Нашите second hand находки - тема 44

• 95 950
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Това е, да. Аз съм го купувала от малки парфюмерии, китайски магазини, такива за левче...

# 481
  • Sofia
В магазините за перилни препарати го има.
Аз вече махам всякакви петна с бял обезмаслител и почти винаги е успешно.
Преди години съм премахвала и със зеленият гел Тест.

# 482
Цитат
Здравейте, какво Ви е мнението за това якенце? Много му се чудя, въпреки че ми е малко големичко…
Не и щом ти е големичко.Освен ако е супер изгодно,отлично състояние и имаш намерение да го запълниш.
Сега аз да попита за белият обезмаслител,откъде,каква марка?Искам да съм сигурна от изпробван,да не ми набутат нещо несигурно.

# 483
  • Sofia
В момента ползвам този

Има го в магазините за перилни препарати.

# 484
  • Пловдив
Спот се среща и в магазини за памперси и подобни продукти.

Издирвах този модел от известно време, случайно видях, че момиче е пуснало за продажба нейните и се оказаха мой номер

# 485
Честито!

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 20:50 от Г-жа Малдини

# 486
  • Ямбол
Дребната се сдоби с пуловер на Hugo Boss 😁

# 487
Чак днес успях да ида до Спиди да си взема якето. Със смесени чувства съм. Якето е страхотно - изработка, материя, всичко, но как долно лъжат Мания. Ето това пишеше в описанието

Първо - петънцето не е едно, а поне десет. Второ - не, не могат да бъдат премахнати. Опитах с памучна кърпа само с вода, бебешка мокра кърпа, кърпичка за петна, дори слаб процент спирт, не помръдват просто. Напръсках го с Meglio и в момента се пере. Ще питате сигурно защо го оставих като е лекьосано. Защото якето се оказа двулицево и точно за много голям студ, каквото ми трябваше, защото на работа е направо непоносимо студено. Защото не ми се занимава отново да ходя до Спиди да връщам, да чакам две седмици да се накумят за парите, абе не ми се занимава и без това едва успях да го взема, че работното ми време съвпада с тяхното. Размерът е моят, но е толкова странно, дълго и широко, че като го закопчея все едно съм в онези надуваемите костюми. Разкопчано стои добре с обувки, абстрахирайте се от приказния ми аутфит на снимките. Та така, сдобих се с друго яке, което ще нося само на работа. Ако не беше се оказало двулицево, щеше да замине обратно.
Малкото петънце

Още малки петънца

Ще помоля да не цитирате снимките, на които съм, по-късно ще ги махна.

Та така, извинявам се за дългия пост, но имайте едно наум като поръчвате от тях дрехи с малки петънца и дефектчета.

С Вениш или Спот се маха по-принцип.Аз си купих  бели маратонки на Steve Madden-от тях.Бяха упоменали и снимали петното.
Този модел беше. Дойдоха си само с това петно Simple Smile .Нямаше друго,но и цената им беше много добра.Така,че щях да го преживея.Изпраха се и вс е 6.За сега проблеми с тях съм нямала.Редовно си поръчвам по  нещо от тях ☺.Може да не са ги описали всички,знам ли Simple Smile Важното е,че якето е топ 😁.И аз бих си взела такова ☺😍

# 488
Новите ботушките Campri преди обуване за работа в градината в дъждовните дни миналата седмица. На единият гумата беше леко пожълтяла, но се изми с гъба и cif. Сега и двата са еднакво мръсни от градината и няма разлика  Sweat Smile

И новите гуменки за 5 лв. вече разхождани до местните магазини.

Имате ли представа как падат цените в онлайн Манията? От един месец дебна мъжки обувки и все стоят на една цена.

# 489
Привет!

Споделям 3 кода за - 10% на mania.bg, които няма да използвам. Надявам се да са полезни Simple Smile

Скрит текст:

# 490
Рокля от Хуманата вчера, с 30 % намаление за 11.90.Беше нова, с етикети.
Скрит текст:

# 491
Вчера ми дойде пратката от Мания. Поръчах (прибързано) тази пелерина за майка ми, но тя не я харесва дори на картинката от сайта. Не искала кафяво. 😀 Ще я връщам, дори не съм отворила пакета й (изглежда много добре и е същият цвят като на снимката).

Надявам се да е позволено - дали някоя от вас иска да я вземе? Реших да попитам преди да я пусна обратно към Мания.

https://mania.bg/p/zhiletka-no-name-p921480

Скрит текст:

Мога да изчакам няколко дни, ако някой я иска.

# 492
Рокля от Хуманата вчера, с 30 % намаление за 11.90.Беше нова, с етикети.
Скрит текст:
Много е хубава и ти стои страхотно!

# 493
# 494
Здравейте !
Моля ,ако попаднете на плюшен слон в гр.София да ми пишете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт