Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 468
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Медицинското може и при записване да се представи. Вчера минах тази информация в справочника

ПС: Сега проверих изрично: пише, че това е информация от миналата година и тази трябва да се провери как ще е

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 07:44 от Amelin

# 151
  • София
На родителската среща ни казаха, че медицинското важи за 1 година (тс може да се извади  сега) и при заявяване на професионална паралелка ще трябва  да се сканира и качи обезателно .

# 152
  • Варна
При нас класното по БЕЛ мина, математиката е края на месеца. След НВО щели да правят изходни ( учудено човече). Организация за завършване нямаме, по принцип аз съм инициатора. Натоварено ми е тия дни, петокласничката покрай данданията с батко и иска да мине метъра и се скатава с уроците. Преливам от 7 към 5 клас и обратно.

# 153
5-тица на класното по БЕЛ и то от абсолютно недоглеждане. Ох, оплаках се.

# 154
  • София
Наистина бързо напредвате. Колкото по-близо са Датите, толкова по-активни сте (сме). Simple Smile  

Честито на всички деца, приети в АК. Честито и на момчето на st. Dobri. Дишайте по-спокойно майки! Animal Ant

Стискам палци за утешното премеждие на детето на Kally! Blue Heart

Сипвам си едно вино!

# 155
И аз си сипвам .Набора проспа целия ден .Утре има класно по БЕЛ, другата седмица по мат. Аз все още се чудя за преминаване он-лайн от 4.06. Ние карахме вируса , но и доста пъти бяхме в карантина и от градината на малкия и от училище. Та вероятността да го карантинират отново не е за пренебрегване.  Макар, че министъра каза , че карантинираните ще се явят,  от нашата директорка очаквам всичко  .
Последния месец го натиснах да прави по един модул всеки ден и резултат наистина има.По мат на последния ПИ изкара почти 100т - дано успее да изкара толкова и та реалния изпит , макар че психически май не се справя - за съжаление това го препъна и на изпита в АК. Не знам как да го направя по уверен и спокоен .

# 156
Kally, успешна операция утре! Да премине леко и бързо!  Flowers Four Leaf Clover

Аз за всеки случай вчера пуснах заявление за ДО на сина за периода 1-18 юни, а да бъде присъствено на НВО-тата.
И аз се опитах да подам молба за ДО в началото на седмицата, но ме върнаха, защото епидемичната обстановка засега е до 31.05. Aко я удължат, ще пусна тогава. За HВО-тата друго заявление ли се пуска? Това, защото детето е на ДО ли?

# 157
Какво значение има докога е извънредната епидемична обстановка? Сигурна съм, че наскоро публикувах част от закона. През тази учебна година може да се преминава в ОРЕС по желание без значение дали е обявена или не извънредна обстановка.
И понеже последните извънредно мъдри модификации на форума не ми позволяват да вмъкна цитат, тъй като последното мнение в темата е мое, ще го напиша пак.
ЗПУО
§ 15. През учебната 2020 - 2021 г. обучението по чл. 115а, ал. 4 и 5 може да се извършва независимо дали е обявена извънредна епидемична обстановка.

# 158
  • Пловдив
.... петокласничката покрай данданията с батко и иска да мине метъра и се скатава с уроците. Преливам от 7 към 5 клас и обратно.
В моята комбинация си - седмокласник (Фортнайт форевър) и петокласничка (излизане с приятели, рождени дни)
Изобщоооооо.... Rolling Eyes

# 159
Аз да си подновя въпроса
По черновите и условията може ли да се пише с различен от черен химикал?

# 160
Няколко пъти пусках извадка от инструктажа и линк към самия инструктаж.  От това по-ясно не мога да го кажа.
Черен и черен. Това пише.
Аз не бих рискувала с цветове. Дори чисто хипотетично да допуснем, че е позволено върху черновата и изпитния тест, няма гаранция, че ученикът няма да се увлече и да използва цвят, различен от черен, в беловата.

# 161
Нещо се обърках!  Защо тези деца, които са избрали да са ДО последните дни, следва да подават заявление за присъствено явяване на НВО? Не е ли НВО присъствено по закон?

# 162
  • София
А и от какъв зор да пише с друг химикал? Това с какво ще му помогне?

# 163
Нещо се обърках!  Защо тези деца, които са избрали да са ДО последните дни, следва да подават заявление за присъствено явяване на НВО? Не е ли НВО присъствено по закон?
Моето дете е на ДО от началото на годинатаа, никой не ми е казвал, че трябва да подавам заявление за явяване на НВО.

# 164
Нещо се обърках!  Защо тези деца, които са избрали да са ДО последните дни, следва да подават заявление за присъствено явяване на НВО? Не е ли НВО присъствено по закон?
Няма такова нещо. Никой не подава заявление за задължителните НВО.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 22:34 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт