Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Отиваш в изпита > Оценки > Предаване на преразказа и там под самите файлове на детето има критерии и оценките по всеки от тях.

# 481
  • Варна
Момичета, възхищавам се на високите резултати на преразказа - то 31, 32,33..
Браво на децата ви!
Аз съм вече леко отчаяна като ви чета . На последния пробен по математика има 10 точки по-малко от предходния...
За преразказ над 30 ще е чудо.
Днес ми каза, че оставали 18 дни!
Да сме живи и здрави! И това ще мине!

# 482
  • София
Аз какво да кажа, моята щерка пак е навън. Като се върнела довечера щяла нещо да поучи... Офф, защо не мога да пия и да спя непробудно 😏

Нещо извън темата. Дайте идея за подарък за първи рожден ден на момченце. Детето ми е много специаално, а родителите му са ми изключително добри и ценни приятели. Та не ми се иска да му подаря просто поредната играчка 🙄 Ама съм блокаж, само тестове са ми в главата, а е малко детето още за тях 😆

# 483
  • София
Това е най-дълго ползваната играчка от сина ми в ранна възраст: https://www.hippoland.net/fisher-price-umnoto-plyusheno-kuchents … ndlearn-new-fpn96 Любима е ставала и на всички деца, на които съм я подарявала.

# 484
  • В центъра на моретата
Май нашите притеснения са огромни за мноооого неща: дали ще са здрави, дали ще им стигне времето, дали ще се справят, дали ще разберат правилно инструктажа и правилата, дали стреса ще им окаже негативно влияние и ще им блокира знанията, дали ще чатат внимателно условията на задачите и още, и още ....
Като бях на родителска среща миналия август в школата на Вектор, учителката по БЕЛ каза, че преди изпита децата давали отпор. Зачудих се - защо ли? Е, вече разбрах... Писна им от всичко. То не са школи по двата предмета, отделно уроци, училище с претендиращи учители, пробни изпити и какво ли не......И на мен вече  адски много ми писна.
Надявам се да се справят децата.
И да попаднат в училища, в които да намерят добра среда и вдъхновяващи учители (за второто май вече не го вярвам).
Защото, ако не стане, после ще ни задават въпроса - за какво беше целия този зор.

И утре ще бъда до 9ч на южната страна на оградата на "Незабравка"Laughing

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 17:19 от zaek

# 485
Дано наистина не прегреят преди важните дати. А иначе изисквания валят. По много от разказвателните са само с по една оценка и сега са им наблъскали тестове в следващите дни. Предстои и класното по БЕЛ. За капак донесе първата си тройка. По физическо. Хич не ги знам какви са тези нормативи, но почти една трета от класа са с тройки. И двойки имало. Може ли са се вземат толкова насериозно в 7 клас по този предмет. Нали не влияе по никакъв начин на кандидатстването? Първия срок я оформи с 5, но тогава на нормативите имаше 4. Ама сега, не знам. Здраве да е!

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 09:49 от MianaNia

# 486
  • София
Май вече не мога и да се притесня. То за кое по-напред. Вчера ММ ми съобщи, че отпуската му е от 12 до 24 юли... И толкова... Следващата отпуска на 1 август 2022... ( по обективни причини)... Но съм дзен... Ако изобщо стигнем до море, то ще е без набора (той ще е на лагер), и ще можем само между 14 и 21... заради класиранията.
Малката днес стана с Т... и цял ден мрънка и хленчи...
Никой вече нищо не учи...
"Неаам нервииии..."

# 487
  • София
vox, веднага започвам с попълване на запасите за добро настроение Kissing Heart Проверихме с малките какво са сътворили съгласно ключовете - имам надежда, най-накрая светлина в тунела Hug
desita_q, аз подарих на едно детенце персонализирани комплект чаршафче, завивка и обиколник - дамата се справи идеално, но си трябва време за изработка. Тя прави и други неща.

# 488
Дъщеря ми при преписа на сгрешения текст понякога поправя грешните, но създава нови грешки. Надявам се да не взимат точки заради това Simple Smile

# 489
  • София
Дъщеря ми при преписа на сгрешения текст понякога поправя грешните, но създава нови грешки. Надявам се да не взимат точки заради това Simple Smile

Същата работа и при нас, съчетано с грознопис Sad Ама да не мислиш, че се трогва.

Вчера и днес правят класно по БЕЛ, все още чакаме (вече седмица и половина) оценката от класната работа по МАТ. Така го е закършил по другите предмети. По биология има само една оценка и то двойка. Тази госпожа не знам кога смята да ги  оформя, пърият срок пак беше в последните 2 седмици.

Броя и аз дните вече, страшно съм напрегната, той е уморен сякаш, само ми повтаря, че му е писнало (то сякаш на мен не ми е). Ако ви кажа, че ме е страх да проверя дали има излезли оценки от пробния на Регалия от миналата седмица, не искам да се отчайвам Sad Sad Sad

# 490
  • София
catty m, аз съм мазохист - сама сверявах отговорите с ключа Joy Преразказът не е оценен все още. Но резултатът от първа част, гарниран с резултата от присъствения ПИ, е непосилен за хора със слаби нерви Joy Както все по-често казваме - да сме живи и здрави, опиянени от надеждата Kissing Heart

# 491
desita_g, моето предложение:)
Скрит текст:
Подарявала съм такива прибори за хранене
https://2styrkela.com/detski-pribori-za-hranene-wmf-winnie-the-p … ana-4-chasti.html
с допълване на подаръка музикална книжка на Мечо Пух.

Така ми се иска утре да се присъединя към групата на южната страна на оградата на "Незабравка" Grinning

# 492
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
далеч сте ми. ще съм с вас само виртуално. Sad

# 493
  • Варна
Здравейте, дами! Официално имаме разрешение от РУО-Варна синсовецът да се обучава по електронен път до НВО-тата. По БЕЛ госпожата предпочита да отиде физически на класното на 3.6, което ще е първите два часа. После трябва да лети до вкъщи, за да стигне за третия час. Добре, че разстоянието е около 1-1,5км. та ще свари да е на линия. По МАТ още нямам отговор от госпожата им как го иска. Той диването даже не знае кога му е класното. Тя не е писала нищо в школо, но мисля, че ще е на 7-ми.
Ново двайсет е обаче е искането на госпожата по ФВС. Иска го физически за норматива за хвърляне на гюлле. Тази жена е луда за връзване. Всички нормативи нашичкият ги надхвърля редовно. Последно на скок от място миналата седмица е скочил 2.50 метра. Първи е в бягане и т.н. Какво толкова ще стане, ако не го изпита преди 18-ти на гюллле? Първа смяна е и тя му е предложила да се уговорят някой следобед да отиде в у-ще за изпитването. Тъпотия от всякъде. Нямам думи.
Тъкмо се чух с госпожата по МАТ и реших, за да е честно да отиде физически на класното на 9.6. Тя предложи вечерта да му даде подобно класно да прави от вкъщи, но не сметнах за нужно да го правим така.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 19:19 от ysap

# 494
Минаха класните, запазих морето, неделя последен изпит и до 16.06 ще си мълча и ще преглъщам радлер. Вече усещам, че прегарянето е близо и мисля да спестя натяквания, подканяния и прочие. Школите ще си вървят и после каквото сабя покаже.

Общи условия

Активация на акаунт