Последният печели - Тема 2

• 173 028
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 295
Ако първият водещ беше Камен, аз може би нямаше да го гледам. Пренаситена ТВ програма, куп програми.. защо трябва да гледам лица, които не са ми приятни? Билалов също не ми беше приятен и не гледах Стани богат с неговото водене.

# 2 296
ако първият водещ на предаването беше Камен Во

просто никой (с нормална нервна система) нямаше да го е гледал, щото аз днес Во-то не го Изтраях и няма нищо общо с това, че преди него съм гледал Горанов. последният си имаше много трески за дялкане, но просто беше далече от това да е такова Дърво, че да не се търпи!

[Обновено от мен]
Цитат на: diziler
Ако първият водещ беше Камен, аз може би нямаше да го гледам. Пренаситена ТВ програма, куп програми.. защо трябва да гледам лица, които не са ми приятни? Билалов също не ми беше приятен и не гледах Стани богат с неговото водене.

и накрая се оказа, че сме 100% съгласни - едновременно сме писали! а и за Билалов съм 100% съгласен!

# 2 297
Аз съм си взел решение, да не гледам това предаване. Просто гледах първия епизод от любопитство, да видя новия водещ. На скорост 1:1.25 в тубата.. и това беше. Днес като си щраках по каналите, гледах 5 мин. и от втория епизод. Но дотук.  Вече започва ТВ сезонът, има достатъчно реалити програми, които да гледам  + Вина по БНТ1, както и шведския сериал от 23.25. Така че чисто физически няма да мога да поема повече.

# 2 298
Само не разбрах на кой е роднина Камен? Какви роднински връзки какви пет лева?

# 2 299

просто никой (с нормална нервна система) нямаше да го е гледал
Пак обобщавате и говорите от името на всички! Не знам колко ми е нормална нервната система, но аз бих го гледала. Значи не всички няма да го гледат! Камен В. е изключително напрегнат и много му личи. Няколко пъти съм гледала предаването му по 7/8 и там е много по-различен, по освободен. Там явно се чувства в свои води. Да му дадем време.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 08:40 от Snow storm

# 2 300

просто никой (с нормална нервна система) нямаше да го е гледал
Пак обобщавате и говорите от името на всички! Не знам колко ми е нормална нервната система, но аз бих го гледала. Значи не всички няма да го гледат! Камен В. е изключително напрегнат и много му личи. Няколко пъти съм гледала предаването му по 7/8 и там е много по-различен, по освободен. Там явно се чувства в свои води. Да му дадем време.
И аз мисля, че Камен Воденичаров е добър водещ! Според мен,е на ясно кого наследява и затова е леко напрегнат.Това е нормално и бих казала,показва уважение!
Но пък не знам каква ми е нервната система.... Когато харесвам нещо, гледам го.

# 2 301
За първи път гледам предаването с новият водещ. Защо толкова е стегнат този човек.По принцип не е такъв и го харесвам.

# 2 302
Не съм толкова запален привърженик на предаването (предпочитам СБ), заради 2-я кръг, който трудно понасям. Той е просто покъртителен, но това няма значение, въпрос на предпочитания. 1-ят кръг и поседният ми бяха ок. Все пак играта е извор на знания, в достъпен часови пояс е... така че само адмирации и когато имам възможност, сядам и гледам.

Мога да кажа, че лично за мен Орлин Горанов като водещ не ме натоварваше, а и самият той нямаше его и амбиции да изпъква, да доминира над играчите. Да, имаше своите кусури, но както се написа... той просто създаваше лековата и приятелска атмосфера, такава му е натурата. Сега изгледах новите епизоди с Камен и определено не ми хареса, не смятам, че ще ми хареса и в бъдеще, но... сравнение с лицето Н.К. в С.Б. е като разходка в рая. Това там не се търпи. Та пожелавам на Камен да се отпусне и хората да припознаят след време и него като водещ на играта. Нещо, което никога няма да кажа за колегата му в частната тв, ако ще и 20г. да го води още.

