Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 468
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Искам да попитам къде мога да намеря пробни изпити по математика на Регалия по стария формат, при който 2 модул са 4 зад. Имам помагалото по новия формат.

# 571
  • Варна
Момичета, много приятна среща си спретнахме, макар и в по-камерен състав Simple Smile Не успяхме да се наприказваме докато децата се потят над задачите.
И моята девойка сподели, че е бил лесен изпита, има една нерешена подточка на втори модул, но другото е ок. Очаквам около 90т. Да видим това къде ще я нареди сред останалите. Усещането е, че се е справила добре спрямо възможностите си. Точно такова усещане искам и след изпитите Simple Smile
След изпитите трябва да се съберем пак, да подреждаме желанията и да гласим класациите Simple Smile

# 572
На един от тестовете качени в пощата - този на УК съгласие Пловдив от 08.05.2021  има 2 сгрешени отговора.
- На зад 18 отговорът е Б а не А
-  На зад 23 под точка в) отговорът е (4/3, - 1) има грешка в ординатата.

Ако може да се коригира по някакъв начин, може би като коментар  или текст към отговорите.

# 573
  • гр.Варна
Варненки, и на мен ми беше много приятно Simple SmileТрябва да повторим!
Между другото, можем да обменим отговори, за да видим дали съвпадат. Нашето момче не се е справило с 22задача.Въобще не бил решавал такъв тип задачи.... Другото уж било лесно! Ще видим Simple Smile

# 574
Взеха целия материал Гери, дори последния път Правиха преговор. Остават им пет занятия, от които два ПИ. В училище няма да им стигне времето да вземат целия материал.

Явно не сме единствени с не взет материал...
Rapariga
На мен ми изглежда изключително не справедливо спрямо нашите деца, тази година да не отпадне нито ред учейки повече от половин година онлайн, а на миналогодишните седмокласници за 3 месеца да им отпадне материал.
Трябваше да отпадне поне същото като миналата година!
Като гледам как се тресе държавата от политически скандали, си мисля, че не отпадна материал за да обвинят Вълчев за лоши резултати на НВО. Това, че децата ни са косвени жертви, не им пука особено.

# 575
Но нали матурите били съставени вече?
Иначе щях да си помисля, че ще имат интерес да дадат трудни матури, за да дискредитират предните.

# 576
Днес съм се разминала с вас, момичета, за което съжалявам. Иначе за изпита-бил лесен /уж/, за по една подточка в първа и втора част имал съмнения. Но, както винаги, при разписването на геометричната, решил да съкрати, че нямало да му стигне времето. Колко да го тренираме това време вече не знам. Ще видим след седмица колко му е бил лесен изпитът:) Днес сякаш не беше толкова масово като вчера, или организацията беше по-добра.

# 577
  • София
На днешния ПИ в Регалия наборът е с 50 т. на първи модул. Втори модул бил доста труден, разгледах задачите, наистина 22 и 23 са доста оплетени, 22 задача я била измислила нашта учителка. Да видим все пак крайния резултат. Пак беше приключил 20 мин. по-рано.

storm76, и моето усещане е, че ще се опитат да затруднят децата, за да дискретитират предходния министър. Ако това стане, наистина ще се ядосам на всички политически елити от всичи тъпи партии. Писна ми от тъпите им нападки един към друг, отвратена съм от всички. Дори и да има проекти на изпити, те едва ли да били утвърдени, така че могат да бъдат изменени.

# 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ударих дъното. Simple Smile обещах тиквички по гръцки, ако си напише домашното. Simple Smile

видях резултатите от стотния прераазказ на стотния тест/ПИ/МИ/ХЪ/ЦЪ... както и да са го кръстили.
Simple Smile 3/3 за оформление, т.е. за краснопис. Simple Smile ще се напия довечера.

# 579
Но нали матурите били съставени вече?
Иначе щях да си помисля, че ще имат интерес да дадат трудни матури, за да дискредитират предните.
Кой го казва? Някаква публикувана заповед да има, че изпитните материали вече са одобрени? А до не говорим, че България се слави със Заповеди, които изменят и отменят...

# 580
В темата някъде назад се обсъждаше мисля.

# 581
Вълчев можеше да взима по-адекватни решения и децата да не учат 8 месеца дистанционно. А освен това можеше и да отпадне част от материала, но този неадекватен човек толкова си навреди сам, че едва ли някой друг може да постигне повече....

# 582
  • Варна
Варненки, и на мен ми беше много приятно Simple SmileТрябва да повторим!
Между другото, можем да обменим отговори, за да видим дали съвпадат. Нашето момче не се е справило с 22задача.Въобще не бил решавал такъв тип задачи.... Другото уж било лесно! Ще видим Simple Smile
[/quote

Нашият е заградил следните:

1 В, 2 В, 3 А, 4 Г, 5 А, 6 Б, 7 Г, 8 Б, 9 Г, 10 А, 11 А, 12 Б, 13 В, 14 В, 15 Г, 16 Б, 17 Б, 18 В. Другите е писал на листи и ги няма решенията. Само на чертежа на 20 зад е писал ОС 5 см , ВС 4 см, ДА 5 см.

# 583
  • Ланкър, планините Овнерог
Искрено се надявам наистина да са съставени матурите от старото правителство и да съставени като да покажат колко добре е минало ДО, демек да е лесно за децата Simple Smile Щото, ако новото реши да показва колко старите не са се справили, сме го закъсали.

# 584
Като си говорим за адекватни решения, някой може ли да ми каже, защо удължиха учебната година до 23 юни на дъщеря ми, която е 2 клас и е била почти цялата година ПО ? А на седмокласника с повече ДО няма удължаване / не че го искам/ Но така излиза, че ходейки на училище изоставаш, а седейки вкъщи нямаш пропуски за наваксване. Ами да ги спираме от училище тогава и да караме на сборници и онлайн презентации.

Общи условия

Активация на акаунт