Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 121 165
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Beyond the stars
Ами така си мисля знам ли... Пробвах сутринта да намаля едни обувки, но не ми се получи.
Не ми намалява и на мен.

Кодът е само за лятна колекция.

# 286
Аз върнах преди седмица тениска, купена от сайта. Директно я пратих по Спиди за тяхна сметка и ми възстановиха сумата по банковата сметка след няколко дни. Тя се попълва във формуляра за връщаме. Бях платила с наложен платеж.

Спорт Депо нямат ли някой код тези дни?
Някой връщал ли е тяхна стока, коректни ли са?

# 287
Спорт Депо нямат ли някой код тези дни?
Някой връщал ли е тяхна стока, коректни ли са?
Те имат доста намаления в момента и без код.
От тях онлайн вече не пазарувам.Нямат преглед даже.Веднъж бях поръчала и ми бяха объркали размера.Върнах артикула и после чаках 1 месец да ми върнат парите.Предпочитам да посетя физически магазин.

# 288
Да ама физическите магазини са празни! Синът ми е доста капризен на маратонки и предпочита да мери, ходихме но моделите са много ограничени, то си и излиза къде ги има, но друг път все има някакъв избор. Едни тениски бяхме набелязали - няма ги, суитчър - също няма, пък аз ако е мерил и му харесва и само да търсим определн цвят разбирам, нл да поръчам няколкп неща и да ми затворят 300-400 лева за месец не ми се иска…

# 289
Да ама физическите магазини са празни! Синът ми е доста капризен на маратонки и предпочита да мери, ходихме но моделите са много ограничени, то си и излиза къде ги има, но друг път все има някакъв избор. Едни тениски бяхме набелязали - няма ги, суитчър - също няма, пък аз ако е мерил и му харесва и само да търсим определн цвят разбирам, нл да поръчам няколкп неща и да ми затворят 300-400 лева за месец не ми се иска…
Поръчайте доставката от сайта им да бъде доставена във физически магазин. Пробвате в магазина, което вземете - вземате, което не - остава в магазина. На нас дори самите служители от магазина ни предложиха да ни поръчат стоката, която я нямаше налична.

# 290
Поръчайте доставката от сайта им да бъде доставена във физически магазин. Пробвате в магазина, което вземете - вземате, което не - остава в магазина. На нас дори самите служители от магазина ни предложиха да ни поръчат стоката, която я нямаше налична.

Възможно ли е така? Защото за Озон това не важи. Една раница бях поръчала с вземане от магазина им и исках да я видя, трябвало да я платя, след това мога да я върна и да чакам да ми възстановят парите на картата в случай, че не ми харесва и искам да я върна.
Благодаря за информацията Simple Smile

# 291
Маратонките които искам, ги има само онлайн, поръчах до офис на куриер, пък после ако трябва ще ги връщам във физически магазин.
Ако поръчаш да ти го доставят до магазин, трябва да се платиш в сайта с карта, така че  взел не взел от магазина, пак трябва да чакаш после да ти върнат парите по банков път. Поне това четох в сайта им:
2.1 Доставка до магазин на SPORT DEPOT - Click&Collect

SPORT DEPOT предоставя услугата Click&Collect доставка на поръчаните артикули в избран от клиента магазин на SPORT DEPOT при следните условия:
    - Поръчките Click&Collect могат да бъдат заплатени само предварително с дебитна/кредитна карта през сайта на SPORT DEPOT! - в сила от 11.12.2019г.
    - При отказ от поръчаната стока клиентът ще получи сумата по платежното средство, с което е извършено плащането в законно установения срок до 14 дни.

# 292
Скрит текст:
Маратонките които искам, ги има само онлайн, поръчах до офис на куриер, пък после ако трябва ще ги връщам във физически магазин.
Ако поръчаш да ти го доставят до магазин, трябва да се платиш в сайта с карта, така че  взел не взел от магазина, пак трябва да чакаш после да ти върнат парите по банков път. Поне това четох в сайта им:
2.1 Доставка до магазин на SPORT DEPOT - Click&Collect

SPORT DEPOT предоставя услугата Click&Collect доставка на поръчаните артикули в избран от клиента магазин на SPORT DEPOT при следните условия:
    - Поръчките Click&Collect могат да бъдат заплатени само предварително с дебитна/кредитна карта през сайта на SPORT DEPOT! - в сила от 11.12.2019г.
    - При отказ от поръчаната стока клиентът ще получи сумата по платежното средство, с което е извършено плащането в законно установения срок до 14 дни.

т.е. същото, та даже и една идея по-сложно от на Озон, защото при тях все още е възможно наложен платеж.
Логично е да са на 1 принцип в онлайн търгуването. Благодаря Lemy Flowers Hibiscus

# 293
Някой има ли код за Практис ?

# 294
В About you има код за промоционалните артикули-EXTRA30

# 295
И аз търся за Практис😔. По спомен предишен път за Златна рибка бяха еднакви кодовете на всички. И за още нещо бях забелязала, че са еднакви (говоря за тези от Теленор)

# 296
И аз търся за Практис😔. По спомен предишен път за Златна рибка бяха еднакви кодовете на всички. И за още нещо бях забелязала, че са еднакви (говоря за тези от Теленор)
Да, така беше. Но за Практис не знам нищо.

# 297
  • СОФИЯ
На Дайхман нещо не им е актуален сайтът. Сутринта разглеждах, след това отидох в Дъ Мол и после Сердика център. Едни мъжки джапанки издирвам, показвам от сайта им на тел., служителите вдигат рамене. В същото време си купих два чифта дамски обувки, едните на минус 50% /имам същите в друг цвят/, а другите на минус 75%. Първите на сайта са на редовна цена, вторите липсват там.
Хюманик и днес бяха втори намален на още минус 50%, нищо не харесах там.

# 298
Бях във физически магазин на English home. Имат допълнително намаление 25% на всичко на каса, респективно и в сайта намалението се отразява при слагане в количката.
Взех тази плажна кърпа и излезе под 15лв https://www.englishhome.bg/little-fishes-khavliia-za-plazh-zhaka … x150-sm-tmnosino/

# 299
  • There I was on a July morning
Роксима дрийм имат 20 % намаление на всичко. Каквото съм взимала от там - все е било качествено.

Общи условия

Активация на акаунт