Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
И новата Бамбина днес е била на сета

Sparkling Heart

# 466
Фрагманът се отлага за утре

# 467
Ани Салич, такова "Ново Бамби" няма. Тя е една. Тази е друг представител на гората, ще я определим, но само да я видим официално 😆

# 468
  • София
И още и още... не ми стига да ги гледам. Но най-много се радвам на тези искрени приятелства, които заформиха на сета.

# 469
  • София
Знам, че не е хубаво така да се говори, но тази жена ми е противна. Въобще не ми харесва. Има излъчването на героинята Иджлял от “Сега и завинаги”. Но там харесвах актрисата, просто героинята й беше отврат. А тук самата актриса не ме кефи, още преди да знам каква ще й е ролята. С Илайда и Биге нямах този проблем. Не знам... Дано с началото на сезона си променя усещането. Дано се сближи с колектива и я виждаме по лайфовете. Но засега нещо не е от моята кръвна група...

# 470
Влюбените ни гълъбчета Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

# 471
  • Пришълец

Греят Heart

Габи, много обичам "Капан за родители" (версията от 1998г.) и тези дни си мислех дали малката фея няма да е като близначките. Grinning

# 472
  • София
Ааа, Марги, “Капан за родители” е моят любим детски игрален филм, моля, моля! Grinning Влюбих се в Линдзи Лоън тогава, толкова сладко изигра близначките... Simple Smile

Харесва ми много идеята ти - и аз се надявам малката да го играе като близначките от филма. Да се опитва да събере родителите си и да прецаква лошата. А Сейфи, баба Айдан, леля Айфер и кака Мело да са й подкрепа. Wink

Ааа, сетих се следното - дали Айдан ще дава на малката да я нарича “бабо” или ще повтаря, че е още млада за баба... как мислите?? Joy

# 473
Усещането ми за Бамбината не е добро да знаете, ще си имаме проблеми с нея.Smiling Imp

# 474
  • Пришълец
Бро, на теб знам, че ти е любим. Kissing Heart
Хм, за Айдан не бях се замисляла, ще се разнежи тя и ще иска непрекъснато да й се напомня, че е баба. Според мен ще позволи на детето да се обръща така към нея. Sweat Smile

Танита, че новата ще им мъти водата - това е ясно, но и самата актриса е с едно такова неприятно излъчване. Smirk

# 475
  • София
Малко любовни закачки....
Преди да си признаят и след като вече се знае за тяхната невероятна любов.

AŞK YOK!

AŞK VAR!

# 476
Аз точно това имам предвид, че излъчването й не ми харесва.

# 477
  • София
Ето това е вече осъзнатата, споделената, истинската любов. Такова спокойствие излъчват и двамата. Няма го онова напрежение от налагащото се криене. На тази снимка виждам двама влюбени,  напълно отдадени един на друг. Без пози, без демонстрации. Показват ни толкова колкото трябва. Другото си е за тях. 

# 478
  • София
Линде,
снимката, която си споделила, е Фотошоп. Дори има watermark на този, който го е направил. По време на лайфа те стояха на разстояние един от друг, само за снимката накрая се прегърнаха всички. Но си разменяха усмивки и т.н. Просто не демонстрираха връзката си. Wink

Ето още фенско творчество, много ме разсмяха:
“Ние, феновете, докато чакаме на Керем изненадата...”

