"Порталът" - тема 2

• 35 994
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Хич не държа да гледам Вуйчето. Историята в миналото е много по-интересната и всъщност основната.

# 481
Не харесвам нито играта,нито визията на Вуйчото.
Иначе с нетърпение очаквам развръзката.Не съм много сигурна дали  искам продължение-втори сезон.Обикновено нещата се размиват и качеството не е същото.

# 482
Не искам втори сезон. Не ми харесва достатъчно сериала. Гледам осново заради Крум и Ани.

# 483
Вуйчето беше със същото якенце като халоса с лопатата Добчо. Как не прерови гардероба на Крум?  Мишо как се спретна, отиде с костюма на баща си, ще се върне с винтидж кожено яке. Smiley

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 10:08 от Cafelate

# 484
Кафелате, Крум е 187, Вуйчето 170, малко трудно ще му стане нещо от гардероба му. 😁

# 485
Кафелате, Крум е 187, Вуйчето 170, малко трудно ще му стане нещо от гардероба му. 😁

Ще навие ръкавите. Smiley

# 486
И ще запаше гащите до ушите. 🤣

# 487
Сега успях да Ви изчета, пиейки предработното си кафе - много и интересни неща сте изписали Smiley

Изключително силна Радена  и изключително слаб Христо по мое мнение... Джулия и Стефания също са посредствени и не се отличават със силна игра за мен, особено стоящи до органичните и естествени Велислав и Свежен, които пък правят запомнящи се роли.

Смятам, че убийството ще бъде разплетено в настоящето, през 2019 г.,  дори и да има втори сезон, при писане на сценария не е бил предвиден, а и не ми се иска отворен финал. Аз оставам на мнението, че Блага Панайотова е убийцата на Жана/Ганка Smile, при нея са намесени изключително много и значими мотиви - ревност, наранено его,  корист, стремеж за покриване на престъпление, но бих оценила подобаващо и шокиращ обрат.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:31 от _Електра_

# 488
Вуйчето съвсем на малолетен ще заприлича ако облече нещо на Крум Grinning

# 489
И ще запаше гащите до ушите. 🤣
Скрит текст:

Олеее, това Александър ли е? Smile
Запазен е вуйчето за 45 годишен. Може би защото е ерген? Wink

Едва ли ще е с отворен край, нали са със средства по "проект", смятам, че са инвестирали в тези 6 епизода и историята ще е завършена.

# 490
Да, Сашко мамин. 😁

# 491
  • София
Ако сериалът е замислен като 12-сериен, а после е преработен за 6 серии, той е съкратен по средата и трябва фа има завършен край. Ако решат да правят продължение, трябва да е нещо ново, но тогава има опасност да е разочарование.
Така че аз съм да няма продължение. По-добре така - една завършена история 🙂

# 492
що да е разочарование пък.
Ама, ако има 2-ри сезон, да е със Свежен, иначе да ме пишат бегала, ако ще и за Оскар да го направят. 😁

# 493
Ако сериалът е замислен като 12-сериен, а после е преработен за 6 серии, той е съкратен по средата и трябва фа има завършен край. Ако решат да правят продължение, трябва да е нещо ново, но тогава има опасност да е разочарование.
Така че аз съм да няма продължение. По-добре така - една завършена история 🙂

Мисля ,че този колектив /не говоря само за артистите/ може да направи нещо  добро и като  следващ сезон . Не е задължително да е продължение на тази история .
Ето например  "Дяволското гърло"-  ще имаме нов  криминален случай . Още не знаем дали  всички  разследващи  полицаи ще участват в него .

# 494
  • София
що да е разочарование пък.
Ама, ако има 2-ри сезон, да е със Свежен, иначе да ме пишат бегала, ако ще и за Оскар да го направят. 😁
Според мен сериалът заслужява да има втори сезон. Разбира се с друга интрига и разследване в която да се замесят доста от действащите лица, като Крум,  партизанката и Панайотов, а и нови.  От 1979 до 1989 г има много неизяснени събития, които могат да се открият в Комитета за култура, Телевизията, съкровището на Бастет в Странджа, Алепо и още други, които да свържат с партизанката и Панайотов, но това е свързано с пари и вероятно за нов конкурс. Да се надяваме!

Общи условия

Активация на акаунт