Нашите second hand находки - тема 44

• 95 947
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Фреята левче е зад четвъртък пазара.

# 511
  • София
Здравейте. Имам въпрос за магазин в София. Къде се е преместил магазина за дрехи втора употреба който беше
съвсем близо на метростанция "Люлин", от южната страна на бул. "Царица Йоанна", отделно хале на 2 етажа?  Не съм забелязала да има име Blush . До преди месец си работеше а днес забелязах че вече не. Пише "Магазина не работи", вътре е празно, в зона с усилени строежи е това самостоятелно  хале, .... затова предполагам че са се преместили. Но къде?

Щяло да има информация в фейса къде ще отворят нов. Магазина се казваше Искам или нещо такова

# 512
И от мен топло яке, 70% пух, 30 % пера на Зара. Снимката е от нета. Много хубав кафяв карамелен цвят. Качулката се прибира с цип Simple Smile

Страхотно е ! Колко ти излезе и от кой м-н е?

# 513
  • MJF
bugi6, мерси много за информацията. Ще съм благодарна като отворят в нова локация да пишете тук за новия адрес.
В края на тази пролет имаше някаква голяма акция - всичко по 1 лв. Почти месец забелязах че траеше поне.  Имаше много връхни дрехи- якета, палта, ..... и бая народ се снабди с такива за лев. Буквално. Та сега като застудя се сетих за тях и ги проверих.

# 514
  • Mostly in my mind
Ани, благодаря. Не съм от София Simple Smile))

# 515
Днес един Sorel ме чакаше

# 516
Здравейте. Имам въпрос за магазин в София. Къде се е преместил магазина за дрехи втора употреба който беше
съвсем близо на метростанция "Люлин", от южната страна на бул. "Царица Йоанна", отделно хале на 2 етажа?  Не съм забелязала да има име Blush . До преди месец си работеше а днес забелязах че вече не. Пише "Магазина не работи", вътре е празно, в зона с усилени строежи е това самостоятелно  хале, .... затова предполагам че са се преместили. Но къде?
Февруари щели да отворят в Люлин, в търговски център Лабиринт. Иначе имат магазини и на пазара Димитър Петков (зареждат вторник, но не всяка седмица и цената стига 50 стотинки), Дружба 1, ул. Туше Делииванов 9 и ул. Черковна 25.

# 517
bugi6, мерси много за информацията. Ще съм благодарна като отворят в нова локация да пишете тук за новия адрес.
В края на тази пролет имаше някаква голяма акция - всичко по 1 лв. Почти месец забелязах че траеше поне.  Имаше много връхни дрехи- якета, палта, ..... и бая народ се снабди с такива за лев. Буквално. Та сега като застудя се сетих за тях и ги проверих.
имат магазин на Димитър Петков Simple Smile

# 518
  • MJF
Много благодаря за информацията japp17. Значи било верига магазини, че и име има Blush . Аз наколко пъти съм влизала във въпросния "изчезнал" в Люлин но така и не съм видяла да има на него надпис с име. Може да е имало и да се е изтрил.
Благодаря още един път на всички отзовали се на въпроса ми.

# 519
  • софия
имат магазин на Димитър Петков Simple Smile
имат вече магазин в младост 1 на бул.йерусалим, точно до спирка пазара младост 1 на метрото

# 520
Не бях ходила доста време по вторите употреби, но вчера влезнах и си взех това палтенце на H&M, за 4 лв  Simple Smile

# 521
Здравейте,ето моите находки от чарити шоповете днес,ботушки леко бабешки,но много топли и удобни - нови за 10 паунда и коледни чорапи F&F за 2 паунда.
Хубав следобед Simple Smile

# 522
  • Под Слънцето
Има ли варненски момичета още тук, в темата?
Над година и нещо не съм влизала във ВУ. Та ме интересува Гранд мъпета на Чаталджа още ли зареждат якото в четвъртък.

# 523
  • Костинброд
Здравейте, имам неизползвани кодове за 10 процента допълнителна отстъпка от Мания. Ако някой иска да пише.

# 524
Някой посещавал ли е Фрея в Младост? Как са като цени и стоки?

Общи условия

Активация на акаунт