Последният печели - Тема 2

• 173 028
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 280
  • In The Middle Of Nowhere
Да, от 17.00 ч

# 2 281
Ми, какво да ви кажа... Гледах снощното предаване със смесени чуства. От едната страна не ми харесва редуцирането на участниците и съответно, на темите. За Камен Во не мога да кажа дали ще свикна, или не. Не знам какъв би бил ефекта, ако беше обратното, демек Орлин Горанов беше сменил Камен Во.

Всъщност, Орлин Горанов идеално би паснал на "Това го знам". Поне аз така си го представям.

И още нещо за "Последният печели" някакси не ми е удобно да гледам как единият от участниците всеки път излиза от студиото докато другият отговаря. В редица чуждестранни игри има такава практика да се отговаря на едни и същи въпроси, но там има по-френдли решения, например, слагат се слушалки и участникът слуша музика, за да не чуе отговорите на другия участник.

Харесва ми нововъведението в края на предаването, нещо като супер игра. Възраждат се добрите стари традиции да се подаряват книги. Подариха на победителя някаква интересна книга от енциклопедично-справочен характер, нещо свързано с киното, доколкото си спомням. Ще бръкна в Тубата да си припомня, когато имам време.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 15:09 от youknow

# 2 282
Сега и аз гледам от тубата.
"На другияТ", "на протокЪТ", "за победителЯТ".... Камен май говори само в пълен член. Ужас.

# 2 283
На мен ми харесва Камен Воденичаров - високообразован и приятен за гледане. Някак по-академичен облик има предаването, поне за мен.

# 2 284
На мен ми липсва хумора на Орлин Горанов, и как хвърляше картончето и изобщо маниера му на говорене.

# 2 285
Камен Воденичаров - високообразован и приятен за гледане. Някак по-академичен облик има предаването, поне за мен.

Значи Регистрирах се само за да мога да Напиша КонтраКоментар на този Коментар: Викаш Супер Дървено да Четеш от Аутокю-то написаните ти факти за Отговора е Форма на ВисокоОбразованост и Академичност?!

Мислех, Орлин Горанов за Супер Дървен Водещ, но трябваше да видя БезДарието на Камен Воденичаров за да оценя Горанов като Водещ!

значи, БНТ вече е за ЗаКриване, 80 000 000 лева Годишен Бюджет от Данъците на Народа за да си ги Раздават на Роднински Принцип - не Става - трябва да Има - Открити Конкурси!!

# 2 286
Не си се "регистрирал специално", а просто си влязъл през ФБ, както е видно от ника ти. (Име във ФБ+6 цифрен номер). Няма попълване на данни, нито задаване на парола и т.н. Това е най-бързият начин за влизане, така че...

И аз, като данъкоплатец нямам нищо против да плащам за БНТ. Програмата ми харесва.

# 2 287
Харесва ми засега Камен Воденичаров. Дразнеха ме умалителните имена, с които се обръщаше Горанов, дори  понякога ха-ха-ха , едно такова подигравателно, ако някой нещо не знае, досадното повторение за любимите хора и "нека празненствата да започнат".

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 10:00 от W

# 2 288
Не си се "регистрирал специално", а просто си влязъл през ФБ, както е видно от ника ти. (Име във ФБ+6 цифрен номер). Няма попълване на данни, нито задаване на парола и т.н. Това е най-бързият начин за влизане, така че...

а някакви аргументи по темата за Водещия  имаш ли или само някакво такова буквално дребнаво заяждане с мене, че не съм наясно с форумната терминология? и имам моралното право да го питам, щото аз изложих ясни аргументи и за новият водещ по роднинска линия и за това, че в Държавна ТВ харчеща парите на Народа, трябва да има конкурси за всяка една позиция и най-добрият да спечели позицията - дори този човек да е напълно неизвестен до този момент.

