Мнения за гимназии в Пловдив

• 46 007
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
И така да е, как сте толкова категорична. Имате вътрешна информация ли, познавате абсолютно всеки който е кандидатствал. Интересно ми стана.
Абсолютно, синът ми учи в единия клас, имаме си вайбър група и си споделяме информация

# 541
Т. е. имате информация от родителите в един клас, но сте сигурна на 100 процента за всички останали кандидатствали. Ясно😏

# 542
Т. е. имате информация от родителите в един клас, но сте сигурна на 100 процента за всички останали кандидатствали. Ясно😏
ами те са само два класа, другата А паралелка си остават всички с английски пак в А
не знам ,като не сте запозната , защо коментирате
не виждам нищо чудно , при тези елементарни матури , децата от МГ да имат високи резултати

# 543
Точно защото съм запозната затова коментирам. Темата е за коментари.

# 544
  • Пловдив
Малко числа - среден успех на МГ Пловдив на матурите по МАТ 92,46 х 3 = 277 + БЕЛ 89.23 = 366 като сложиш и 100 от МАТ и БЕЛ = 466, поглеждаме минималните балове за горе посочените паралелки в МГ-  минимума МАТ/АЕ 415/438, КГ 455, СИ 453. Аз не виждам проблем децата от МГ Пловдив да са приети на първо класиране, гледайки цифрите.

# 545
  • Пловдив
Малко числа - среден успех на МГ Пловдив на матурите по МАТ 92,46 х 3 = 277 + БЕЛ 89.23 = 366 като сложиш и 100 от МАТ и БЕЛ = 466, поглеждаме минималните балове за горе посочените паралелки в МГ-  минимума МАТ/АЕ 415/438, КГ 455, СИ 453. Аз не виждам проблем децата от МГ Пловдив да са приети на първо класиране, гледайки цифрите.
... но не и по  ПЪРВОТО СИ ЖЕЛАНИЕ, както се твърдеше!
(и аз не зная защо продължавам този разговор:rolling_eyes:Rolling Eyes! )

# 546
  • Майничка
Саксийките по-добре си ги запазете за първия учебен ден, идеята е децата да имат зеленина в стаите и да свикнат да се грижат за нея. 🙂

# 547
  • Пловдив
Преди 3 години носихме цвете в саксия на първия учебен ден. Почти всички носеха. Иначе имат и друга хубава традиция. Не знам миналата година с пандемията дали успяха да я спазят. На първия учебен ден дванадесетокласниците подаряват на осмокласниците по 1 червена роза, момче на момиче и момиче на момче, и ги въвеждат в сградата. Беше хубаво. Красиви снимки имаме.

# 548
  • Anywhere
Като стана въпрос за Валя Георгиева имахме нещастието за преподава на дъщеря ми в непрофилирана паралелка в Лиляната 3 години...Е детето намрази математика покрай нея. Малко обяснени задачи в час и много,много задачи за домашно! Стрес и упреци, вместо обясняване на трудни задачи...Тя по принцип води математика на напреднали деца и няма особено голямо търпение, да обяснява на децата със средни възможности. С уроци в 7 клас и много решени задачи дъщеря ми има едва 70 точки на НВО. И това е и нивото на паралелката. 2, 3 деца с над 80т. Няколко в диапазона 70-80 и повече от 10 с под 70 точки.
Мисълта ми беше ,че не винаги преподавател с високи изисквания е равно на успех!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 20:34 от Pretti shy

# 549
  • Пловдив
Да.
Да! За Валя Георгиева - нищо не казвам(по смисъла на "или добро, или нищо", ако ме разбирате...)
Но Ваня Георгиева - която пое набор 2009 в 5 клас! - дъщеря ми е толкова пленена!
На първия учебен ден дванадесетокласниците подаряват на осмокласниците по 1 червена роза, момче на момиче и момиче на момче, и ги въвеждат в сградата. Беше хубаво. Красиви снимки имаме.
Еха!
Страхотно! 😘

# 550
  • София
А нас преди 10 г ни целиха с моркови в 8 клас... 🤣

# 551
  • Пловдив
А нас преди 10 г ни целиха с моркови в 8 клас... 🤣
Не им разрешават, за да не пострада някой заек.

# 552
На нас още на 15.09. морковете и зелето ни ги донесоха и ни ги раздадоха в класната стая от бившия вече клас на учителката по езика. Те тогава се наричаха "осмаци", а ние съответно - "подгответа"
...Това беше миналия век....

За г-жа Валя Георгиева ще кажа само хубаво, както и че положих всички усилия още при записването синът ми да не е при нея. Две ексцентрични /егоцентрични/ личности в една класна стая не са добра комбинация.

# 553
  • Пловдив
Съвсем умишлено преместих дъщеря ми от Патриарха след 4 клас. Няма такава хамалогия. Моите представи за мотивация, подготовка и резултати, са различни от прилаганите там похвати. Айде, няма нужда. Дъщеря ми, в 6 клас, реши матурата без никакъв проблем.

# 554
  • Пловдив
Моля да споделяте мненията си за училищата след 4 клас до завършването на 7 в съответната тема.
Тук се опитваме да пишем за гимназиите, макар и не много успешно.

Общи условия

Активация на акаунт