер.Дори е малко притеснен,че е заместник на такава величина,като Орлин Горанов.

# 2 272
На първо гледане за мен кръгът с еднаквите въпроси е честен, така няма на единият 3 въпроса били мн къси, на другият прекалено дълги, лесни/трудни, сега поне на едно и също отговарят.

# 2 273
Вече неотворени сфери ли има? Пропуснах, защото ми беше лошо и съм болна...

# 2 274
  • Галифрей
Вече неотворени сфери ли има? Пропуснах, защото ми беше лошо и съм болна...

Има го в ютуб. Скорошно оздравяване  ❤ Аз го гледах. Да има шест сфери и те избират само три. Участникът с най-малко точки избира категория, после другият участник отива зад срудиото, отговарят на едни и същи въпроси. Накрая победителя си избира някаква нова сфера и като отговори вярно получава  награда.
Камен се старае, не е зле накрая се поотпусна. Липсва си Орлин 😔

# 2 275
Благодаря за инфото - ще го намеря в Ю туб. Защо са решили да пропускат сфери, да не са съкратили времето на епизодите?

# 2 276
Харизмата на Орлин Горанов, спокойният стил на водене и приятелското отношение към участниците наистина създаваха една много приятна и ненатрапчива атмосфера. Това, че успяваше да бъде както забавен, така и сериозен, когато беше нужно, е нещо, което според мен допринесе за успеха на шоуто. Мисля, че неговата присъствие придаваше един особен баланс между знание и забавление.
Новината, че Камен Воденичаров ще го замени, предизвиква у мен смесени чувства. От една страна, Камен също е утвърдено лице в българските медии с много опит, и сигурно ще внесе своя стил в предаването. Но от друга страна, ще ми липсва точно тази уникална комбинация от класа и топлина, която Орлин внасяше. Надявам се, че предаването ще запази своя дух, но със сигурност за мен "Последният печели" вече няма да е същото без Орлин Горанов.

Приятелско отношение към участниците имаше отвреме на време, но това прекалено фамилиарничене, наричайки ги с умалителни имена, ми идваше вповече. Много дразнещо обаче беше , поне за мен, подигравателното му отношение към участниците, когато не знаеха отговора, в смисъл : Хахаха, ама как така може да не знаете!!!??? и то за доста трудни въпроси, изисквщи конкрети познания в специфични сфери. Вярно е, че понякога участниците си го заслужаваха, но въпреки всичко не заслужаваха подигравка. А незачитането на отговор с една сбъркана буква от сложно, англоезично или нестандартно българско име, много ме възмущаваше, дори и да е било по регламент. Или когато човекът се поправя веднага след като е казал нещо погрешно , дори и на половината дума...Този регламент не ми харесва, кара хората да се чувстват тъпи и глупави. На трудни въпроси, на които в "Стани богат' имаш право да избираш от 4 отговора, че и с 3 жокера, а тук трябва да отговориш за секунди, е недопустимо такова отношение.

# 2 277
Пуснах си го, справя се Камен. Не съм сигурна, че ми харесват промените в регламента.
Сигурно трудно намират участници, затова са ги намалили на трима.
Цитатът в началото (от участника, не от Камен), е " С живота под вежди се гледаме строго", а не "С живота се гледаме строго под вежди" - има значение, защото иначе се разваля ритъма на стиха.

# 2 278
  • Галифрей
През цялото време се чудеше къде да си държи ръцете  и му дали да се подпира там. Мен тези нови правила не ми харесват по-добре да бяха сложили жокери, водешият да подскаже малко.

А по младежката версия Това го знам ще има ли нов сезон? Гледала съм няколко епизода и е готино и аз научавам нови неща. Участници от там също играеха в “ Последният печели” и децата много добре сме справиха ❤
Съжалявам за спама.

# 2 279
Всъщност, да. Това го знам се завръща тази неделя с нови епизоди

Общи условия

Активация на акаунт