# 479
  • София
А сега дави представя и моите очаквания  и картини които искам да видя между Серкан Еда и малката принцеса.
     След обяд е ,минали са 2-3 дни след награждаването ,Серкан се разхожда из дома бе решил да работи от в къщи,но се усеща ,че мислите му са другаде не в проектите.Телефонът му иззвъня ,погледна непознат номер,може би клиент и с досада вдигна.Чу накъсан плач рев и ,но това е гласът на Еда.
   --Еда,спри,за момент успокой се и кажи какво искаш,знаейки че той е последния човек на когото тя би се обадила
   --Ти ,ти ,заради теб дъщеря ми я няма .
   --Стига,какво говоришкъде е детето?
  --На обяд говорихме за теб тя иска да знае всичко,говореше,че когато те намери ще те разпита защо не я искаш.Изглежда е напуснала дома.
  --Ти чуваш ли се ,може между нас да няма нищо ,може да съм всякакъв,но не бих се отказал от мое дете.Не ме нервирай има много обяснение да ми даваш за Луна ,но не сега ,сега трябва да я намерим,чакай ме.
   --Ще ти пратя адреса -отговори Еда подсмърчайки.
   --Няма нужда знам го ,повече не бих се доверил ,че би ми съобщила неща касаещи мен.И всичко това на фона как Серкан облича сакото местейки телефона от едната ръка в другата ,слагайки бутилки вода в първата попаднала му раница и някакъв пакет бисквити.Когато затвори телефона вече бе до колата .Сириус учудващо скочи и се настани на седалката до Серкан.Колата се движеше на ръба на риска за безопасност и скоро бе пред имението в края на града,дедектива само вчера му бе дал адреса и събраната информация.Сириус скочи и изправяйки се на задните крака лизна Еда по бузата,а тя разсеяно го погали.
    --Къде ще я търсим ,да съобщим в полицията?
    --Как те мразя Серкан Болат стане ли дума за теб винаги ме чакат неприятности.
    --Чувствата ни са взаимни Еда Йълдъз дано Луна е добре,ше инак света ще ти е малък.
    -Дано бог я пази,тя е моето сърце.
   Изведнъж Сириус излая заобиколи ги и.влезе между храстите в посока на парка до имението.Серкан каза,че сигурно е надушил нещо.
     --Какво ще надуши та той дори не я познава.
     --Ти си мислиш.Пантофката паднала на награждаването през нощта спи на моята възгглавница,а през деня Сириус я пази сякаш е хазната на царството.Тръгнаха след кучето ,до един момент го виждаха а после се стъмни
заваля слаб а после с големи едри капки дъжд,и те не виждаха кучето.
     --Дали ще я намери,ще я пази ли?
     - Еда,аз който не се доверявам съм сигурен в Сириус той би загинал но би предпазил Луна.не знам защо но съм убеден в това.дъжда намаля луната се показа а те все така вървяха ,чуха слаб лай Сириус се показа и пак тръгна ,а те след него.Там под един дълбок навес от една скала малката спеше а Сириус лежеше пред нея закриляйки я.Еда се спусна и прегърна детето,Серкан бе до тях и каза,че сега не могат да се върнат да не я буди.Запали огън от клони останали от други преди тях.Еда облегната на скалата сплела ръце и затворила очи чака утрото.Серкан по далеч и той наблюдава малката ,в един миг когато Еда    отвори очи видя такъв копнеж в погледа на Серкан с такава любов гледаше дъшеря си ,че тя се стресна-Дали не допуснах грешка,дали не трябваше да му кажа а  той да реши.Но не, няма да гледа назад.През нощта дъжда бе спрял,слънцето измести луната и един лъч промъкнал се под навесапогъделичка нослето на малката фея.Луна се събуди ,огледа,видя баща си облегнат да спи ,а майка и сгушила се в ръцете на баща и също спеше.
    Луна реши трябва да ги накара да са заедно да си говорят и свали панделката от косата си.С леки движения като пеперуда им върза ръцете както връзва обувки,но не сложи фльонга ,за да не се развържат и се заигра с кучето.
    Когато се събудиха Серкан и Еда не можеха да повярват на очите .Седнала на земята Луна им каза да си говорят,тя искала да познава и баща си.
     -- Татко,ти защо не си ме искал?
 За първи път с трезва глава Еда видя стичащи се сълзи по бузите на Серкан,и най интересно,той изобщо не ги криеше.
       --Дъще аз не те познавам но много те обичам,,и винаги ще бъда до теб.
       --Добре маме и тате ,сега все едно чичко полицай ви е вързал и вие си говорете,а ние със Сириус си отиваме в къщи.
Кучето разбрало че говорят за него,застана до детето и двамата тръгнаха.Серкан и Еда се погледнаха с нагласа за скандал ,погледнаха ръцете си вързани с детска панделка ,и изведнъж избухнаха в смях.Помниш ли когато ми сложи белезници,а ти?
А нашта дъщеря.....Кръвта вода не става ,както майката ,както бащата , така и дъщерята е майстор в слагане на белезници.Няма как налага се да си отворят сърцата,устните ще изкажат цялата болка един от друг и ще говорят имат дете.
Но и двамата знаеха че не само то е между тях,там е неизживяната любов,разбитите мечти и изобщо животът им......

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:40 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт