В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
emilia_st, честитоо, бързо възстановяване и бъдете здрави Yellow Heart

# 466
Аз мисля,че Елена пита дали ще й го изплатят на два пъти. Мисля,че когато болничния обхваща два месеца, пропорционално ги смятат и ги плащат на два пъти. Моя поне е така, защото 45 дни със сигурност влизаш в два месеца. Засега съм получила само парите за май

# 467
Да са ни живи и здрави всичките новородени бебоци и техните мами! Бързо възстановяване и скоро гушкане с рожбичките! Two Hearts Two Hearts Прекрасен старт на месеца!
И честит празни на всички малки и големи деца! Balloon

# 468
Здравейте,  момичета. Много съм притеснена. В 38г.с. и 4 дни съм. Лекувах гъбички,пуснахме после микробиология и излезе носителстро.на стрептококи Б. Както и гъбички...

Чакам Агто да ми отговори. Иначе съм.за естествено раждане, доста лоши неща прочетох за тази инфекция..дали има мами с подобен резултат?

# 469
Честито на всички мами! Бъдете здрави и много да гушкате бебоците!
Аз имам 5 дни до термин и вече ме гони нервата. 2 см разкритие, паднала тапа от една седмица и това е. Бебето все още е с увита един път пъпна връв, незнам да се надявам ли, че ще се отвърти.
Желая късмет на всички момичета!

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 14:41 от Funday

# 470
Мамчета колко тежат вашите бебчета в 36г.с.?

# 471
Ехее, какъв първоюнски бебевалеж Simple Smile
CandyY, Tickles, bl00dflowerz,Емили, честито момичета. Да са ви живи и здрави бебчетата, да ви носят много радост и щастие и скоро да сте у дома

# 472
Здравейте! Искам да попитам дали някоя от вас знае как седят нещата с изплащането на 45 дни преди термин?
И аз това се чудих, преди малко видях на онлайн банкирането, че са ми превели 670 лева. Но незнам това за колко време са тези пари, много малко ми се струват  за 45 дена...

# 473
Плащат според работните дни за месеца, който обхващат, тоест дните са 15 април до 31 май, през май плащат за април, а юни за май Simple Smile и аз съм в чуденка, защото моя е от 30ти април до 13-14 юни. През май не ми преведоха нищо за този един ден, а мисля че беше почивен, сега чакам за май, а за юни все пак детето ще се е родило, болничният и майчинството заедно ли ще постъпят ?

# 474
Пюър, от кога ти е болничния?
Сега ще получим само за работните дни от май месец. За юни, ще се изчисле след раждането на детето и може би края на юни /ако сте родили/ ще ми ги преведат.
Моя болничен хвана 4 дни от април- платиха ми ги средата на май. Целият май- днес виждам, че се обработва и предполагам в четвъртък ще ми го изплатят. Част от юни- която след раждането ще се изчисли.

# 475
  • София
Честити бебчета на всички! Heart

За май месец работните дни са малко заради многото празници.

Болничните са следните:
- 135 дни (45-дневния + 42-дневен от болницата + остатъка до 135 дни от педиатъра).
- след изтичане на 135-ия ден се подава заявлението за отпуск по майчинство до 410 ден.

# 476
По моите сметки трябваше за май да получа 527 лв.,защото съм на минимална осигуровка.Т.е. 17работни дни по 30!лв.
Сега си погледнах ведомостта-650 лв.
Светнах се,че тъй като 45дневния се води майчинство,няма как да е по-малко от минималната заплата.
Само да уточня,че моя 44дневен обхваща три месеца,за това говоря за пълен месец май 🙂

# 477
Моя болничен е от 7май до 20 юни, за май месец паричките си ги получих миналата седмица... но!!! зависи и кога фирмата ви занесе болничния в нои. При мен 7ми се падаше в петък, мойта фирма ги носи всеки понеделник и аз на 10 го дадох и още на 10 влезе в нои. Веднъж така и аз чаках 100 години за болничен, а вината беше, че не е стигнал на време

# 478
Пюър, от кога ти е болничния?
Сега ще получим само за работните дни от май месец. За юни, ще се изчисле след раждането на детето и може би края на юни /ако сте родили/ ще ми ги преведат.
Моя болничен хвана 4 дни от април- платиха ми ги средата на май. Целият май- днес виждам, че се обработва и предполагам в четвъртък ще ми го изплатят. Част от юни- която след раждането ще се изчисли.
Моя се води от 9ти май

# 479
Честити бебоци, момичета! Нека бъдат здрави, щастливи и от тук насетне всеки ден да е изпълнен с положителни емоции и безброй усмивки! Бързо възстановяване на майките герои и скоро да се гушкате с бебоците Heart

Общи условия

Активация на акаунт