”. 
ще си призная, че никога не съм имала удоволствието да правя нова тема в този форум. "Чувам" мълчаливото съгласие на всички други потребители в темата по този въпрос. Никоя от нас не набира смелост и време, за да се захване с тази отговорна задача!
Няма де се уморя да им благодаря много за всичко, което правят за нас! 
прекрасна идея за семейна разходка в Париж! 

ще си призная, че никога не съм имала удоволствието да правя нова тема в този форум. "Чувам" мълчаливото съгласие на всички други потребители в темата по този въпрос. Никоя от нас не набира смелост и време, за да се захване с тази отговорна задача!
Няма де се уморя да им благодаря много за всичко, което правят за нас! 
прекрасна идея за семейна разходка в Париж! 

много благодаря за хубавите думи! Пожелавам ти да сбъднеш твоята прекрасна мечта да посетиш Париж възможно най-скоро! Така си мечтая тази пандемия да приключи окончателно сега, на момента и веднага, за да можем отново да пътуваме спокойно по света! Личи ми, че съм била в Париж - наистина е град с невероятна атмосфера, от който имам страхотни спомени! Пожелавам на всички да осъществите пътуванията на мечтите си!
много благодаря, че ти е харесала малката виртуална разходка из Париж! На такива игри играехме с моя син като беше малък. Целта ми беше да му разкажа по интересен начин за света, изкуството, музиката на различните народи и държави. Задължително вечерта семейно посещавахме ресторант на кухнята на съответната държава. Например има много хубав френски ресторант в центъра на София - на ул. "„Цар Симеон“ 78. Казва се L'etranger. Там хапнах страхотни охлюви по френски и пих невероятно вино. Всички си бяхме поръчали различни неща. Чудеха ми се и се майтапиха с избора ми, но след като ги опитаха, си взеха думите и шегите обратно.

:hibiscus:Mira07 развалнува ме момиче,

Препоръчани теми