Последният печели - Тема 2

• 172 004
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 505
В Исландия един скир е към 17 лв наши пари Wink Аз обичам скир и от години купувам.

# 2 506
Тук е евтин, може да изнасяме 🙂

# 2 507
Някъде гледах в tiktok че е нашия е бил различен спрямо техния. Не знам дали е така.

# 2 508
5 лв е скир на ескуиза, количество кофичка кисело мляко

# 2 509
Пак започнаха да питат за Фобос и Деймос, очаквам и Робокоп скоро да се завърне.

# 2 510
Обичам скир. Не всички са яли скир. Младият участник е много умен. Така ли се казва Мартин? Много знаещ млад човек е. Респектират ме такива хора и ме амбицират да чета и научавам повече неща.

# 2 511
Не, Мартин е този от статията, към която има линк по-горе. С дълга коса и брада. Той беше шампион.

# 2 512
Не, Мартин е този от статията, към която има линк по-горе. С дълга коса и брада. Той беше шампион.
Спомних си.

# 2 513
Обичам скир. Не всички са яли скир. Младият участник е много умен. Така ли се казва Мартин? Много знаещ млад човек е. Респектират ме такива хора и ме амбицират да чета и научавам повече неща.
Сегашният вече двукратен победител е Стефан Вучев. Наистина много симпатичен и знаещ млад човек. Помня го още от участията му в първия сезон.

# 2 514
  • София

3 и нещо го купих от К-нд вчера.
Водят го уж най-добрия Bowtie

# 2 515

3 и нещо го купих от К-нд вчера.
Водят го уж най-добрия Bowtie
Хубав е. От него го купувам.

# 2 516
Харесва ми играта на Стефан, знаещ е и симпатичен. Напоследък са доста оспорвани игрите, гледам ги с удоволствие.

# 2 517
Харесва ми играта на Стефан, знаещ е и симпатичен. Напоследък са доста оспорвани игрите, гледам ги с удоволствие.
Оспорвани защото бяха между бивши победители.
За съжаление днес приключи Шампионската лига и от утре ще гледаме пак редови предавания. Дано пак има конкуренция, но се съмнявам, че са останали много не участвали знаещи хора.

# 2 518
За съжаление днес приключи Шампионската лига….
Чак пък “за съжаление”….

# 2 519
Победителят от вчера беше и в повторението на Стани богат.

За съжаление е, защото сега ще почнат излагациите.

Общи условия

Активация на акаунт