Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
 "Какъв финал си представяте за Еда и Серкан?"....Кратко, но категорично ...."щастлив"...Обичам историите с такъв финал...
От много време не съм ви сервирала сутрин кафе...Заповядайте...да ви е сладко...

При бързият преговор вече амнезията е в миналото идва ред на анулирането на сключеният брак и бебето...Еда отказа на предложението на Серкан...

Днешният цитат/мисъл...
Научи ме на изкуството на малките крачки- Антоан дьо Сент-Екзюпери

# 496
  • Пришълец
...
Мисля си вече, че Айше има проблем с мъжете! Все ги правят едни ... Trollface
Скрит текст:
Поне в "Почукай на вратата ми" Еда е силна и борбена, може да каже "баста" и да продължи напред/героинята на Демет беше на успокоителни.../. Ще видим какво ще стане, малко остана, но определено, аз загубих магията. Може да ме опровергаят сега, дано! За финал очаквам захаросан happy end.
💗За лайфа от снощи чувам "Беним кардешим университата"..., никакво име не се споменава. Освен това едва ли Серенай или Мурад са им тема на разговор. Би било доста странно... Радва ме, че екипът е щастлив, сплотен и нахъсан за работа.

Ели, мислех си същото, въпреки, че нямам наблюдения върху работата на Айше по други проекти. Но в нашия сериал мъжете определено са ми едни такива мекушави. Joy
Нямам големи очаквания и аз за втория сезон, парчетата от пъзела бавно започват да се нареждат още отсега и ми е някак предвидимо, но се радвам на възможността да погледаме ХанКер още малко и затова съм тръгнала с една съвсем миниатюрна кошница..

Магия, бързо да оздравява. 🍀

# 497
Добро утро от мен,:heart:Flowers Hibiscus

Фили, приятелко снощи прочетох поста ти за твоето дежа вю, напълно те разбирам
                               и няма как да не те разбера защото снощи и аз писах по тая тема. Разбрах, че Париж
                               е нашия град и там сме си у дома. Аз съм човек, който доста е пътувал по света, а и
                               живяла по света Европа, Азия, Близкия Изток, Африка, но никъде не съм се чувствала
                               така както в Париж, емоцията, светлината, вътрешното усещане, че тук не си за първи
                               път, че това ти е до болка познато, привързаност, един букет от позитивни емоции,
                               които те връхлитат, чувстваш се като птичка, която току що са пуснали от клетката.
                               Радвам се, че и ти си преживяла същото, защото изживяването си заслужава, пък и
                               няма как да го забравиш.

Как ще завърши 2-ри сезон, не знам , но очаквам да завърши с щастие, отговарям с една
                               дума като Гости.Smiley
                               Желая ви лек и ползотворен ден, по бързо да минават дните до 9 юни, че вече се изчаках,
                               тресе ме любопитството, а аз по принцип не съм любопитен човек.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 498
  • София
Hearts Здравейте, момичета! Hearts

Аз пък имам големи очаквания от новия сезон по ред причини. Ще видим дали ще изляза права. Wink

Относно днешното предизвикателство, също като Гости имам кратък и ясен отговор - “щастлив”. Simple Smile

Магия, бързо да оздавява малкият! Hug

# 499
Здравейте хубав дъждовен ден ви пожелавам
Снощи са снима ли до късно но днес от рано са на сета
Снимки от вчера и днес от сета

[/img]

Ханде и Керем на стори

# 500
  • София
На мен ми стана интересно нещо, което прочетох вчера - че Керем е отказал роля в “Халка”, а Ханде е отказала роля във “Великолепен тандем”. Това сигурна информация ли е? Линде, мисля, че ти го беше споделила. Можеш ли да кажеш къде си го прочела? Интересно ми е какви са причините за отказите - не са им допаднали ролите, приели са участие в други сериали или др. Thinking

# 501
Здравейте прекрасни!!:heart_eyes:

Наминавам да ви споделя с коя песен Айше оприличава втория сезон. Надявам се някоя от прекрасните ни преводачки да ни разкажат за какво става въпрос в нея.

https://www.youtube.com/watch?v=N3WhY5mTMXA

От края на сериала очаквам много любов и хепи енд.

