Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ето го видеото с нашите сладури. Отиват на снимки и са се включили пътьом в лайф.

https://www.instagram.com/p/CPWAR1IAcAq/

# 451

Ето го, уж цялото... Сега чакаме с превод 😆

Бро, малко ми е странен този бретон, по-конкретно така къдрав, но няма да я върна, определено 😆

# 452
Gift Heart

Според италианките Ханде  е казала, че са планирани само 11 епизода на сезон 2...

# 453
  • София
На мен много ми харесва така къдрава с този бретон. Има нещо младежко и бунтарско във вида й. И ми е много френски този бретон. Heart Eyes

Мисля, че при Башак и Анъл, докато върваха, се видя новата актриса Айше. Мисля, че беше тя. Unamused

Интересно какво снимат всички те заедно... Малко остана. Скоро ще разберем. Simple Smile

11 - окей. Кой ти ги дава?? Повече ми харесва числото 13, но колкото - толкова. Нямам търпение!!!

# 454
Мира 07,:hibiscus:

Безкрайно ти благодаря за разходката из Монт Мартр, върна ме много години назад,
                          тогава бях на 15 години, но  разбрах, че това си е моя град. Изгубихме се една цяла
                          нощ  из малките улички около църквата, цялата атмосфера е неописуема, кафенетата, малки
                          ресторантчета, плас дьо Тертр, включително и баровете с момичета за любов, Мулен Руж, секс
                          магазинчета  всичко беше уникално в очите на едно 15 годишно момиче, бях изумена и за мен
                         беше  невероятно изживяване, което никога няма да забравя. Интересното се случи  и от
                         друга  гледна точка , защото този град, беше "дежа вю". Оказа се, че , аз вече познавах
                          града, започнах да обеснявам на родителите си, кое какво е , къде е и им станах нещо като
                         гид., но това са други неща и не желая да говоря за тях.Била съм там, живяла съм там и позна-
                         вах целия централен Париж. В годините съм ходила в Париж още 7,8 пъти и там се чувствам
                         у дома,дали ще ме разберете не знам, но усещането е невероятно.Споделям това с вас, така
                         ми дойде от вътре, може някоя от вас да помисли, че съм откачалка, но повярвайте преживях
                         тази емоция и тя се запечата дълбоко в съзнанието ми.

Във 2-ри сезон очаквам Еда и Серкан да се загубят из Монт Мартр.Heart

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 20:48 от Tanita53

# 455
Ее пак го пропуснах, но добре, че го има в ютюб. Наистина Ханде и Керем изобщо не демонстрират връзката си, даже се държат доста дистанцирано. Имаше въпрос дали са посещавали България и двамата казаха, че са идвали. Керем спомена, че е посетил София, а Ханде до колкото си спомням беше в Банско преди 2-3 години. Освен това Ханде каза, че епизодите ще са до 50(може и да греша за, но в момента нямам възможност да гледам видето отново) и Керем добави, че може и да са повече.
Аз го разбирам така-имаме гарантирани 11 епизода и после зависи от рейтингите дали ще има продължение.
Много са красиви и двамата, а Ханде направо сияе.😍

Edit:Сега погледнах пак и всъщност Ханде май казва, че не е посещавала България. Не мога да го чуя много добре. Тъй като Гамзе е ходила в Банско и от там съм се объркала и съм решила, че е Ханде.😄Извинявам се!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 20:49 от Анонимен

# 456
Тази вечер ще имаме фраг Wink

# 457
Тази вечер ще имаме фраг Wink

Не е ли мааалко рано? 🤨
Фраг днес, фраг другата седмица...
Не знам дали съм психически готова, но май не съм 😆

# 458
  • София
Разглезиха ни - първо лайф, по-късно фраг, ако Керем и Ханде качат снимка заедно, равни няма да имат!!! Grinning

Обаче много ще ми липсват, когато сериалът свърши. Sad Още не сме почнали и ме хвана носталгията. Дано са активни и след края на сериала...

# 459
Без изненада Wink
Кой е № 1? Gift Heart

Анил и Ханде потвърждават за фрага тази вечер Wink

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 20:58 от mi_si

# 460
  • София
Mira07 -  Изключително описание ,точно така бих искала да опозная  града,първо описание като твоето да го усетя с сърцето си ,а след това и визуално ,да почуствам ритъма на този град,настроението на хората,усмивките,и тази лека меланхолия която бих усетила разхождайки се по тесните улички.
Всички са дали различно очакване за 2 сезон ,но до едно са  оптимистични, всички искаме цяло единно семейство. Болат.

# 461
  • София
Момичета, много ме зарадваха днес Ханде и Керем. Пуснаха ни лайф, чакаме и фраг. Какво повече можем да си мечтаем. Да, очакваме началото на втори сезон с огромен интерес.
Определено много ми харесва начина, по който ни показват връзката си двамата. Не ни демонстрират непрекъснато отношенията си. Ние вече знаем, че са заедно. Една връзка не се демонстрира, тя се изживява от двамата, без излишни фоерверки.
Възхитена съм и от прекрасните взаимоотношения на сета. Невероятен колектив са. Уважават се, разбират се. Дано си останат приятели и след приключването на сериала. Така трябва. Много са скромни и земни ХанКер. Опитват се и останалите участници да се чувстват равни, да няма пренебрегнати.

# 462
Бро, наскоро ми казаха един израз, който може и да сте чували , но сега е идеален момент да ти го кажа. Карам по памет.
"По-добре да си имал нещо и да го изгубиш, отколкото никога да не си го имал" .
А един мой любим човек казва - "Всеки рай си има край". Такъв ще има и нашият рай, нормално е, но му се наслаждавайте във всеки един момент, докато го има. Не мислете за финал, той ще дойде така или иначе..
Обърнах се към теб, защото те хващат носталгии, но го казвам на всяка булка, която е на същия вагон, на който си и ти 😏
Няма да изпадам в допълнителни неща, вие ще ме разберете.

# 463
  • София
чакам фраг

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:43 от Leddel

# 464
Какъв фраг Момичета? Аз също не съм готова .

Общи условия

Активация на акаунт