В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
emilia_st и аз съм от Меден Рудник, но ще раждам в Окръжна, само заради АГто ми Purple Heart

да пиша, че и днес не съм родила, чакам си Smiley

# 181
И аз щях да раждам в Окръжна заради АГ,но от 01.06 тя започва в БургасМед и ще съм първата пациентка...
Но и да ти кажа сякаш съм доволна ....Окръжна сякаш не ми е оферта 😁😁😁

# 182
абе и на мен не ми беше ама ще видим как е  Smiley

# 183
Честит празник и от мен! Исках да ви попитам вие как мислите да обличате бебоците в началото. На мен ми казаха,че първия месец докато се адаптира трябвало с дълго ръкавче. Вие как сте се приготвили?

# 184
Аз също мисля поне първите 2 седмици да е с дълъг ръкав, после мисля да е през деня с късо, а вечер с дълго. И така постепенно, докато се климатизира. И все пак много зависи и кой ден на юни ще се роди и времето какво ще е  Hug

# 185
Живот и здраве, ако всичко мине добре, се изнасям с бебето и детето извън града. За вътре, дълго ръкавче, стаите са прохладни, защото е къща. За навън, къс, в момента е 29 градуса и едва се диша, като добавите количка, в която е поне плюс няколко градуса отгоре и някаква тънка пелена, то късо ръкавче. Не забравяйте, че бебето винаги е завито, което допълнително го топли. Историята познава много претоплени и нито едно замръзнало 😂 Внимавайте с бабите, че те ходят голи, ама иначе бебето да е навлечено до дупка. Както си усещате вие, така и за детето. Ако е хладно и на него ще му е хладно, ако е жега и на него ще му е топло. 😉

# 186
Хайде ии аз вече официално влезнах в 9 месец😘😭 колко малко остана направо не мога да повярвам❤

# 187
И аз планирам през деня боди с къс ръкав, а за вечерта дълъг. Педиатърката каза, че мога да започна да го извеждам на терасата за няколко минути на 2-3 ден след раждането и постепенно да увеличавам времето. В тази жега не мисля,че е добра идея да го навличам. Все пак чистия въздух (ако изобщо има такъв в София) и слънцето (не пряко) според мен са доста полезни. В тази връзка да попитам друго, кога според вас най-рано може да се заведе бебето на море? Виждала съм майки с много малки бебета, но не знам дали ще успеем да хванем този сезон.

# 188
Аз чакам да видя кога ще се роди, че оня ден бях с дълъг ръкав и жилетка и ми беше студено (аа не съм зиморнипева), вчера по къс ръкав щях да умра... Реално първите дни ще е с боди с дълъг ръкав, че сме на 1вия етаж и у нас винаги е приятно хладно. На вън ще е с къс ръкав.
На море, за сега планирам септември да ходим. Той баткото от 3 месеца иска и дава зор да ходим, та не искам да го лишава него от това. Но иска да сме на плажа, защото бебето няма да го държа цял ден да се пържи под чадър. Та се надявам да намеря място на плажа, където да може с мм да се сменяме кой да е с баткото на плажа и кой на хлад с бебето.
Аз се радвам, че и днес почти мина, още няколко дни и съм на лекар (дано го дочакам). Но вече имам план за вечерта да излезем малко. Надявам се и днес да се наспя, че снощи ставах 58567 пъти и не съм мигнала, та ми е лошо цял ден.

# 189
  • варна
Мдааа ... както и писах сутринта няма да ме изпишат в сряда , исках , ме съм рожденичка !!!Попитах до кога ще ме държат можело и докато родя 🙄Аз от началото на април все раждам , то накрая ще си остана сама тук 😂😂😂с толкоз системи дето ми наляха ..
Mrs.RM сега се опитваш да ми дразниш , че ще излизаш ли 🥰Аз си стоя на прозореца и се радвам на хората 😂😂😂

# 190
Здравейте, момичета, поздрави от морето. 😘

Отдавна не съм писала, вече съм в 37 г.с., нямам някакви оплаквания, даже напротив, напоследък се чувствам все едно не съм бременна в 9 м. 😃
Иначе петък бях на преглед, бебчето е 3000 гр. и всичко върви нормално, поне според АГ.

Относно обличането, аз не мисля да прекалявам, особено в началото бебчетата нямат потни жлези и е по-опасно претоплянето, отколкото обратното.

Относно плажуването, аз съм от Варна и със сигурност ще отидем рано, рано до морето, поне за кратко. Иначе имам надежди за някоя кратка почивка през септември. ☺

# 191
И аз мисля да направим една почивка на морето... не че лишаваме друго дете, лишавам себе си😂 направо ми е мечта да влезна във водата, не жадувам за нищо друго! Говорихме с бабите, коя кога ще ходи и ще се възползваме да го съчетаем мястото и времето за да имаме все пак време за плаж❤

# 192
Планът е да ходим когато бебката стане на 2 месеца. Основно заради каката. Аз съм напълно доволна и на басейн, ама тя милата си обича много морето. Но ще решим окончателно в последния момент. Ще преценя дали ми се струва ок за бебето да правим подобно пътуване.

# 193
Мдааа ... както и писах сутринта няма да ме изпишат в сряда , исках , ме съм рожденичка !!!Попитах до кога ще ме държат можело и докато родя 🙄Аз от началото на април все раждам , то накрая ще си остана сама тук 😂😂😂с толкоз системи дето ми наляха ..
Mrs.RM сега се опитваш да ми дразниш , че ще излизаш ли 🥰Аз си стоя на прозореца и се радвам на хората 😂😂😂
Е тя добре ти е казала, ама поне времето минава и малко остава и ще се срещнеш скоро с бебока. Дано те пуснат по някое време де.
Мен миналия път последно в 35+ ме вкараха за задържане и ме държа 4-5 дена, вече бях влязла в 36 като ме изписа. Другите св готвеха за раждане или раждаха, аз лежах за задържане.малко е гадно, ама какво да се прави. Наслаждава се на последните седмици 2в1 Wink

# 194
И на мен ми се иска септември месец да отскочим поне за два, три дена до морето. С мъжа ми обожаваме морето и  няма да го преживеем ако го пропуснем изцяло 🤣

Общи условия

Активация на акаунт