# 502
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Магийка, Sparkling Heart бързо оздравяване на малкото човече!

На днешното предизвикателство наистина може да се отговори само с една дума: "Какъв финал си представяте за Еда и Серкан?" - Щастлив!

Попаднах на интерсно инфо. Попитали Айше Кутлу в Туитър на коя песен би оприличила втори сезон и нейният отговор е “Kutlama” на Sezen Aksu.

Превод на руски:

В мои края, видать, давно пришла весна -
Колосья уже дотянулись до неба,
Горы покрылись маками,
И земля, и небо, и сердце расцвели.

Совсем скоро, пока черешня не созрела,
Я, на веточках побегов винограда,
На лепестках нарцисса,
С тобой праздновать весну приеду.

Опустить голову на твое плечо,
Заново начать жизнь,
В садиках, на родниках твоих
Омыть свою душу приеду.

На твоих улицах, девчонки и мальчики
Играют, наверное, эх, еще как...
Любовь - то ли рождается, то ли заканчивается то ли освежается...
Новый период в нашей жизни начинается.

На лепестках нарцисса,

Заново начать жизнь,
Омыть свою душу приеду.

Фили и Танита, Sparkling Heart според теорията на реинкарнацията, ако е вярна, разбира се, би трябвало да носим дълбоко в себе си спомени от предишни животи. Това обяснява и дарбите, които проявяваме още от малки деца. Много е странно за един логичен ум да го проумее.

Бърборанка, Sparkling Heart аз споделих за предлаганите им роли в "Халка" и във “Великолепен тандем”. Копирах текста на руски от групата във VK, така както беше постнат. Само го преведох. Нямам повече инфо от това. Предполагам, че е истина, защото те също си проверяват източниците. Направи ми впечатление, защото съм гледала и двата сериала. Много ми харесаха и Керем би бил страхотен Джихангир! Серкан Чайоглу и Ханде направиха запомнящ се дует. Най-смешното е, че гаджето на Серкан - Йозге изигра в "Тандема" ролята на сестрата на МКЖ! А Серкан и Йозге станаха двойка в "Сезона на черешите", където Неслихан Йелдан беше пак майка.

Габи, Sparkling Heart точно идвам със същата информация!

# 503
  • София
Песента, която Габи сподели, ми е много, много позната. Чудех се откъде. И се сетих (Марги също ще се сети, предполагам) - от последния епизод на втория сезон на “Нарекох те Ферия”. Когато Емир и Ферия излязоха от кооперацията и тръгнаха към парка, където щяха да се оженят... Simple Smile

Надявам се Айше да не е взела края от този сериал за нашия... че чок резил! Grinning

Мира,
извинявам се! Hug Благодаря за споделеното инфо. И на мен ми стана любопитно, признавам си. И отчетох факта, че за ролите, които са отказали, са взели Серкан и Йозге, които са двойка. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 11:30 от Бърборанка с розови очила

# 504
Здравейте и от мен!
Напоследък не ми остава време да пиша,но изчетох всичко Simple Smile
За лайфа-двамата сияят,изглеждат много спокойни,намерили най-накрая щастието си.А целия екип е много сплотен и всички са много усмихнати Simple Smile Представям си колко им е забавно и как добре си изкарват докато снимат.
Тази новата също на мен не ми допада Grinning Но да се надяваме,че няма да е лош персонаж Grinning

Финалът си го представям щастлив,емоционален.Мело да е намерила своя брюнет,Айфер също,по възможност Фифи да се завърне,дори и Джерен за един епизод,за да се съберат всички,както в началото.Всички да са щастливи и сплотени и да видим бременна Еда и Серкан,който се грижи за своите момичета Simple Smile

# 505
# 506
  • Пришълец
Бро, сетих се. Огледален свят/Нарекох те Ферия (и по-конкретно двойката там) ми е слабост. Ама към тая песен съм алергична Satisfied Толкова красива е финалната сцена ("маргаритена" сватба), а начина по който са я озвучили въобще не ми беше по вкуса Neutral Face

# 507
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Магийка, Sparkling Heart бързо оздравяване на малкото човече!

На днешното предизвикателство наистина може да се отговори само с една дума: "Какъв финал си представяте за Еда и Серкан?" - Щастлив!

