Последният печели - Тема 2

• 173 004
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 325
По принцип това предаване не го гледам много често. Често навън виждам една жена, изглеждаща като Павлина. Та много се чудя, дали Павлина е самата тази жена, която виждам, или е неин двойник. Между другото, не ми направи добро впечатление с това отдръпване на ръката.

# 2 326
Е, аз бях за Павлина. Но нещо ми се струва че е била неколкократна шампионка. Или я бъркам с някого?
Доколкото разбрах от нейното изказване, след като приключи играта, преди 3 години пак е успяла да победи веднъж, след което е отпаднала.

# 2 327
Да, конфузно се получи с неосъщественото ръкостискане, но според мен не беше нарочно, просто рефлекс на разочарование.

# 2 328
Мале, сега пускам за първи път предаването от новия сезон. Много са зле нещата, нивото е безобрано ниско. Одобрявам иначе промяната за намаляване на участниците. И без това вече трудно се намират знаещи хора, така поне малко ще се намали текучеството. А. 60 точки за топвъпроса на втори кръг. Не знам дали е добре, може би.

# 2 329
  • Стара Загора
Много си е добре и на място Камен, малко по-мудно води, но това не пречи. Браво, че се сетиха играчите да са трима, дори можеше да ги оставят така до трети кръг, всеки да отговаря на две от темите и тогава най-силният да продължи, а другите двама да отпадат. Напоследък и хората в Стани богат са абсурдни, включително този, който падна от 20000 на 2000.

# 2 330
Това с повтарянето на въпросите и на мен много не ми допада. Досега имаше някаква стратегия с избора на сфера, донякъде и късмет, сега това липсва.

# 2 331
60 на 50 - страшен резултат днес...

# 2 332
Шампионски кръг с подарък книга- готина идея. Е, "Великият Гетсби" ми е най- малко любимата книга, която съм прочел, сладникава, сладникава и не помня имената на никой от героите, освен на Джей Гетсби.

# 2 333
Аз никога не съм я харесвала, но не защото е сладникава, просто това не е мой тип сюжет и не харесвам никой от персонажите. Обаче напоследък е модерна.

# 2 334
На мен ми се струва, че не само водещият е сменен, но и целият екип.

# 2 335
Това с повтарянето на въпросите и на мен много не ми допада. Досега имаше някаква стратегия с избора на сфера, донякъде и късмет, сега това липсва.
На мен също не ми допада това повторение на въпросите! На нас зрителите, заради които всъщност се прави предаването,ни се налага в рамките на две минути,да слушаме два пъти едни и същи.Необмислено е! Също ,че преди беше по добре!

# 2 336
  • In The Middle Of Nowhere
Съгласна съм за повторението на въпросите в трети кръг. Така ни лишават и да чуем въпроси в още три категории. Сигурно и тук като при играчите са решили да редуцират с цел пестене на ресурс някакъв.

# 2 337
Но от друга гледна точка има равнопоставеност. Не може да кажеш - моите въпроси бяха по-трудни от неговите.

# 2 338
  • Стара Загора
Аз обожавам филма Великият Гетсби, един от любимите ми е и особено песента към него на Лана дел Рей

# 2 339
Интересно е във всяко предаване да има нов победител, но някак си оставам с убеждението, че първата победа е по-скоро на късмет. За трети кръг дрази това излизане и влизане на участниците, иначе са равнопоставени с еднаквите въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт