Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 867
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Бърборанка , прекрасна сцена ще е Heart
Аз не си мечтая за нищо конкретно,  но нека има повече сцени с вода 😂 под формата на баня/душ, басейн , море, дъжд , всички сцени с участието на вода са ми любими 😂

# 421
  • Пришълец

И аз като Мики - нищо конкретно, но примерно бих се зарадвала на сцена в някоя цветна градина, Еда занимаваща се с цветята, малката подскача наоколо и я разсейва с разни въпроси, а Серкан идва незабелязано и ги наблюдава отстрани...

# 422
  • София
Марги,
и твоята сцена е прекрасна, много ми хареса! Дано сценаристите се сетят за такава и ни я покажат. Heart

Днес сайтът не забива и не се бави, но всички изображения през десктоп версия са ми разтеглени... Sad

И още нещо - никоя от вас не отговори, когато Марги попита дали има желаещи да правят следващата тема? Ако няма, ще действаме по изпитаната схема - "Дрийм тийм" поема щафетата, докато някоя от вас не реши да се пробва. Wink

# 423
  • Пришълец
Бро, силно се надявам и във втори сезон да има цветя, под каквато и да е форма. Grinning
Ти беше казала за Сириус, дано оставят и него, да прекарва време с Еда, малката и Серкан. Охххх, дано не е Кираз, неприятно ми е това име Neutral Face

Днес форума е по-добре сякаш, поне ме допуска, че аз имах проблеми и с достъпа до сайта
Скрит текст:

# 424
  • София
Цитат
И още нещо - никоя от вас не отговори, когато Марги попита дали има желаещи да правят следващата тема?
БРО аз не се обаждам, защото халхабер си нямам как се прави тема. С нищо не мога да съм от полза, сори милички мои дружки.

# 425
  • София
Вчера вечерта и на мен ми изписваше същото, но по едно време се оправи и оттогава като че ли е окей, като изключим разтеглените изображения през десктоп версия. Wink

Кираз и на мен не ми е най-любимо, но май свикнах вече. Ще е приятна изненада, ако е друго, дано е по-хубаво обаче. Да не е Чичек, например. Grinning

# 426
  • Пришълец

...
И още нещо - никоя от вас не отговори, когато Марги попита дали има желаещи да правят следващата тема? Ако няма, ще действаме по изпитаната схема - "Дрийм тийм" поема щафетата, докато някоя от вас не реши да се пробва. Wink
Не държа да съм аз непременно, даже се чудех дълго доколко е уместно да си предлагам услугите, но сметнах, че не е нещо нередно, това е просто една тема, която след седмица-две отива в архива. Та реших все пак да попитам. Времето напредва, а нова тема обикновено не подхващаме като остават 5-10 стр. от настоящата, а по-отрано си набелязваме неща и се възползвам от онова, което ми доставяте. /Добре, че Дрийм тийм е винаги в готовност и правим всичко заедно!/ Heart
Може всеки да я направи, Диди ни е преотстъпила това право за момента, но има и вариант да копираме тази, в която пишем сега. Възможности не липсват. Sunglasses

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 14:12 от Маргарита Н.

# 427
  • София
Относно следващата тема - да видим дали ще ни пуснат нещо ново (снимки, трейлър за първия епизод на втори сезон или друго), за да освежим по някакъв начин първата страница. Иначе предлагам заглавието засега да си остане така, като само в скоби променяме номера на темата. Ако имате друга идея - казвайте. Шапката ще сменим със сигурност, защото тази вече ви е омръзнала, предполагам. Можем да сложим нова анкета. Относно съдържанието на заглавната страница, предлагам да запазим частта за Керем така отделена в началото, както е сега. Като можем да сменим снимките и гифчетата, разбира се. Частта за сериала да си остане също отделена на втори план, какво мислите? Като пак можем да актуализираме с нови снимки и гифчета, или клипче. Просто трябва да видим дали навреме ще имаме нов материал. Вече за цветовото оформление и шрифта, можем да го променяме, както си решим. Зависи в какви цветове решим да е темата. Но съдържанието според мен е важно да си остане - първо е информацията за Керем, после е тази за сериала, винаги може да се добави и още нещо след тях, разбира се. Споделяйте идеи. Simple Smile

# 428
Фрагманът за първи епизод ще излезе другата седмица!🥳🎈

# 429
  • Пришълец
Фрагманът за първи епизод ще излезе другата седмица!🥳🎈

Тайно се надявах поне към края на тази, но тя и другата не е далеч Stuck Out Tongue Winking Eye

Бро, ако имаш нужда от нещо, ще помагаме.

# 430
  • София
О, не! По-скоро нека е обратното. Grinning

Аз само си нахвърлях мислите. Всяка от вас може да сподели, ако е на различно мнение. Simple Smile

Ще помагам с каквото мога, само казвайте. Но не се наемам да правя следващата тема. Наистина ми се иска някой друг да пробва. Ако ще я правим ние, “Дрийм тийм”, да се разберем кой какво поема и така. Wink

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 15:04 от Бърборанка с розови очила

# 431
Мили момичета,
да Ви пипомня - Монмартън и дъжда ....
Акценти от любимия ни филм.
Хубав ден!
https://www.facebook.com/photo?fbid=336023711423137&set=a.300666571625518

# 432
  • Пришълец
Ако е както досега когато сме работили заедно- едната намира гифчета, другата се занимава с шапката, част от нещата на първа страница се запазят в същия вид и пожелаете да добавим нещо ново - в състояние съм да се справя. Но ако всяко нещо се обсъжда поотделно като шрифтове и оформление - признавам, не ми е по силите.

# 433
  • София
Аз съм за този вариант, който описваш. Разбира се, ако някое момиче прояви желание да прави темата, му отстъпваме възможността, но е добре да сме подготвени. В такъв случай от мен е шапката. Ще помисля за варианти, но ми се иска да изчакам за нов материал. Ще предложа нещо в идните дни. Wink

Ако е както досега когато сме работили заедно- едната намира гифчета, другата се занимава с шапката, част от нещата на първа страница се запазят в същия вид и пожелаете да добавим нещо ново - в състояние съм да се справя. Но ако всяко нещо се обсъжда поотделно като шрифтове и оформление - признавам, не ми е по силите.

# 434
Това го видях в Туитър и много ми хареса.

И един бакшиш - Пълен пакет от Керем.

Общи условия

Активация на акаунт