Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Добра вечер ,дружки Hug
Хубаво е ,че не ни натрапват любовта си , но си личи колко са щастливи Heart
Що се отнася за Париж , това е любимият ми град Grinning
Мисля ,че съм писала или в Ябълковата тема , или във Фатиха ( а току виж и тук ) ,че преживях дежа вю , когато за първи път стъпих в Монмартър , много странно усещане , сякаш се върнах у дома и не ми се тръгваше . Никога няма да забравя това преживяване .Бях с приятелки тогава ,и те бързаха да се прибираме ,че щяхме да излизаме вечерта , но аз ги насилих и останахме още . Там в Монмартър се намира най малкото лозе на света , дават милиони на собственика за терена , но той не желае да продава заради традицията .Даже ни отвори тогава , макар да беше късно . Иначе градът винаги е прекрасен въпреки ,че последния път емигрантите бяха повечко ...Grinning  за вкуса ми , но през последните години за съжаление Европа не е същата ...

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:44 от Phillipine

# 481
  • Пришълец
Leddel Hands Clap
Вместо белезници - детска панделка, тази част ме усмихна най-много.

Фили, +1. Личи им, че са щастливи без да натрапват любовта си и да привличат внимание.

# 482
  • София
БРО може и да е фотошоп, но ето тук виж как стоят прекрасно един до друг. 

Между другото, докато слушах видеото от лайфа днес още в началото се включи някаква си Марго. Керем няколко пъти повтори името й, като допълни че е приятелка на Серенай. Тогава Ханде попита "Така ли"? Не разбрах какво точно и каза, даде някакво кратко обяснение за нея и бързо приключи.
Задавам си въпроса, защо точно тази приятелка на Серенай се включва в чат с Керем?  Много нетактично от нейна страна, да не кажа, че е тенденциозно. На видеото започва от 0:49

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 00:16 от БлагаВест

# 483
  • София
Сигурни ли сме, че това казва Керем?! Чувам само “приятели” и това “така ли” на Ханде. Не ми се струва удачно да се споменава Серенай и ще ми е странно, ако Керем го е казал. После се споменава WWF... Алекс и Али ще ни кажат или ще изчакаме превод. Simple Smile

И аз се присъединявам. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Фили, +1. Личи им, че са щастливи без да натрапват любовта си и да привличат внимание.

# 484
  • Кърджали
Тц, никаква Серенай не спомена Керем. Каза че тази Марго му е приятелка от университета. А таз Марго явно ми е харесала суичъра и той казва че е от WWF.
Ханде наистина казва че се очакват 11 серии. Керем казва - нишо не е сигурно, може и повечв да са.
Керем отговоря на въпрос дали е бил в България - да, казва бил съм в София. Хамде казва пе нв в идвала в България

# 485
Ханде наистина казва че се очакват 11 серии. Керем казва - нишо не е сигурно, може и повечв да са.
Дето бабите казват по моя край - и аз "лежа на тази кълка", че има вероятност  да продължат тези 11 серии и да станат 1001, примерно. Ок, да не са с толкова нули, но ще съм по-спокойна, ако знам, че нещата не са решени окончателно, а има една вратичка оставена отворена, през която може да минем Simple Smile

# 486
  • Кърджали
А, Nalbantova, ако питат мен (нече някой се е засилил да ме пита) по-добре предварително да се знае колко серии ще са, историята да си върви и да няма - дайте да измислим драма, че решиха да правим още 10 серии. И накрая ти убива добрият вкус от случилото се

# 487
  • София
Момичета, аз няколко пъти прослушах и все ми се струва, че  казва Серенай кардешим ....  Дано да греша.

# 488
  • Пришълец
А, Nalbantova, ако питат мен (нече някой се е засилил да ме пита) по-добре предварително да се знае колко серии ще са, историята да си върви и да няма - дайте да измислим драма, че решиха да правим още 10 серии. И накрая ти убива добрият вкус от случилото се
Хубаво е, че още някой мисли като мен. Аз също искам предварително да се знае колко ще са епизодите, за да не се налага впоследствие да се чудят с какво да ги запълват и ненужно да разводняват историята.

# 489
Хубаво е, че още някой мисли като мен. Аз също искам предварително да се знае колко ще са епизодите, за да не се налага впоследствие да се чудят с какво да ги запълват и ненужно да разводняват историята.

Добавям се към мнението 😂
Радвам се , че Керем този път си изпълни думата и пусна лайв, не съм го гледала още , ще изчакам някакви субтитри и тогава.
Радвам се, че ще имаме фраг, очаквах го чак другата сряда.
Много ми харесва Ханде с тази прическа , нестандартно е , опитали са се да докарат естествени къдрици , ретро е някак , от времето преди да измислят пресите за коса 🤣

# 490
  • София
И аз съм от отбора на Алекс, Марги и Мики - колкото и да ми липсват, след като приключи сериалът, предпочитам да се знае с колко епизода разполагат и сценарият да се напише спрямо тях, а не след това да пишат на крак още серии и историята да се разводни. Не ми се иска да се случи това, което стана в първи сезон от един момент нататък. Но в страницата на Dizilah, които са качили лайфа, се коментират 13 епизода - всички твърдят, че Ханде е казала 13, никой не пише 11...

# 491
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 492
Булки, нямам предвид да го направят на разреден айран. Просто се надявам, че историята може да се завърже, развърже, усука и т.н., което да позволи на сценаристи и продуценти да продължат сериала.
Добро утро де 😏
Ако Керем беше казал "Серенай", дали в социалните мрежи щяха да го оставят ей така и да мине покрай ушите на всички?!
Странно ми е нещо, но да видим превод и ще видим какво ще става Simple Smile

# 493
Добро утро, момичета!
Желая ви прекрасен ден! 💜
Аз само набързо минавам да ви кажа какво е Туитър предизвикателството, защото малкия в болен..
Та, днес ни питат " Какъв финал си представяте за Еда и Серкан?"

# 494
🌧️Здравейте в това предвещаващо дъжд утро! ☔
Много лежерно и протяжно ми е днес, особено след това описание, което прочетох за Монмартър ми идва да взема платно и четки! 🎨🖌️🖼️
🧩Аз нещо нямам големи очаквания от втори сезон. И на преговора, който си правих след 20 епизод не ми се искаше да ходя и не съм гледала нищо до 39 епизод. Казах ви вече, че не ми харесва скокът от 5 години. Не ми се иска да гледам пак виновен Серкан. Ако стане така, ами това вече го гледах в "Ранобудна птичка", не ми беше интересно и там след едно количество епизоди, които ми бяха уау, изгледах сериала с мишката. Мисля си вече, че Айше има проблем с мъжете! 🪓Все ги правят едни ... Trollface Поне в "Почукай на вратата ми" Еда е силна и борбена, може да каже "баста" и да продължи напред/героинята на Демет беше на успокоителни.../. Ще видим какво ще стане, малко остана, но определено, аз загубих магията. Може да ме опровергаят сега, дано! За финал очаквам захаросан happy end.
💗За лайфа от снощи чувам "Беним кардешим университата"..., никакво име не се споменава. Освен това, едва ли, Серенай или Мурат са им тема на разговор. Би било доста странно... Радва ме, че екипът е щастлив, сплотен и нахъсан за работа.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 09:03 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт