Отговори
# 30
За пити за гости ползвам екстра или класик. За ежедневна употреба обичам да комбинирам с пълнозърнесто и ръжено брашно.

# 31
Използвам почти всички брашна от асортимента. Ползвам за панировка, за сладкиши, за пити, за пици. Общо взето за всичко.

# 32
Използвам брашното Класик за да правя хляб в хлебопекарната, за кекс и други сладкиши.

# 33
Най-често използвам София Мел Класик и Кекс. Обикновено приготвям сладки, кекс, мъфини.

# 34
Ползвам всички видове София Мел, отскоро имам пекарна и всеки ден пробвам нещо ново.
Покрай Великден взех за първи път София Мел Козунак, останах приятно изненадана. 
Последно взех микса за кеск, страхотен е!

# 35
Най- често ползвам Екстра- за кекс, питки, кифлички  и сладкиши.

# 36
Ползвам София мел класик и екстра.Най-често за кексове,пици и тутманици.

# 37
  • Велико Търново
Най-често купувам София Мел класик и понякога за пица.

# 38
Най-често използвам "Класик" и правя на децата палачинки, кекс и сиренки.
Не съм пробвала "Кекс" и ще ми е интересно.

# 39
Брашното от лимец ми е любимо. Използвам го за всичко и експериментирам с него. Получават ми се идеално сладки и палачинки.

# 40
  • Пловдив
Най-много използвам Класик за приготвяне на най-разнообразни печива - хляб, кифлички, тесто за пица, кексове... Наскоро използвах Баница за направата на козунак (нямаше от специалното за козунаци) - получи се невероятно!

# 41
Това е любимото ми брашно и много ще ми е трудно да посоча кое ви е любимо. Използвам: Екстра, Класик, За баница, Пълнозърнесто, За козунак.  
Всичко ми се получава перфектно с тези брашна- козунаци, питки, кифлички, кекс, мъфини, палачинки.

# 42
Използвам предимно Класик за всичко - питки, кексове, пици и т.н. Тази година за първи път пробвах специалното брашно за козунак и се получи страхотен козунак на конци Simple Smile

# 43
Ползвам всички ваши продукти .Брашно за кекс,пърнозърнесто с   лимец  за хляб,брашно за пица за направата на вкусна пица,брашно за баница така любима на всички ни у дома. Кекс,козунак,Миленки,бухтички всичко приготвя м със София мел.

# 44
  • Пловдив
Брашното за пица е това, което винаги ми се намира вкъщи!
Пицата с него винаги се получава страхотна и не се свива в тавата ❤️

Общи условия

Активация на акаунт