Последният печели - Тема 2

• 172 968
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 415
"...че на Руски започва денят
и цъфтят в суматохата кестени,
прецъфтяват и пак цъфтят."
Сега някой ще напише, че са млади. Мисля, че Крум е горе-долу колкото мен. А и не вярвам да не са чували песента.
Май отговориха на един въпрос до сега.

# 2 416
За Крум да са казвали, че е брат на Галин, който победи всички многократни победители? Намирам прилика-и визуална, и донякъде в маниерите, само че Кирил е доста по-спокоен, докато Галин беше голям нервак.

# 2 417
Крум ми е бивш колега,няма брат а сестра,83 е набор.Още победи му предстоят,спечели и в "Голямото преследване" преди време.

# 2 418
те за сляпото момиче не се сетиха Rolling Eyes

# 2 419
Много ми е симпатичен Крум. Харесва ми играта му. Никой не знае всичко, а и напрежението си казва думата. Услужливата памет понякога блокира.

# 2 420
Добър играч е, но и късметлия. Няма конкуренция.

# 2 421
Вчера си личеше някаква умора в Крум. Това му беше шеста победа и ако всички тези епизоди са снимани в един ден нормално е да  блокира

# 2 422
По осем предавания на ден се снимат,наистина е голямо напрежение,от 9 сутринта до 9 вечерта с кратки почивки между предаванията.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 17:22 от Лещичка 💙💚

# 2 423
  • София
По осем предавания на ден се снимат,наистина е голямо напрежение,
от 9 сутринта до 9 вечерта с кратки почивки между предаванията.
Два пъти съм ходила на "Последния печели"
И с Орлин Горанов и с Камен Воденичаров като водещи
6 са записите.

Да не би да ги бъркате със "Сделка или не"
там са 8-9 записа на ден. Не съм ходила на Сделката понеже
записите са в Горна Малина. Там записват "Семейни войни"
и "Голямото преследване".

# 2 424
Така е било при него,не знам преди как е било.Записите са от началото на месеца.
Допълвам се,права сте,6 предавания на ден са били аз не съм разбрала правилно.Извинявам се ако съм подвела някой.

# 2 425
Така е било при него,не знам преди как е било.Записите са от началото на месеца.
Допълвам се,права сте,6 предавания на ден са били аз не съм разбрала правилно.Извинявам се ако съм подвела някой.
И 6 предавания да са никак не са малко. Голямо напрежение си е. Не е като в Сделката да си седиш до кутията.

# 2 426
О да,напрежението и умората си личат,толкова часове в това хале под прожекторите с кратки почивки между снимките не е за всеки.Аз не бих издържала,отделно нямам и толкова богата обща култура.Но въпреки всичко се представи достойно.
Благодаря на писалите на лично,редактирам се да не развалям удоволствието на гледащите 🤗.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 11:28 от Лещичка 💙💚

# 2 427
Имаше конкуренция днес, последната минута е решаваща. И голям аванс се губи в трети кръг, пасуването не е добър вариант, макар да имаше успех и  в такъв случай.

# 2 428
Направи ми впечатление, че подаръкът беше флашка. По-добре да беше книга, що за награда е флашката...
Вече във всеки епизод питат за Стамен Григоров.
Обаче пък отдавна не са питали кой е изиграл Робокоп в първия филм (все не мога да запомня името на актьора, защото не съм го гледала в нищо друго).

# 2 429
  • In The Middle Of Nowhere
Питър Уилър 😊 без да проверявам в гугъл.
Стамен Григоров и от от сън да ме събудят вече му знам името 😆( само участничката в Стани богат не беше, но и тя вече го е научила).
Аз се радвам на практични награди... Книги срам не срам не ме радват винаги.
Крум е приятен и знаещ човек. Има приятен глас и няма нищо дразнещо в поведението, примерно за разлика от другит участници 😑

Общи условия

Активация на акаунт