Попаднах на интерсно инфо. Попитали Айше Кутлу в Туитър на коя песен би оприличила втори сезон и нейният отговор е “Kutlama” на Sezen Aksu.

Превод на руски:

В мои края, видать, давно пришла весна -
Колосья уже дотянулись до неба,
Горы покрылись маками,
И земля, и небо, и сердце расцвели.

На лепестках нарцисса,

Заново начать жизнь,
Омыть свою душу приеду.

На твоих улицах, девчонки и мальчики
Играют, наверное, эх, еще как...
Любовь - то ли рождается, то ли заканчивается то ли освежается...
Новый период в нашей жизни начинается.

На лепестках нарцисса,

Заново начать жизнь,
Омыть свою душу приеду.

Фили и Танита, Sparkling Heart според теорията на реинкарнацията, ако е вярна, разбира се, би трябвало да носим дълбоко в себе си спомени от предишни животи. Това обяснява и дарбите, които проявяваме още от малки деца. Много е странно за един логичен ум да го проумее.

Бърборанка, Sparkling Heart аз споделих за предлаганите им роли в "Халка" и във “Великолепен тандем”. Копирах текста на руски от групата във VK, така както беше постнат. Само го преведох. Нямам повече инфо от това. Предполагам, че е истина, защото те също си проверяват източниците. Направи ми впечатление, защото съм гледала и двата сериала. Много ми харесаха и Керем би бил страхотен Джихангир! Серкан Чайоглу и Ханде направиха запомнящ се дует. Най-смешното е, че гаджето на Серкан - Йозге изигра в "Тандема" ролята на сестрата на МКЖ! А Серкан и Йозге станаха двойка в "Сезона на черешите", където Неслихан Йелдан беше пак майка.

Габи, Sparkling Heart точно идвам със същата информация!
Може с Танита да сме се срещали в някой друг живот , даже да сме били приятел(ки ) , за това имаме сходни мнения и вкусове  ,и за сериали Grinning

# 508
  • София
Знам, че Фемир са ти слабост, запомнила съм. Аз се бях зарибила много по този сериал навремето заради Емир обаче. Покрай тази роля станах фен на Чаатай и изгледах и другите му сериали, но някъде там по пътя ме изгуби. Това е друга тема обаче. Wink Относно музиката, на същото мнение съм - тази песен не е моята, има някакво странно звучене, което не мога да определя, но ми напомня на онази “Атеш ве барут” от сцената в спалнята на Серкан... И двете са ми някак... естрадни. Grinning Имат някакво приповдигнато настроение уж, в същия момент ми звучат комично и старомодно. Определено са странен подбор за озвучаване и могат напълно да ти развалят емоцията. Joy

Бро, сетих се. Огледален свят/Нарекох те Ферия (и по-конкретно двойката там) ми е слабост. Ама към тая песен съм алергична Satisfied Толкова красива е финалната сцена ("маргаритена" сватба), а начина по който са я озвучили въобще не ми беше по вкуса Neutral Face

# 509
  • Пришълец
...
 Относно музиката, на същото мнение съм - тази песен не е моята, има някакво странно звучене, което не мога да определя, но ми напомня на онази “Атеш ве барут” от сцената в спалнята на Серкан... И двете са ми някак... естрадни. Grinning Имат някакво приповдигнато настроение уж, в същия момент ми звучат комично и старомодно. Определено са странен подбор за озвучаване и могат напълно да ти развалят емоцията. Joy

Колко уместно сравнение, наистина. Joy Усещанията ни в случая съвпадат.

А Емир и ФЕмир са си една отделна тема, права си. Любимият ми герой в турски сериал, а Чаатай там е в естествения си вид и много, много красив според моя вкус. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт