Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 811
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Алекс,
май си се преоблякла - честито! Пу-пу, голям хубавец е този Керем...

И аз искам такава сцена, но ми се иска тези сцени да са по-дълги и изпипани, защото обикновено са кратки и ми стоят незавършени. Не говорим за еротика, а за романтика и красива близост между двама влюбени. Та ще съм доволна на една такава сцена, ама да е както трябва. Heart

Хоуп,
Скрит текст:
знам за новия сериал на Фуркан и Айбуке. Ще го погледна със сигурност. Аз също ги харесвам много като екранна двойка. Поотделно нещо не ме грабват, но заедно са ми любимци. Според мен потенциалът им беше похабен в "Навсякъде ти". Сериалът беше свеж и приятен, а те - страхотни заедно. Имаше хляб, но нещо не успяха да се справят сценаристите и го приключиха на 23-ти епизод заради нисък рейтинг. Радвам се, че отново ще си партнират и се надявам този проект да е по-успешен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:37 от Бърборанка с розови очила

# 526
Бро, знам, че имаш връзка с продуценти и сценаристи, но появи ли се пак такава сцена... Ще те обичам до сетния си дъх 😆
Искам, много ясно, че искам. Колкото искаш пакети, толкова искам искам пердета!!!

# 527
  • Пришълец
Хоуп, само 460 ли Joy
За Чаатай повече мислех да не говоря, но след споделеното от теб да си кажа и аз...
Скрит текст:
Наистина ме учуди с това, че най-много ти харесва в The Protector . Не, в никакъв случай не го казвам с лошо, но съм срещала различни отзиви пък и ако трябва да съм честна на мен самата също много не ми допадна. От толкова Предани и Безсмъртни накрая яко се омотах, от 3 и 4 сезон имам смътни спомени. Joy Чаатай повече ми хареса с Айча, но пък героинята на Хазар ми беше по-интересна и също си подхождаха. Hands V
И последно съм го гледала там всъщност.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:58 от Маргарита Н.

# 528
  • Кърджали
БРО, ама аз съм с този аватар от сума ти време. Даже ми доскуча. Ама не нога да измисля с какво да го сменя.
За офтопика, колко па да е офтопик
Скрит текст:
Чатай юалко съм го гледала. Не влезе в категорията ми любимци. Трудно харесвамактьори. Кой ми е асъл любимеца, съм казвала милион пъти. ( Свърши ми Невинност 😢), онова там беше любов от пръв погшед и от пръв герой. Просто Асланту ми е на върха на класациите за най-добър актьор въобще, не само в Турция. Керем опасно се приближи до този връх. Сега покрай Невинност ми хареса Серкай Тютюнджу, страшна роля направи таю, признавам му го. Дано и в следващите проекти запази вниманието ми, зашото има  много дето ги харесвам много в една рол, но след това са ми дори безлични. Фуркан (от Навсякъде ти) съшо ми допадаь не съм го гледала в много роли, но там където съм го гледала определено беше добър. Сега чакам да видя Гькхан Алкан ще ми допадне ли в новия сериал ( в Ударите на сърцето ми беше добър, но след това в Забрамемата ябълка нешо ми беше безлипен и не се насилих да го гледам. Джан Яман дето тллкова го хвалят не успя да ме грабне нито с игра, нито с външен вид. Баръш Ардуч ми хареса в Любов под наем, но например в Пукур не можах да го изгледам. Ураз ми хареса в Дъщерята на посланика, ролята му беше много добра, но нешо не ми достига да го пиша сред фаворитите.

# 529
  • София
След споделеното от повечето момичета в темата относно турските актьори и любимците им сред тях, смело мога да заявя следното за себе си - Керем ми е толкова над всички, че няма база за сравнение. Него дори не го броя като турски актьор. Нареждам го сред любимите ми актьори евър. Наравно с Джеймс Макавой и другите ми любимци в интернационален план. Що се отнася до турските актьори - нямам някой любимец, честно казано. Фуркан го харесах в "Навсякъде ти" само. Бурак - в "Малки тайни". В "Черна любов" повече харесах Каан. В "Сега и завинаги" харесах Толгахан. Чаатай го харесах в "Нарекох те Ферия" и в "Кварталът на богатите". Арас - във "Вътрешен човек". Баръш - в "Любов под наем". Серкай - в "Мистър грешен". "Невинност" го изгледах, не ме провокира да пиша в темата за него, но ви следя и съм изчела всичко. Обаче Серкай не ме грабна в тази роля. Някак си липсваше му опит за такава роля по мое мнение. Други актьори биха се справили по-добре според мен. Това е лично мнение, разбира се. Ето че всеки усеща нещата по различен начин. Simple Smile Това, на което исках да наблегна, е, че никой от гореизброените не ме е грабнал толкова, че да следя кариерата му занапред или пък да съм го харесала толкова в други роли, че да ми стане любимец. Керем го открих късно, но толкова ме грабна, че изгледах всичко с него и смело мога да кажа, че това момче израства с всеки проект, има невероятен чар, голям талант и страхотен глас. Турция му е малка. А като човек и мъж е повече от прекрасен, знаете мнението ми. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 17:03 от Бърборанка с розови очила