Потвърждавам, че БНТ се "отвори" в последните години и телевизията "живна" за хората от различните възрасти. Направиха сериали, публицистични предавания, забавни такива, които се нравят на по-широката публика. Почнаха чат-пат да пускат читави филми и наблягат на европейско кино. Преди имаха само новините в 20:00ч. и това беше, нищо друго не се гледаше по тази ТВ.  Това е мое наблюдение, разбира се.

както и шведския сериал от 23.25.

Трилър ли е ? Добър ли е ?

# 2 303
Трилър ли е ? Добър ли е ?
Да, минисериал.

БНТ1 дръпна, да. Махнаха тъпотията "Шоуто на Канала", сутрешният блок стана доста добър, с тези водещи. (Поне аз го предпочитам пред БТВ и НОВА), а този в събота и неделя, с Ж.Любенов е много по-добър от този на другите национални тв... (това по БТВ, с Митю и Бесте е просто пълен смях). При Кошлука взеха лиценза за Стани богат преди години, после тръгна Последният печели.  Това го знам, Говорѝ сега ... Върнаха Студио Х, излъчват си олимпиади и футболни първенства... и т.н.  Голямата тъпотия е с БНТ2, БНТ3 и БНТ4, ама няма смисъл да го обсъждаме тук.

# 2 304
Не са махнали Шоуто на канала - нали върви реклама с Тончо Токмакчиев. Аз не гледам такива шоа, така че ми е все едно.
Откакто имам домашен интернет (а това е от десетилетия), гледам сериали по мой избор.
А БНТ2 ми харесва.

# 2 305
Хммм, не.  "Шоуто на Канала" беше всяка събота, страхотна простотия, с Камен и Тончо беше.... "ей, братчед". И Мартина Вачкова май участваше. Това нещо се излъчваше години наред, по времето на Вяра Анкова, а и отпреди нея още. Безумно нисък рейтинг, но не го махаха.
А това, за което сега върви реклама е "Вечерното шоу" и е в четвъртък вечер. Първо го водеше Жоро Любенов, после недоразумението Андреа Банда Банда, сега ще е Тончо.

# 2 306
Хммм, не.  "Шоуто на Канала" беше всяка събота, страхотна простотия, с Камен и Тончо беше.... "ей, братчед". И Мартина Вачкова май участваше. Това нещо се излъчваше години наред, по времето на Вяра Анкова, а и отпреди нея още. Безумно нисък рейтинг, но не го махаха.
А това, за което сега върви реклама е "Вечерното шоу" и е в четвъртък вечер. Първо го водеше Жоро Любенов, после недоразумението Андреа Банда Банда, сега ще е Тончо.
Имаше и едно друго в събота в 21ч ,, Събота вечер с " Митко Павлов беше,също не беше лошо.

# 2 307
  • Галифрей
Бнт не се водят по рейтинг, само частните тв.

# 2 308
@pgineva, да, имам предвид Шоуто на Канала, което се излъчваше по време на Канал 1 (преди да стане БНТ1), безумно тъпо  предаване.
Скрит текст:
То беше уж хумористично, със скечове (адски плоски). Докато “Събота вечер” и “Вечерното шоу” (в четвъртък) са си просто …диванно шоу с гост, както Шоуто на Слави. Съботното с Митко Павлов също смени водещите, Ники Станоев и Дони помня. А имаше и още. Но даваха “Фермата” върху него. Рейтинг 0. В четвъртък тръгна добре с Жоро Любенов и Матю Уитъл. После с Андреа Банда Банда тотално се закопа. Огромен хейт от страна на зрителите (и с право), сега с Тончо… представям си. Едновременно с него ще давят Игри на волята и Островът на стоте гривни. No chance.

# 2 309
"Не си ли виждал Юпитер да обикаля нощното небе?"  !!!

Общи условия

Активация на акаунт