дори имам друг въпрос - защо на някой от предишните МногоКратни Победители - демонстрирал Огромни знания - да не му беше предложен на него/нея тлъстата заплата за позицията на водещ - мисля, всеки от тези хора, щеше да е Логичният за Избор за Водещ! още повече конкурс - между заинтересованите предишни победите за позицията, но Не - дава се на тотален бездарник, свършил парите, но приятелче на Шефа, който Шеф, всъщност е и незаконен с изтекъл мандат, поне по мое лично мнение, а и едва ли само мое - дори закона казва, че мандата му е изтекъл и е нелегитимен.

# 2 289
Аргументите си ги изказах в предишните страници. Предпочитам Орлин Горанов за водещ, въпреки всичките му кусури. Не харесвам Камен Воденичаров.
Какво толкова си се наточил против шефа на БНТ? Факт е, че откакто той е генерален директор, телевизията е дръпнала напред. Буквално до 2017 беше почти негледаема. Говоря за БНТ1.  Кошлуков.. добър, лош... направи доста за телевизията.

# 2 290
Факт е, че откакто той е генерален директор, телевизията е дръпнала напред. Буквално до 2017 беше почти негледаема. Говоря за БНТ1.

Факт?! аз виждам - Лично Мнение, а не Факт! а ако това е Мнението на Мнозинството Българи - мога само да кажа - Бог да Пази България!

обаче, истински Факт е, че от Фалшивите Новите, не Отразяващи 99% от ключовото случващо се по Света, а занимаващи ни с това кой в кое Борче се блъснал или кой кого пребил (представете си примерно в 65 Милионна Великобритания с това да се занимаваха новините им - ами по 24 часа нямаше да са достатъчни само за пътните и криминалните инциденти да отразят) до Водещите от противен по-противен, от бездарен по-бездарен и от тъп по-тъп: дори не искам да ги изброявам по име, че и това е да им давам някаква легитимация, но някой дори и до там са стигнали, че дори имената им са обидни за Интелекта на Българската нация като например "Андреа Банда Банда".

# 2 291
Какви аргументи излагате, Стефан Димитров? Излагате личното си мнение, че Камен не става. Срещу Вас ще скочат 100 човека, че Камен е добър водещ. Нормално е да е напрегнат. Все пак замества Орлин Горанов, с когото хората са свикнали и му е ясно, че в началото ще го гледат под лупа, ще го сравняват и ще му търсят недостатъци. И как човек, пишещ почти всяка дума с главна буква, оценява интелигентността на някого!? Каква е целта на такъв тип писане?

# 2 292
Излагате личното си мнение, че Камен не става.

лично мнение ли е или факт e, че Камен Воденичаров:  чете от Аутокю подробностите за отговора?! т.е. има 0-лева подготовка? освен това го прави толко дървено, че е просто невероятно - дори Байдън се справя с Аутокю-то си по-добре и убедително. нямам идея дали Горанов е имал Аутокю, но ако е имал - то 100% професионално - никога не съм забелязал, но най-вероятно просто се е подготвял и е запомнял фактите за отговора за да дава допълнителна информация - това е като ученик да си научиш урока за съотвентият час. Аз такова Падение, като това което гледах и то издържав може би 10 минути - в Ефир - не с спомням да съм гледал.

# 2 293
Факт?! аз виждам - Лично Мнение, а не Факт! а ако това е Мнението на Мнозинството Българи - мога само да кажа - Бог да Пази България!
О, я малко по-спокойно, намалете нервите и удивителните. Тук сме за удоволствие, да обсъждаме конкретно предаване, не да нахлува някой и да ни се кара.

# 2 294
Човека просто си изразява мнението. Има право. Интересното е че и той и вие казвате верни неща. 
Как мислите, ако първият водещ на предаването беше Камен Во, а след него Орлин Горанов, как ли щяхме да го възприемаме? При това положение, Камен щеше да е човека, заложил традициите на играта. И играта щеше да бъде по-различна. Просто по-различна.

Общи условия

Активация на акаунт