Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
При нас мина класното по БЕЛ, но още от миналата година класните са във вид на преразкази, никакъв повей за тест и въпроси. Добре, че са ПИ.

# 646
  • гр.Варна
И при нас минаха и двете класна.
По математика правиха контролно,което беше подготовка за класното.62/65 и втори резултат в класа.На самото класно има 65/65.
По БЕЛ,единият час им е дала 1 модул от пробен изпит.Там му е писала 58/65т.Следващият ден са правили и преразказ,но там точки не знаем.Каза,че бил лесен текст и се надява на 30+ точки.За да им пише 6 на класното иска 1+2 модул минимум 85.Надявам се да успее Simple Smile

# 647
Здравейте, не писала отдавна. В такава депресия съм, че не е истина. С настъпването на пандемията, всякаква подготовка на моя син , отиде по дяволите.  Такова амбицирано дете беше, а сега - не мога да го позная.Стоенето вкъщи му разказа играта.Нямам никакви надежди за него вече. Язък му частното училище и за частните уроците две години.Не може да си събере акъла изобщо. БЕЛ горе-долу добре, обаче МАТ е отчайваща.
И в училище е твърди 5-ци по МАТ и БЕЛ .

# 648
  • На морето!
При нас минаха класните - по БЕЛ имаше първа част от формата на НВО за 40 мин, по математика само втора част за 40 минути. Не знам резултати все още.

# 649
  • София
При нас класните и ПИ ще са на едно. На ПИ и класното по математика има 82 точки, а по БЕЛ предстои в петък.
И по двата предмета ги правят по формата на НВО, като си правят и двата модула.

# 650
Много жалко.... Дано детето е добре здравословно, че последствията от този принудителен затвор тепърва ще излизат наяве...

# 651
Много жалко.... Дано детето е добре здравословно, че последствията от този принудителен затвор тепърва ще излизат наяве...

Психическото му състояние е много зле- гняв, агресия и тн.

# 652
  • София
При нас класните не са минали, тепърва предстоят. По БЕЛ е добре, но МАТ е отчавайщо. Пропих

# 653
  • София
milenag, дано излезе от това състояние бързо детето. Разбирам те много добре - и моят син от амбициозно и отговорно дете претърпя пълна трансформация. Само повтаря "Защо не бяхме присъствено и в училище, и в школите?!". С връщането към ПО малко живна, дори не го насилвам да се включва в занятията на школата, които, за съжаление, продължават онлайн. Надявам се с общите усилия на цялото ни семейство нещата да се нормализират.
При нас класните минаха, съжалявам само че това, по БЕЛ, беше онлайн.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 19:56 от beb4o_fb

# 654
  • гр.Варна

Не знам доколко и как би приела съвет за среща с психолог.Считам,че има добри специалисти,които успяват да вникнат в детските души и помогнат дори говорейки с тях чисто приятелски.

# 655
  • София
Лошото (за мен) на трудните ПИ и ниските резултати от тях е, че тогава определяща е оценката от дипломата, а там има голям процент субективизъм.

Добри, и аз днес съм с ново дъно- играхме на вързано на картите по литература. Бяхме заложили телефона на набора и той ме би. 🤭

Обикновено това е доводът, изтъкван в полза на по-трудни и против по-лесни изпити: при лесните изпити твърде много деца се озовават с еднакъв брой точки и какви ли не неща се оказват решаващи... в смисъл на какви ли не предмети, далечни от онзи, с който кандидатства дадено дете, решават съдбата му вместо уменията и познанията в желаната област.

Dive, gimp... ако е писала със синьо направо премахни червеното. По-скоро замени с бяло. Най-бързо...

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 17:36 от katiABV

# 656
  • София
Значи, при нас, освен класно по БЕЛ, има и изходно ниво: на целия материал през годината. Та не се фукайте много.

Ся остава и видове подчинени в сложното да учим, щото на някоя школа, недоразбрали, им ги предали на децата. Абсурд просто. Школите да вземат да си прочетат новите наредби!
То и аз го бях опънала моя на тия, щото брат му ги е учил за НВОто преди години, добре че добри хора ме светнаха тук. Аз и параметрични уравнения обяснявах, ама се спрях навреме.

# 657
  • София

Не знам доколко и как би приела съвет за среща с психолог.Считам,че има добри специалисти,които успяват да вникнат в детските души и помогнат дори говорейки с тях чисто приятелски.

Като минаваща през същото или подобно, препоръчвам посещение при психолог. Ние от скоро ходим, т.е. ходи, смятам, че му се отразява добре, въпреки че той "не виждал много ефект" Simple Smile Но ходи, не се дърпа много.

Класните при нас минаха, по МАТ още на 18 май, резултат никакъв. По БЕЛ чакаме също - 2 часа първи модул, още 2 часа преразказ.

# 658
  • София

Миленче, това, дето го описваш, повече на пубертетно поведение ми прилича, отколкото на нещо, идещо от пандемията...

# 659
  • София
milenag, аз също мисля, че срещата с психолог не би навредила. И ние минахме през тежък период преди време, после пандемията, пубертета, но определено има напредък и дори сега девойката сама изявява желание да говори с психолога. Помисли, понякога външен човек може да бъде много полезен, а защо да не бъде специалист.

И нашите класни минаха - две шестици 😋 Днес цял следобед ми размахва листа по математика, където няма нищо червено. А дано и на НВО-то да е така 🤞
БЕЛ беше първи модул, а математиката 5 задачи с нарастваща трудност.

Общи условия

Активация на акаунт