Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 532
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Desem, не четеш внимателно. Животното е минало покрай главния вход Satisfied

# 451
  • София
vox, значи ми куца четенето с разбиране, ми така е, майките на седмокласниците наблягат на друго, не на тестове Joy

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 07:10 от Desem

# 452
Имате ли коментари към преразказа на Регалия?

Няма коментари при нас. Само точки. Като след първия им писах, но никой не ме отрази. Сега още не е оценен преразказа.
Сори, че тъй ми се появява отговора, но нещо не мога да нацъкам през телефона както трябва.

# 453
  • София
В училището на детето са правили нещо като пробно НВО. В почивните дни бяха първите части, а тези дни , в час, са им дали втората час по БЕЛ и МАТ.
  Преразказвали са част от "Жажда" на Захари Карабашлиев. Доста тежко, според мен. Моето даже не е разбрало много. Думите му бяха: "Доста емоционален, но някак филосовски разказ." Всъщност идеята е схванал, но май не е бил на ясно какво точно преразказва. SmileSmileSmile Дано на НВО не се падне нещо такова!

# 454
  • гр.Варна
yovanka, нямам представа къде ще е републиканското.
Днес ще отидем на поклонението на треньора.Може там да стане въпрос.Нямам представа как ще реагира нашето момче,но всички съотборници ще са там.И той иска да  отиде,та го освободих от последният час.Нямам представа доколко добра идея е това,предвид,че никога не е ходил на погребения или поклонения,но не мисля,че е редно да го спираме...

# 455
  • София
Мда, и моето дете не беше очаровано от преразказа. Каза, че текста е започнал приятно и после е станал много тегав. Според него е специално подбран от госпожата по БЕЛ, дето преподава и на нашия клас и на този на детето на aunt Ogg Laughing Тя нещо е набрала на седмокласниците. На родителската среща имаше драми, че били преписвали по време на ДО.

# 456
  • Варна
Моят син пък е с болно гърло и лека хрема, зарази се от малкия с нещо от яслата. И сега не иска да ходи на ПИ, според него няма да го допуснат. Егати, цяла зима чакаме да иде на присъствен пробен изпит и сега това...

# 457
Добър ден,
Някой дали би могъл да ми изпрати "Допълнителните построения - магията на геометрията" в PDF формат?
Благодаря предварително!

# 458
  • Варна
svetli, ако няма температура, не мисля, че ще го спрат. От друга страна, ако е заразно, не е добре да е с други деца, което значи че и на училище не е добре да ходи. Мисля, че има вариант и за онлайн, ама си е друго, знаеш... Кофти ситуация.

# 459
  • В центъра на моретата
Имате ли коментари към преразказа на Регалия?
При последните два изпита при дъщеря ми нямаше. Само точките.

Бонанза, много тъжно! Да почива в мир!

За преразказа на  дъщеря ми има коментари от Регалия. Естествено, разпечатах й коригирания преразказ и таблицата с критериите - почти не им обърна внимание.

Bonanza, съжалявам за това, което се е случила! Да почива в мир! Много жалко - голяма име за баскетбола и Варна.

# 460
  • България, София
svetli, дано е нещо дребно. Вземай бързи мерки днес. Ако трябва, напари му едно хубаво краката. Много помага при настинки. Гаргари на болното гърло, много промивки на носа с физиологичен разтвор или морска вода.

# 461
мисля, че има кенгуру и вътре в зоопарка, но и за това не съм сигурна Simple Smile мерси за отговора по същество, мислех, че е на 15ти и не отиде дъщеря ми, щото пробни имаше нещо, сега пак не сме чули има ли няма ли, но тя вече и не иска да ходи, то НВО дойде, нема' се разсейваме с друго.

дидева, надявам се, че не си знаела кога е и затова просто не написа поне и датата, освен другия ти коментар, който сега се чудя закачка ли е или сарказмът, който да зависел от нивото на стюпидити на питащия. много би ми било криво, ако те е подразнило питането ми.

# 462
  • София
svetli, дано е нещо моментно, бързо да мине.
НВО-та на малките минаха, лееееко ми олекна. Чувствам се толкова изморена, все едно аз съм се явила Joy

# 463
  • България, София
beb4o_fb, една грижа по - малко Simple Smile
Отдъхни си и събирай сили за новата веселба Wink
В нея участниците сме много Joy

# 464
  • София
velina_v, така е - това бе загрявка за същинския купон Joy

Общи условия

Активация на акаунт