Отговори
# 15
  • Мнения: 2 144
Ползвам Класик и Пълнозърнесто и съм доволна.

# 16
  • Мнения: 226
Палачинки, питка на конци, тесто за пица, негърче и много други! Аз залагам на класиката и готвя със София Мел Класик, а за тестото за пица ползвам специалното брашно за пици, което е много любимо на моето семейство!

# 17
  • София
  • Мнения: 3 401
Брашното за баница ми е фаворит.

# 18
  • София
  • Мнения: 6 554
Най- често ползваме Екстра- за кекс, питки, кифлички.

# 19
  • София
  • Мнения: 3 430
Ползвам брашно Класик за всички печива, които приготвям. С брашното Баница резултатът също е чудесен винаги.

# 20
  • София
  • Мнения: 656

Най-често използвам брашното за козунак,винаги става страхотно:)

# 21
  • Мнения: 1 369
Използвам  брашно  София  мел Класик.Приготвям месеница,бухти,пити.

# 22
  • Мнения: 1 293
Любими продукти....
Най много ползвам брашното  Екстра и това за козунак .

# 23
  • Мнения: 1 583
Брашно готов микс. Всичко необходимо за бърз хляб за вечеря!

# 24
  • Варна
  • Мнения: 354
Използвам  брашна  София  мел Класик и Козунак .Приготвям питки, пици и козунак.

# 25
  • Пловдив
  • Мнения: 10 451
Последно съм ползвала София мел за баници и този за козунаци.
Иначе си уважавам София мел класик.
Пробвала съм и брашното за пици, както и това за кекс.

# 26
  • София
  • Мнения: 1 556
Ползвам София мел Екстра за всички печива и съм много доволна. Скоро пробвах брашното за пица и също много ми хареса.

# 27
  • Мнения: 43 390
Покрай форума се запалих по брашното за баница.

# 28
  • Сливен
  • Мнения: 5 314
Използвам "'Класик",като по-често приготвям сладкиши.Разбрах ,че брашното ви за пица,също е много хубаво и мисля тези дни да го изпробвам.

# 29
  • Мнения: 2 993
Най-често използвам София Мел Класик, всичко се получава с него. Също съм пробвала София мел Екстра и "Пица" 😉

Общи условия

Активация на акаунт