Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 345
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Добре дошли на новите момичета 🙂

Здравейте, включвам се и аз в тази темичка. На 8ми юни ми беше първия преглед, за съжаление беше твърде рано, тогава тъкмо бях влязла в 5та седмица и се видя само плодовото сакче и ме извикаха след 2 седмици. Вчера ходих пак, вече съм 7ма седмица и за щастие вече се чува сърчицето, термина ми казаха че се очаква да е на 08.02. Сега ми предстои да взема важното решение къде да се регистрирам за следене на бременността. Аз съм от Варна ще се радвам ако има и някой друг от града и да си каже препоръките Simple Smile Прегледите ми бяха при Петинка Цветкова, но не останах много доволна, и двата прегледа не продължиха повече от 5 мин и понеже не бях с направление гледаше набързо да си вземе паричките.
mim4ence7o аз също съм от Варна, на мен ми е втора бременност. Първата следих на две места и тази, също смятам така. Моята си гинеколожка е д-р Савулева, но тя нямаше как да ми издаде болничен като дойде момента, та затова ми препоръча да се запиша и при д-р Жеков, преглежда в ДКЦ "Св. Анна". За следенето бях доволна от него, всеки път ме гледаше на ехограф, но за раждането не останах с добри впечатления (имах бързо и леко раждане, но благодарение на акушерката). Та за сегашното си бременност не съм решила дали ще се запиша пак при него по ЗК или ще търся друг. Но със сигурност при д-р Савулева си продължавам. Днес даже записах час за 9 юли и не знам как ще дочакам, тогава вече ще съм в 8+ г.с. 🙂

# 151
Майка- зайка може по всяко време не е необходимо да си гладна и жадна Hug

# 152
Чхг може по всяко време.

# 153
Здравейте Simple Smile
И аз да се запиша тук с термин 13 февруари за сега.
Днес бях на преглед и малкото човече е с размери 13,9 мм в 7 седмица и 5 дена.

Привет, аз съм 6 + 5 и съм с термин на 12.02....Не знам как ги изчисляват тези неща, наистина...

# 154
Здравейте Simple Smile
И аз да се запиша тук с термин 13 февруари за сега.
Днес бях на преглед и малкото човече е с размери 13,9 мм в 7 седмица и 5 дена.

Привет, аз съм 6 + 5 и съм с термин на 12.02....Не знам как ги изчисляват тези неща, наистина...

Привет,
На мен ми го изчислиха според първата дата на цикъла, но аз бях с ранна овулация, така че предполагам ще е по-рано Wink

# 155
Здравейте мамита,
Днес минах на преглед и аз съм с термин 13.02
И днес показа че съм 7г.с +1 дори видяхме че бебчо има пулс 🤗
Оказа се че и болките въпреки че са силни са нормални понеже на работното ми място съм само седнала и ми даде болничен поне докато мине рисковия период.

# 156
Aron4о, честито Simple Smile! Щом трябва, ще почиваш, важното е ти и бебо да сте добре. Колко време ти даде болничен? Трябва да лежиш или просто не трябва да стоиш седнала дълго време?

Да се оплача- на първи преглед съм след час и половина и мъжът ми въобще не помни, че съм споменавала за това Angry. Почувствах се, все едно само на мен ми пука, на моменти не мога да повярвам какъв егоист е. За протокола- от 4 год сме заедно, от една година правим опити, с две предходни неуспешни бременности съм:angry:

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 19:06 от Gebura

# 157
Aron4о, честито Simple Smile! Щом трябва, ще почиваш, важното е ти и бебо да сте добре. Колко време ти даде болничен? Трябва да лежиш или просто не трябва да стоиш седнала дълго време?

Да се оплача- на първи преглед съм след час и половина и мъжът ми въобще не помни, че съм споменавала за това Angry. Почувствах се, все едно само на мен ми пука, на моменти не мога да повярвам какъв егоист е. За протокола- от 4 год сме заедно, от една година правим опити, с две предходни неуспешни бременности съм:angry:
Благодаря ❤️
Не трябва да седя толкова време седнала аз прекарвам по 12 часа на стол и от това ме боли повечко корема и се подува.
А относно половинките ни те в началото немогат да го осъзнаят дай му малко време и ще се осъзнае моят мъж с първото на доста късен етап го осъзна хаха дори го беше страх да вземе малкия първите 2 дни докато не му го сложих в ръцете и после не го пискаше 🤣🤣🤣

# 158
Здравейте, имам въпрос. Ходих при един доктор със направление, но не оказа че нищо не разбира искам да го сменя. Какво би следвало да направя. Мога ли да си взема направлението от него или да изчакам 1 месец за да свърши направлението и да си взема ново от личната и да отида при друг гинеколог?

# 159
Gebura, не се ядосвай, наистина в началото на мъжете всичко им е много абстрактно. А на някои чак докато се роди бебето Simple Smile дано всичко е наред на прегледа, ще чакаме да се похвалиш. Видях от друга тема, че си пациент на др Калчев, аз също съм негова пациентка, правих хистероскопия преди бременността. При него ли си на преглед или при др Чучумишев?
Аз днес отново получих кафеникаво зацапване Sad засега нямам болки, но пак ми се сви сърцето.

# 160
Gebura, не се ядосвай, наистина в началото на мъжете всичко им е много абстрактно. А на някои чак докато се роди бебето Simple Smile дано всичко е наред на прегледа, ще чакаме да се похвалиш. Видях от друга тема, че си пациент на др Калчев, аз също съм негова пациентка, правих хистероскопия преди бременността. При него ли си на преглед или при др Чучумишев?
Аз днес отново получих кафеникаво зацапване Sad засега нямам болки, но пак ми се сви сърцето.
И аз съм негова пациентка и следващата седмица ми предстои преглед,искам да попитам към кого ви насочи за феталните прегледи?

# 161
Aneliq11, аз всъщност не съм била на преглед при него след като забременях. Писахме си по имейл, но не е ставало въпрос за феталните прегледи. Имам записан час за БХС при др Сигридов и тук в Пловдив при следящия ме гинеколог.

# 162
Здравейте, имам въпрос. Ходих при един доктор със направление, но не оказа че нищо не разбира искам да го сменя. Какво би следвало да направя. Мога ли да си взема направлението от него или да изчакам 1 месец за да свърши направлението и да си взема ново от личната и да отида при друг гинеколог?
Питай личния си лекар той най - добре ще те посъветва.

# 163
Извини ми се няколко пъти, простих му Stuck Out Tongue
Минавам да се похваля с жълто тяло и "ембрионална структура" , ембрионче явно другата седмица.
Калчев ми казаха, че е отпуск тази седмица и чак на 06.07 съм при него, днес бях при Вецев.
Тъй като съм рискова бременност, съм решила да се следя при двама- Вецев и още някой от центъра на Сигридов.

# 164
Направленията за женска консултация са съвсем различни от другите, обикновено направление за специалист, затова не е нужно да чакаш 1 месец. Те са неограничени и можеш да си вземеш винаги и по всяко време, за да смениш доктора, водещ ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт