Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Пришълец
Скрит текст:
Аз си мислех всъщност, че проблема е при мен, защото не е от вчера и днес. Виждат ми се някои снимки сплескани, а ползвам предимно мобилна версия само дето през различни устройства.
На телефона е както трябва, но на таблета има разлика понякога. Или обратното. Даже шапката е с преполовени глави като съм от таблета, но те откакто я въведоха бета версията все някакви разминавания при пълна и мобилна, проблеми разни и разнообразни, така че вече не им обръщам внимание или си мисля, че е от моите джаджи.

Налбантова, не ме учудваш с избора на сцена за днешното Туитър предизвикателство. Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе страстни са и във ваната, преди и след. Малко накуп ни ги предоставиха масаж, вана и баня, ама не се оплакваме. Joy

# 256
  • София
И при мен имаше проблем с изображенията, но само на десктоп версия. Предположих, че е някакъв временен бъг. Wink

Марги,
това с разкопчаването на роклята и свалянето на презрамката го правят, като обръщат сцената отзад напред, тоест плейват я наопаки, наобратно. Не знам дали успях да обясня добре. Simple Smile

# 257
Аз си мислех всъщност, че проблема е при мен, защото не е от вчера и днес. Виждат ми се някои снимки сплескани, а ползвам предимно мобилна версия само дето през различни устройства.
На телефона е както трябва, но на таблета има разлика понякога. Или обратното. Даже шапката е с преполовени глави като съм от таблета, но те откакто я въведоха бета версията все някакви разминавания при пълна и мобилна, проблеми разни и разнообразни, така че вече не им обръщам внимание или си мисля, че е от моите джаджи.

Скрит текст:
Налбантова, не ме учудваш с избора на сцена за днешното Туитър предизвикателство. Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе страстни са и във ваната, преди и след. Малко накуп ни ги предоставиха масаж, вана и баня, ама не се оплакваме. Joy
Нито от телефона, нито от таблет или лаптоп съм имала проблем досега. Изображенията винаги са ми излизали нормално.

И при мен имаше проблем с изображенията, но само на десктоп версия. Предположих, че е някакъв временен бъг. Wink

Скрит текст:
Марги,
това с разкопчаването на роклята и свалянето на презрамката го правят, като обръщат сцената отзад напред, тоест плейват я наопаки, наобратно. Не знам дали успях да обясня добре. Simple Smile
Сега има ли го още ?

Върти се някакъв хаштаг с Керем. Туитват яко, с идеята мексиканска кула, да бъде осветена с него или инициалите му на рожденият му ден.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 20:10 от midnight__sun

# 258
  • София
Миднайт,
засега не. Но преди два дни имаше. Simple Smile

Да ви се оплача - разхождах се днес в близкия парк и търсех този фантастик гарсон, но не ми се усмихна късметът... Grinning

# 259
#Somera2021 dizi kategorisinde sizlerin oylarınızla zirveye çıkanlar belli oldu!

#Somera2021 Определени са тези, които са стигнали до върха с вашите гласове в категорията телевизионни сериали!

# 260
  • София
Ама какви са тези резултати? Joy
Чок резил за останалите дизита... и за хейтърите на нашия сериал. Trollface

# 261
Somera бяха пуснали анкета/запитване преди 2-3 седмици в Туитър за "Любим телевизионен сериал". Помня, че гласувах за нашите. Trollface Агитацията винаги е голяма, когато касае сериала, така че първото място и голямата разлика с останалите не е нещо неочаквано. Simple Smile

И Башак е готова за новият сезон.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 20:36 от midnight__sun

# 262
  • София
И все пак. Никой не може да ме убеди, че не става въпрос за огромна фен база, а за група лоялни фенове, амбицирани нашите да са на първо място. Всички сериали си имат фен база. За да има такава голяма разлика обаче, означава, че нашата фен база е в пъти повече от тази на другите сериали. Или това, или другите не гласуват, а само нашите фенове. Но се съмнявам, честно казано. Гледам последователите ни в Инстаграм, Туитър и Ютуб, гледам броя вюта на наши видеа и броя лайкове под наши публикации - ами видимо са в пъти повече. Колкото и да хейтят нашия сериал, че историята е клише, че сценарият е зле, че Керем е американец, а Ханде е бездарна хубавелка, явно в нашия сериал има нещо, което липсва при другите. Милиони хора по света живеят с ХанКер, ЕдСер и “Почукай на врататата ми”, милиони са усетили въпросното нещо, омагьосало ги е и ги държи зарибени до ден днешен. Нямам нищо против чуждия вкус и мнение. Всеки има право да харесва или не дадено нещо. Това, което ме дразни и не приемам, е да обиждаш дадено нещо, само защото не ти харесва или не го разбираш. Нашият сериал е трън в очите на всички и постоянно му търсят кусури. Защо? Не разбирам. Толкова ли не могат да приемат и да се зарадват на чуждия успех. Феновете на нашите сериал, поне повечето, са доста по-open minded и позитивни. Не въм видяла да хейтят така, както нас ни хейтят феновете на други сериали. Дори тук в мамата попаднах на доста тъпи изказвания. Не съм влизала в спор, защото мой си е проблемът, че чета какво се пише по другите теми, но просто ми беше интересно да видя какво се случва в други теми, какво си пишат и как тече комуникацията там. Останах доста разочарована, защото ние тук не обсъждаме по този начин другите актьори и сериали. Явно си е до елементарно възпитание и култура. Wink
Somera бяха пуснали анкета/запитване преди 2-3 седмици в Туитър за "Любим телевизионен сериал". Помня, че гласувах за нашите. Trollface Агитацията винаги е голяма, когато касае сериала, така че първото място и голямата разлика с останалите не е нещо неочаквано. Simple Smile

# 263
# 264
Официално:
Мая ще играе биологичната дъщеря на Еда и Серкан Wink

# 265
И все пак. Никой не може да ме убеди, че не става въпрос за огромна фен база, а за група лоялни фенове, амбицирани нашите да са на първо място. Всички сериали си имат фен база. За да има такава голяма разлика обаче, означава, че нашата фен база е в пъти повече от тази на другите сериали. Или това, или другите не гласуват, а само нашите фенове. Но се съмнявам, честно казано. Гледам последователите ни в Инстаграм, Туитър и Ютуб, гледам броя вюта на наши видеа и броя лайкове под наши публикации - ами видимо са в пъти повече. Колкото и да хейтят нашия сериал, че историята е клише, че сценарият е зле, че Керем е американец, а Ханде е бездарна хубавелка, явно в нашия сериал има нещо, което липсва при другите. Милиони хора по света живеят с ХанКер, ЕдСер и “Почукай на врататата ми”, милиони са усетили въпросното нещо, омагьосало ги е и ги държи зарибени до ден днешен. Нямам нищо против чуждия вкус и мнение. Всеки има право да харесва или не дадено нещо. Това, което ме дразни и не приемам, е да обиждаш дадено нещо, само защото не ти харесва или не го разбираш. Нашият сериал е трън в очите на всички и постоянно му търсят кусури. Защо? Не разбирам. Толкова ли не могат да приемат и да се зарадват на чуждия успех. Феновете на нашите сериал, поне повечето, са доста по-open minded и позитивни. Не въм видяла да хейтят така, както нас ни хейтят феновете на други сериали. Дори тук в мамата попаднах на доста тъпи изказвания. Не съм влизала в спор, защото мой си е проблемът, че чета какво се пише по другите теми, но просто ми беше интересно да видя какво се случва в други теми, какво си пишат и как тече комуникацията там. Останах доста разочарована, защото ние тук не обсъждаме по този начин другите актьори и сериали. Явно си е до елементарно възпитание и култура. Wink

Съгласна съм напълно. Фен базата е огромна и няма нищо случайно. За гледанията, лайковете и коментарите и на мен ми е направило впечатление. Разликата с останалите е огромна и това ги дразни. Рейтингът като цяло и милионите туитове, не идват просто така. Но това е тема, която през втори сезон съм си казала, че няма да коментирам. Ще следя Dizilah, ще туитвам, но дотам. Trollface
Влизам в някоя от другите теми от любопитство, но не съм засичала коментари по отношение на нашият сериал. И по-добре. Пробвах лятото да гледам Hercai. Пуснах си първите 3 епизода и повече не успях, да се насиля да гледам. Четях темата от време на време, но не съм писала. Някак не върви да пиша, за да кажа, че не ми е харесало. Не виждам смисъл, да занимавам останалите потребители в темата им за сериала с този мой извод на база 3 епизода. Smile

# 266
  • Пришълец
А, Башак май се е подстригала...

Бърборанке, разбрах те, благодаря. Беше ми любопитно за видеото.
За останалото - добре казано. Щом четем по други теми, проблема си е наш, ще се сблъскваме и с неодобрение. Всичко с времето си, вече нямам желание да ходя да чета из чужди дворове. Повече ме натоварват отколкото обогатяват с нещо, макар някога да беше точно обратното. Имам си пак предпочитани 2-3 теми, в които се зачита чуждото мнение, но като цяло в други съм ставала неволно свидетел на дребни разправии и то за нищо и... Аз съм много далеч от тези неща. Просто не мога да си позволя да хабя енергия и да се впускам в безсмислени спорове. Не знам какво е преобладаващото мнение за нашия сериал в Мамата, но които сме "залепнали" за екрана и под въздействието на ХанКер сме тук. Това е сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye
Та хорското мнение ми е без значение, обикновено се водя от собствените си усещания, ако някой беше ме убеждавал, че си заслужава да го погледна - нямаше да го направя, не обичам да ме навиват. Така както и ако ми кажат колко е тъпо дадено нещо пак няма да се впечатля особено.
Не се заглеждам вече и в броя последователи, преглеждания на клипове и пр. По едно време ми се изпари желанието. Сигурно защото въобще не знам какви други сериали се излъчват и не правя съпоставка с нашия Joy

# 267
Добър вечер, момичета Simple Smile
Аз да се изкажа по страстния въпрос. Blush
За мен най-впечатляваща беше сцената на грънчарското колело. Грънчарството за двама е особена магия. Изисква любов и търпение. И създаденото със собствени ръце побира в себе си любовта, грижата и щастието на заедността. То запечатва  спомена за чувствата завинаги в един специален момент, изпълнен с романтика, интимност и споделеност. Гледах такава сцена и във "Вятърничавия". Е ... не се получи.

# 268
До няколко дни ще излезе официален постер на сезон 2, направен от феновете.
От една седмица фенове на сериала се организират и се говори, че са "наели известни и престижни агенции", които да изготвят няколко варианта за постер. Ще има гласуване, което да определи кой  ще е "официален" за сезон 2 Wink
От фенове Wink

Предварителна информация:
Kiraz Bolat

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 21:35 от mi_si

# 269
Знаеше се, че малката Мая ще е екранна дъщеря на Серкан и Еда, другото си беше теории и чесане на клавиатурата.  За мен има друго, очакванията към това дете ще са големи. Не знам колко е талантлива, дано да е колкото е красива, но тя ще бъде един от основните персонажи. Предполагам че, много от/в моментите между гг тя ще е основен фактор. Така че, очаквания имам да видим...

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 22:34 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт