Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • България, София
velina_v, така е - това бе загрявка за същинския купон Joy

Така е Simple Smile Като генерална репетиция.

Вчера щях да пиша по повод поста на Добри и реакцията на Горинич, ама забравих. Срам.
Допълвам се. Много трогателна реакция. Сигурно и аз с него щях да ревна.
Дано си спази обещанието да не се отпуска Simple Smile

# 466
arino, покрай чуденето ти се замислих, че и моят пост може да се приеме, като сарказъм, затова се допълвам, че си беше чиста закачка. Най-малко искам да обидя някой в темата, а Дидева пък съвсем Hug

beb4o_fb, едно по едно ги отмяташ НВО-тата. Накрая голямо празнуване ви чака, предлагам върху това да се концентрираш Grinning

# 467
  • София
Имате ли коментари към преразказа на Регалия?
При последните два изпита при дъщеря ми нямаше. Само точките.

Не, на никой от трите преразказа, ама пък те и трите са по 32 т. и от таблицата с точките под оценката си личи точно от кой компонент са й отнели по 1т. Та не е и нужно да има повече коментар в такъв случай. Възможно ли е при вас да е така?

# 468
  • Бургас
И при нас оценката на преразказите е без коменатар, но се вижда кои две точки са взети.
При дъщеря ми, както ми беше напрегнато за БЕЛ, сега се получава точно обратното. На последния т.нар. ПИ от нейното училище изобщо не беше ок. Успокояващото е, че това си е само пробен и на същинския няма да е така. Силно се надявам.

# 469
Кенгуру има в зоопарка, да е не едно:)

# 470
Аз да попитам, че вчева се замислих, докато проверявах ПИ по БЕЛ, който беше направил моят син, та текста за коригиране на грешки трябва целият да се препише правилно ли? Защото той ги беше поправял в теста и пак не му беше стигнало времето за тезата. Много ме притеснява това време и да двата изпита. Моят си е по-бавен и подробен и никога не му стига.

# 471
  • България, София
Пиза, всичко, което е коригирано, трябва да бъде преписано правилно. Иначе няма да дадат точки, ако са нанесени корекции, без да е преписано. Понякога децата при преписване също допускат грешки. Поне при моето се случва.
С времето също й е доста трудно да се вмести за първи модул, та не сте сами.
За преразказа сякаш повече стига. Ама тя спестява някои подробности, та затова Joy

# 472
  • Варна
Нали самите листи с условията не се проверяват. От това следва, че поправеният текст трябва да се препише в бланката за отговори. Като си знам заплеса и как греши докато преписва, и на мен ми става зле. Отделно, на онлайн ПИ досега винаги е писала текста на лаптопа, а не на ръка и нали се сещаме, че копи-пейства и само поправя Wink Ръкописно пише бавно, но за сметка на това много грозно и никак не завиждам на проверяващите.
Днес си дадох сметка, че след три седмици всичко, каквото е зависело от децата ще е минало. Малко остана, само да сме здрави!

Варненки (и гости на града) утре ще ви чакам до 9ч на южната страна на оградата на "Незабравка". После потеглям да пия (кафе). Ще се радвам на компания Simple Smile

# 473
И аз се притеснявам, че ще допусне грешки при преписването. Мислех, че текстът си е напечатан и трябва да нанесат грешките върху него на беловата. Моят син също пише много грозно и последните преразкази му казах да пише по- печатно и въпреки че никога не е писал така се справя и му се разбира всичко. Дори учителката му го похвали, че е писал така и е лесно за проверка Simple Smile
Вече нямам търпение да минат тези седмици. Снощи му обяснявам, че се бори за ама за четири паралелки с още много деца и той накрая каза, че можел в готварското да запишел и да стане барман 😏 Викам си, сега ще се надъха, ама.. Та в крайна сметка важното е да сме живи и здрави 😁

# 474
  • София
Та в крайна сметка важното е да сме живи и здрави 😁
Ето по това си личи, че е дошъл краят на май. Следва изреждане на питиета по интереси Simple Smile
Още малко, дано нервите са тук, а децата да са дзен и по време на НВО, и след резултатите.

# 475
  • София
.................и той накрая каза, че можел в готварското да запишел и да стане барман 😏 Викам си, сега ще се надъха, ама.. Та в крайна сметка важното е да сме живи и здрави 😁
на синко лафа е че ако нищо не стане, щял да иде в тираджийското... Simple Smile каквото и да значи това

# 476
  • София
Част от моите притеснения също са за преписването от черновата на беловата.
Притеснявам се, дали всичко ще разбере от инструктажа, притеснявам дали ще успява да разбере квесторите, заради маските с които са, притеснявам се дали ще й стигне времето, притеснявам се, дали няма да се паникьоса. Няма да изброявям повече притеснения, че ще ми отнеме още време, но пред нея съм най - спокойния човек и дори последните няколко дни вкъщи не се споменава нито ПИ, нито тестове, нито НВО.

# 477
  • Варна
Варненки ние утре сме на присъствен в Руското училище. Изкушавате ме да прескоча до 2 корпус. Съболезнования за треньора. Детето е спортист, ще се вземе в ръце.  Доживях сина ми да ме пришпорва да разпечатвам пробни тестове.

# 478
Та в крайна сметка важното е да сме живи и здрави 😁
Ето по това си личи, че е дошъл краят на май. Следва изреждане на питиета по интереси Simple Smile
Още малко, дано нервите са тук, а децата да са дзен и по време на НВО, и след резултатите.
Ааа, запасите с бело са налице. И за поливане на мъката ще има 😂
Марти, то и при мен притесненията са само за мен. Гледам да не му говоря нищо, ама той така лежерно го дава...
Правили класно по математика под формата на НВО и им дали от миналата година, а той го решава преди седмица. И днес ми обяснява как втората задача не се сетил много и писал нещо. Та така, чакам си морето аз 😁

# 479
Имате ли коментари към преразказа на Регалия?
При последните два изпита при дъщеря ми нямаше. Само точките.

Не, на никой от трите преразказа, ама пък те и трите са по 32 т. и от таблицата с точките под оценката си личи точно от кой компонент са й отнели по 1т. Та не е и нужно да има повече коментар в такъв случай. Възможно ли е при вас да е така?
Редактирам се. Видях таблицата, но пак не се разбира какво точно е изпуснато.
Една точка е за съдържание, една за елементи, което нищо не ми говори.

Общи условия

Активация на акаунт