Последният печели - Тема 2

• 172 065
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 475
Не мисля, че ще успея да взема Кънчев някого отново насериозно. Винаги като го погледна и се сещам за онази съдбоносна вечер с Памела Андерсън. Сигурна съм, че не си е избирал сам провокативните и непристойни въпроси, но за съжаление моят мозък винаги ще го асоциира с това.

Колкото до водещите на ПП - и двамата си имат чар, макар и тотално различни. Орлин наистина си служеше с прекалено много клишета, но у дома ги намирахме за забавни и още си повтаряме "отговор в последната секундааа" с неговата типична интонация 😁

# 2 476
Странно, че го спомена - наскоро онази журналистка, която се прочу с ужасното интервю на Блейк Лайвли, пусна ново видео, в което говори за излагащи и тъпи въпроси от страна на журналистите към знаменитости.
Първото нещо, което се сетих, бяха Ники Кънчев и Памела Андерсън!

# 2 477
  • София
Толкова да не го харесвам. От соцвреме и работата си в "Дело/Дума" е нафукан, нали ви е ясно кои хора ходеха да учат в Москва.
И сега няма спасение от него, великият незаменим водещ на какво ли не...
Казвам на сина си, че ако ме изберат за Стани богат, веднага ще му припомня откъде е започнала кариерата му.

# 2 478
Внимавай, сигурно няма да те излъчат и съответно няма да ти дадат наградата (май я даваха след като се излъчи епизодът със съответния участник?).

# 2 479
Внимавай, сигурно няма да те излъчат и съответно няма да ти дадат наградата (май я даваха след като се излъчи епизодът със съответния участник?).
До 120 работни дни след излъчването се плаща спечелената сума.
Аз пък мисля, че К.В. се справя много добре.
Наистина чете доста бързо въпросите в трети кръг и дори успява да повтори и дори потрети някой въпрос.

# 2 480
Толкова да не го харесвам. От соцвреме и работата си в "Дело/Дума" е нафукан, нали ви е ясно кои хора ходеха да учат в Москва.
И сега няма спасение от него, великият незаменим водещ на какво ли не...
Казвам на сина си, че ако ме изберат за Стани богат, веднага ще му припомня откъде е започнала кариерата му.
Е, но това не му пречи да е поредния антикомунист и анти путинист в тези благодатни времена да плюеш по Русия. Скоро гледах как коментираше Русия в негативен план.
Другият, който веднага ми изниква в съзнанието е онзи гнусен арменец Халваджиян, който също е учил в Москва, но това не му пречи сега да го играе пръв американофил и критик на всичко руско.
Гнусна история, но явно сега това е тренда за дивиденти...

# 2 481
Живко, като проговори и все едно слушам Геро Joy

# 2 482
Днес направиха добра игра.

# 2 483
Играта не беше лоша, но на Гавраил половината отговори с имена бяха непълни - не е редно да се приема за верен отговор само фамилното име. Тогава да приемат и само първото. Иглесиас са двама популярни певци - кой Иглесиас е отговорът?

# 2 484
Е, чак пък за Иглесиас да се заяждат няма смисъл, и без това всички знаят че Курникова е с Енрике.

Имам един въпрос относно един друг въпрос от предните предавания. За 3D музика не съм чувала, но знам за 8D музика, която е с със споменат ефект все едно се чува от различни посоки.

# 2 485
Очаквам с нетърпение новата седмица и специалните игри. Надявам се на оспорвани състезания.

# 2 486
Очаквам с нетърпение новата седмица и специалните игри. Надявам се на оспорвани състезания.
Шампионска лига ли ще има? От днес ли? Явно съм изпуснала, ако е съобщил водещия.

# 2 487
  • Sofia
Отново е с предишни участници, печелили 2-3пъти.

# 2 488
Е кого да поканят,за толкова години се изредиха толкова хора,нормално да викат пак достойни играчи,не да гледаме посредствени участници.И Крум ще извикат пак сигурно,но сега е скорошен победител и едва ли ще е скоро.

# 2 489
Засега не канят многократни победители като Симеон или Димитрина. Ще бъде интересно в рамките на новите правила.

Общи условия

Активация на акаунт