Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
. За капак донесе първата си тройка. По физическо. Хич не ги знам какви са тези нормативи, но почти една трета от класа с с тройки. И двойки имало. Може ли са се вземат толкова насериозно в 7 клас по този предмет. Нали не влияе по никакъв начин на кандидатстването? Първия срок я оформи с 5, но тогава на нормативите имаше 4. Ама сега, не знам. Здраве да е!

Същата работа. Благодаря ти че сподели, малко ми олекна. Моят, верно че е дърво, но ще кажеш че сме в спортно училище. Добре че общата оценка от дипломата вече не влиза в бала, та мога да махна на това с ръка. Първият срок му остави  5, единствената му петица за срока. Сега има 6-4 колко да му остави. Абе карай, здраве да е.
На ПИ по мат решил правилно задачата, заградил съседния отговор. На ПИ по бел грешка до грешка. Извинил се на госпожите че бил изнервен, уморен. На класното по математика се притеснил, препотил, май имал грешки. Имал нужда от психолог ми каза, да го научи как да се владее. Усещам го, че е на границата, добре че  с рисуване нещата си вървят, със самочувствие, експериментира.... Нооооо и там мога да очаквам всичко или нищо.

# 496
  • София
Дъщеря ми при преписа на сгрешения текст понякога поправя грешните, но създава нови грешки. Надявам се да не взимат точки заради това Simple Smile

Същата работа и при нас, съчетано с грознопис Sad Ама да не мислиш, че се трогва.

Вчера и днес правят класно по БЕЛ, все още чакаме (вече седмица и половина) оценката от класната работа по МАТ. Така го е закършил по другите предмети. По биология има само една оценка и то двойка. Тази госпожа не знам кога смята да ги  оформя, пърият срок пак беше в последните 2 седмици.

Броя и аз дните вече, страшно съм напрегната, той е уморен сякаш, само ми повтаря, че му е писнало (то сякаш на мен не ми е). Ако ви кажа, че ме е страх да проверя дали има излезли оценки от пробния на Регалия от миналата седмица, не искам да се отчайвам Sad Sad Sad
Да не сме съученици Grin същата работа при нас с биологията. Две и три са оценките. Нито домашни дава, ни проекти, нито ги изпитва. Пуснала им тест при предишното ПО и толкова. Как ще ги оформя?

# 497
  • Варна
При нас класното по БЕЛ е даже нанесено в школо, а по математика беше вчера. Уж било лесно, ще видим. Днес в час по БЕЛ са имали заместник, който им дал първи модул на ПИ и щели да го проверяват на края на часа. Да, ама в края на часа се върнала титулярната учителка и им събрала нещата, щяла оценки да пише... Разбира се на Мот-Мот не й е стигнало времето за отворените въпроси, та може да настъпи "драма в продълженията".
Споделям мъката ви по ФВС - и нашите днес са хвърляли тежка топка. Хвърлила към 4м. Викам: Браво, маме, ти си принцесата-войн! А тя: Мммне, по-скоро съм кифла-кашкавалка... Та чакам да запее школото.

# 498
  • Варна
Варненски майчета, успех утре на ПИ на децата ви по БЕЛ, а на вас приятно кафенце. В неделя ще съм на линия да почерпя,  които могат да дойдат от вас.

# 499
  • София
Приятно изкарване утре, варненки Kissing Heart Късмет и спокойствие на децата! Нали сега всичко е онлайн - да вземем и ние да се включим към срещата Hug

# 500
Нагоре се споменаха лагери....някоя идея за летен лагер на планина или море без езикови и сърф 😂 ?

# 501
  • гр.Варна
Neri, и нашето момче утре е на ПИ юпо математика в Руското, а в неделя - във Втори корпус. Вие само в събота ли сте на ПИ?
Варненки, приятно кафе утре. Ще се видим в събота с тези, които са там Simple Smile

# 502
И аз се интересувам от лагери, но не намирам нищо интересно за 14годишни.
Байкария са хубави, но някак мисълта за спане на палатки толкова време ме спира, а и трябва да са посещавали базовите им лагери преди това.
Аз даже съм пропуснала къде сте обсъждали лагерите.

При нас не покриват нормативи или поне не съм чувала за проблеми. Направо не ми се мисли в гимназията как ще бъде с претенциите на учители по физическо и пр.предмети.

# 503
  • Бургас
Много приятна среща пожелавам утре на варненки!
В неделя приключваме с ПИ по математика на Регалия и урок по БЕЛ и край с подготовката.
На класното по математика, първи модул  - 5,72. Дъщеря ми е доволна, аз съм доволна. Много й писна и е изморена.
Да са ни живи и здрави и както се нареди.

# 504
  • София
През 2019 г. децата бяха на лагер в Пампорово, организиран от Advance. Наборът толкова мрънка, че ще ходи, направо ни побърка. Още първата вечер ентусиазирано обясняваше, че ще чака с нетърпение другото лято, за да отиде пак. Преходи в планината, катерене, игри - много му хареса. Завърза приятелства, които поддържа и до днес.
Сега се гласи за "синьо училище", щели да изчакат класиранията и да отидат, от нас се иска само да платим Joy

# 505
  • На морето!
И аз се възхищавам на деца с по 33-33т. на преразказ. Аз самата не знам дали бих се с правила толкова добре.
 При нас нещата някак бавно кретат, нямаме търпение да минава, да влиза в първо желание от първо класиране и да си намирам нов повод да пия винО, щото това НВО вече ми горчи на питието. 😁
Наздраве!

# 506
  • Бургас
И при нас физическото е голяма драма - бягане , лицеви опори все малко не достига за 6. Първият срок 5 ,сега 5и 6 и на последния норматив каза 5 . Вчера се прибра и почна да крещи заради нормативите, имам чувството ,че напоследък само за това се ядосва. А какво ще стане с НВО , въобще не се вълнува
За поправката на прав грешки - и при нас при преписване решава да сложи някъде доп запетая, преписва с грешки - от това отнемат ли се точки?

Направо ви завиждам за преразказ над 30т. И там е трагедия, до сега всички пробни са били онлайн, не е писано чернова. И аз мрънкам ,да напише план ,чернова и после да го препише на белова. Последно какво се случва ,ако не стигне времето да препише черновата ? Госпожата по уроците , казала ,че проверяват и черновата ,а в училище е категорична ,че не са длъжни и обикн не се гледа....

# 507
  • София
sanaka, bebcho, vox,  Благодаря за идеите 🤗 Ще се възползвам 🙂
Виждам изтрити постове... що така го секнахте човека 😂😂 можехме да изкараме едно 4,50 😉😂

# 508
Ysap, без думи останах за вашата госпожа по физическо. Close то вярно, че спорта е важен за здравето, но това с нормативите то пък и точно сега, никога не съм го разбирала. Все едно да искат всеки да може да пее или рисува добре. Или го можеш или не.

Аз стигнах до решението, че ще го оставя да ходи на училище, но имам някакво предчувствие, че при нас драмата няма да приключи до второ класиране.

Имам едно питане, не ми стана ясно. Матурата по чужд език за какво е? Използва ли се резултата някъде? Или е просто ей така да видиш до кое ниво си стигнал.

Не е по темата, но да се похваля, Blush приеха малкия на градина.

# 509
  • Варна
Момичета, изглежда цяла Варна се явява на ПИ Simple Smile Беше непроходим района на втори корпус в последните 15-20 минути. Към момента само аз стърча на южната ограда...

Общи условия

Активация на акаунт