# 530
# 531
  • София
Един не лош колаж. Heart Eyes

# 532
Мира 07, темата за реинкарнацията е много интересна и дълбока, който иска да вярва,
                          който иска да не вярва,това си е негова работа. Аз вярвам, защото преди десетина годи-
                          ни изпаднах в регресия т.е. състояние в което получаваш информация и картини от ми-
                          нали животи. Видях си 4 живота без думи , а само с картини и знаех коя съм аз, къде съм,
                           в коя епоха, с кой съм. Оказа се, че с ММ сме заедно отдавна от около 2000 , 3000 години
                          преди Христа. Това беше реално и тогава разбрах, че душата има памет.
                          Фили,:heart:

Съгласна, че може да се срещаме не за първи път във вековете, мислим доста еднакво и
                          се усещаме близки. Това се нарича както знаеш кърмична връзка и такава връзка разва-
                          ляне няма, и да искаш да я прекратиш нещо те дърпа назад и не можеш да го направиш.

Момичетата да ме извинят не е по темата, но в мен нахлуха спомени и изживявания, които са
                          ми много скъпи, простете ми.
                          Мира къде се захвана с този Монт Мартр момиче, край с тази тема обещавам.Heart
                          Иначе добре си похортувахме, на мен ми беше приятно.Аз съм много романтична и емоцио-
                          нална и снощи като прочетох поста на Мира така се развълнувах и такива спомени ме
                          връхлетяха, че заспах към 3.30 часа, луда жена, че чак за връзване.
                          Хубава вечер Момичета, чакам фрага дано го дочакам.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 17:21 от Tanita53

# 533
Sparkling HeartGreen HeartGreen Heart
Мили момичета, здравейте !

Animal Speak No Evil
Какво ли не е принуден да направи един баща, за да угоди на дъщеря си. Това едва ли ще се промени някога. Живото доказателство е Марк Твен, който е надянал рокля заради своята дъщеря Сузи Клемънс. Причината е негово участие в театрална импровизация по поемата "Херо и Леандър", 1890 год.

https://www.facebook.com/photo?fbid=317865323073130&set=a.112904493569215

Gift HeartНадявам се и Серкан да направи щастливи дъщеря си и жена си, само тогава ще е завършен като образ! Няма как, придържам се към всички Вас - щастлив край!:revolving_hearts:

# 534
И в ума ми тръгна една песен - "Не ме гледай така, момчее..." 😆

В стаята на Черешка е възглавницата на Еда. Онази, на която има звезда. Тази стая ми се струва, че е спалнята на Еда у леля й, но може да си фантазирам 🙃

# 535
В стаята на Черешка е възглавницата на Еда. Онази, на която има звезда. Тази стая ми се струва, че е спалнята на Еда у леля й, но може да си фантазирам 🙃

И аз първо си помислих, че е у леля й, но не е, сторито на хакан е клипче и се вижда, че е в друга къща.

# 536
  • Пришълец
Черешка Joy Ами по-добре си звучи нашата думичка.

# 537
Видях и аз тези стълби, но не съм гледала клипчето. Моя грешка. Щом Еда си има собствено жилище, значи е дръпнала с материала. Дано не е оставила леля си да се оправя сама. Какво ли е станало с цветарницата 🤨 Вероятно е станала вървежна, защото Еда е вече известна...

Марги, Чери - на галено, но Черешка звучи по-аристократично и тежко 🙃

# 538
  • София
Да не се лъжем - нито Черешка, нито Кираз са най-сладките и хубави имена за момиченце, особено това на Еда и Серкан, ама каквото - такова. Ще има някаква история в името и Айше ще ни я разкаже, сигурна съм. Така че накрая ще си го харесаме. Най-смешно ще е, ако сме се заблуждавали за Кираз и излезе друго име накрая. Grinning

# 539
  • Пришълец
Дано, дано, дано не е Кираз bishop
Аз пак да си кажа, че искам детето да е със собственото си име. Да, случва се много рядко имена на актьорите да съвпадат с тези на героите им, ама... надеждата умира последна Joy
Мая е много нежно според мен, пък ако е онова по-горе, то тогава ще се възползвам от варианта на Налбантова. Joy

Общи условия

Активация на акаунт