Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде на край света
Kally стискам ви палци и аз!

Момичета, знаете ли някъде да има синтезирана информация в училищата с езиков профил дали и ако да - кои предмети се изучават на езика?

# 136
  • София
Благодаря! Стискането на палци помогна Simple Smile Падна се Йовков!

Било е адски строго!  Питах за камерите и отговорът беше - какви камери? Квесторите първи ще забележат ако има нещо!

# 137
  • Варна
Благодаря за новата тема, Kally May!
Нашите хубавци на 26-ти ще се снимат за албума, а събиране ще има на открито. За сега се обсъждат Амичи и Тримата мускетари, а може и нещо друго да предложат.
Аз за всеки случай вчера пуснах заявление за ДО на сина за периода 1-18 юни, а да бъде присъствено на НВО-тата. Ако удължат епидемиологичната обстановка ще ни позволят от РИО, но иначе ще трябва да търсим други варианти: молби до класния за 3 дни, до директора за 7 и бележка от личната лекарка. Класната ни уведоми, че ако се наложи някой учител може да извика сина ми за изпитване/оформяне в училище за този период. Предвидено е в отделна стая да бъдат учителя и ученика. Предполага, че може би няма да се наложи да викат сина ми, но все пак ме уведоми. Така се надявам да минимизираме рикса от зараза и това да се окаже контактно лице. За класните може и да го пуснем физически.

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стискам палци за всички, които имат нужда. Simple Smile
аз се плъзгам като перо по локва - сякаш съм под упойка.
писах вече, че Горинич е приет в неговата гимназия, не е приет в АК, но е приет в друг колеж.
сега остава да решим кога да му кажем.
имам подозрения, че ако разбере, че е приет (и то на две места и има избор) ще зареже и задачи и тези и ще ме довърши съвсем.

Simple Smile Simple Smile сега се сетих, че няма да се тревожа за НВО Simple Smile Simple Smile

да взема да почерпя?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 14:23 от st. Dobri

# 139
  • Ланкър, планините Овнерог
Завид, завид. Не за друго, а за спокойствието Simple Smile
Браво и честито!

# 140
Simple Smile Благодаря ви.
Simple Smile

# 141
  • София
аз се плъзгам като перо по локва - сякаш съм под упойка.
...ще зареже и задачи и тези и ще ме довърши съвсем....
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Все си го мисля да ти кажа, ама да взема и да го напиша - умирам за чувството ти за хумор Gift Heart
Жив и здрав да ти е младежът и благодаря за почерпката!
Моят син нали е с един прием, та споделям чувството на спокойствие.

# 142
благодаря ти.
с усмивка е по-лесно.
Simple Smile винаги се старая да гледам от веселата страна на нещата, че иначе е страшно.

# 143
  • България, София
Добри, честито за приема Hug
Леко завид за спокойствието и благодаря за почерпката Stuck Out Tongue Winking Eye

И на мен чувството ти за хумор много ми харесва Simple Smile
Много се развеселявам с постовете ти.
А да гледаш от веселата страна на нещата определено прави живота по - приятен.

Аз още се чудя какво да правя, след като стана ясно, че децата ще са присъствено.
Дали все пак да не се обединим и да искаме по отношение на тях изключение.
Питах класната за подаване на заявление за ОРЕС. Тя ми каза, че по всяко време мога да подам такова.
Наборката кара вируса. Имаше положителен бърз тест и беше вкарана в системата на РЗИ, защото ми звъняха за нея. Но пък от неделя количественият тест за антитела показа 114. За да се приеме, че има добър имунитет, трябвало да са поне 130.
Ама аз съм най - зле от цялото семейство. Само с 37, 5. За сметка на това на ММ са над 1000.

# 144
  • София-Младост
След като половин година чакаме да се върнат в училище, сега да искате да са ДО....съжалявам, не ви разбирам!
Знам какви са ви притесненията, но рано или късно трябва да се върнем към нормалния ритъм на живот, който включва ходене на училище.
Вирус може да се хване навсякъде...и не става въпрос само за ковид...едно стомашно разстройство даже е по-болезнено. Ще ги вакумирате преди матурата ли?

# 145
Честито и от мен на всички приети дечица!
Има ли деца, които са били на ПИ в Образователни технологии този уикенд? Как са им се сторили самите изпити като трудност в сравнение с предишните?

# 146
Аз мога ли да питам какви оценки поучават децата ви на Пробни изпити?
Не искам да сравнявам моето дете, а просто в непринуден разговор с преподавателя по Математика, при който детето ми вече не ходи, твърди, че от 9 деца 7 са изкарали на пробен изпит над 5,50. Това ми звучи като леко "Изпусна и сега съжалявай!".

# 147
  • Варна
ПИ, както и НВО са в точки. Не съжалявайте, че сте изпуснали преподавател, който ви готви за НВО и не знае това.

Добри, честито на Горинич и наздраве на теб Simple Smile

# 148
  • Пловдив
След като половин година чакаме да се върнат в училище, сега да искате да са ДО....съжалявам, не ви разбирам!
Знам какви са ви притесненията, но рано или късно трябва да се върнем към нормалния ритъм на живот, който включва ходене на училище.
Вирус може да се хване навсякъде...и не става въпрос само за ковид...едно стомашно разстройство даже е по-болезнено. Ще ги вакумирате преди матурата ли?

Абсолютно съм съгласна!
Присъствено!
Присъствено!
Присъствено!
Това ДО го научи да не учи!

# 149
Има ли деца, които са били на ПИ в Образователни технологии този уикенд? Как са им се сторили самите изпити като трудност в сравнение с предишните?
Моето. Питах, не по- трудни от предните, но пък те бяха онлайн. Миналият път я беше затруднил повече преразказа, но защото бил текст, свързан с географията, а тя е скарана а този предмет. Сега са преразказвали Легенда за мечката, но още нямаме резултати. Но и не очаквам високи. Една от задачите от втори модул пак е запецнала и не се е сетила за решението на ПИ.
Стсинати палчета за момчето на Кали, леко да мине.
А и да питам медицинското, което искат се прикача към заявлението, но може ли да е издадено сега края на май или има някакъв срок - 7 дневен или друг като валидност.

Общи условия

Активация на акаунт