Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 120 574
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
И да ви попитам минавали ли сте през Mohito, имат ли някакви намаления на рокли, а и изобщо на асортимента?
Онзи ден бях в Мohito.Малко неща има намалени. Аз си взех рокля тип тениска, намалена от 44.99 на 29.90лв.Имаше и други с подобно намаление от 33%
Ето тази

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 10:28 от teda mars

# 76
Здравейте,
някой пазарувал ли е от funkykids? Попаднах на една статия и се чудя дали да поръчам? И дали знаете за някакви кодове за отстъпки?

# 77
Някой дали има код за отстъпка за English home и Бианки? За първия имаше код за потребителите на бг мама, но го изпуснах,  докато се наканя. Благодаря

# 78
Някой пазарувал ли е в BUZZ?

Синко си е намерил там едни air на приемлива цена.
Търсим и промо код, евентуално....

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 22:55 от MarietaYo

# 79
Buzz са си наред.

# 80
Zazameg, много благодаря.  Сега го пробвах, но за съжаление е неактивен.

# 81
  • Русе
Кода е за физически магазин. Отделно, че пуснат в темата, може да е използван не от/за когото е предназначен, а от четящите в темата.

# 82
  • Бургас
А има ли тема за пазаруване от English home? Исках да питам нещо свързано с поръчки от там, но не открих такава.

# 83
А има ли тема за пазаруване от English home? Исках да питам нещо свързано с поръчки от там, но не открих такава.

Във "Въпроси всякакви" съм виждала питания за ЕХ. И коментари съответно.

# 84

Съжалявам.
Не съм си и помисляла, че може да го използва някой друг. Грешката е моя.
Но може би наистина е по-скоро за физически магазин.

# 85
Декатлон имат ли активен е-ваучер?

# 86
  • София
Пускам ваучери за obuvki.bg

# 87
И аз да попитам нещо: Дъщерята си е събрала едни парички и иска да и вземем Playstation 5. Започнах да търся в интернет тази вечер и ... греда. Никъде няма. Някой знае ли къде или как мога да намеря в реален магазин? Благодаря!

Няколко познати си купиха с бъндъл от Техномаркет без предплащане, но иначе няма. Тоест - купуваш конзолата с определен брой игри, това е условието.

# 88
  • София
И аз да попитам нещо: Дъщерята си е събрала едни парички и иска да и вземем Playstation 5. Започнах да търся в интернет тази вечер и ... греда. Никъде няма. Някой знае ли къде или как мога да намеря в реален магазин? Благодаря!

Няколко познати си купиха с бъндъл от Техномаркет без предплащане, но иначе няма. Тоест - купуваш конзолата с определен брой игри, това е условието.
Да не е било Playstation 4? Аз от месеци не съм виждала в никой онлайн магазин дори и с преордър. На живо пък съвсем никога не съм виждала.

# 89
  • София
Ще има ли голямо намаление по моловете? Преди си спомням, че по това време имаше.

Общи условия

Активация на акаунт