Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - тема 11

• 25 030
  • 117
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, повдигам малко темата и искам да попитам дали някоя от вас скоро си е зскупила индивидуалния режим от Руми? В голяма чуденка съм, някои хора не били доволни понеже комуникацията не е дори с Руми директно. Има ли доволни, как ви се стори и режима?

# 106
Здравейте, повдигам малко темата и искам да попитам дали някоя от вас скоро си е зскупила индивидуалния режим от Руми? В голяма чуденка съм, някои хора не били доволни понеже комуникацията не е дори с Руми директно. Има ли доволни, как ви се стори и режима?

Аз съм си купувала. Индивидуалния режим представлява извадени рецепти от Студиото. Не си струва. Имате всичко в Студиото. Пресмятате на калкулатора колко калории трябва да ядете, за да отслабнете и действате Wink

# 107
  • Пловдив
Здравейте! Аз се чудя Simple Smile дали да се абонирам. Дилемата ми е, че не искам да свалям килограми (защото съм вещица Simple Smile), а само да стягам мускули. Ще се радвам да споделите дали си заслужава.

# 108
Клипове с упражненията на Руми може да намерите в почти всяка платформа избирайте си и действайте. Имайте в предвид, че за мускули, видими и изпъкнали трябва да тренирате с тежести, дори когато тя не ползва такива.

# 109
  • София
В режима количествата са ужасно малки. Ясно е, че ако ядеш по съвсем малко ще отслабнеш.

# 110
  • пловдив
Преди 10-години успях да отслабна след 1-то раждане с индивидуален режим изготвен от нея и упражненията й.
След 2-то раждане опитах няколко пъти с план от студиото имаше  известен резултат, но не бях толкова постоянна и нямах много време.
За мен лично , индив.режим и тренировките имаха най-голям ефект, но й пращах и резултатите, който тя следеше за около 3 месеца.

# 111
Преди десет години си платих за изготвен индивидуален режим според моите вкусове и хранителни предпочитания. Тогава още нямаше тези рецепти в студиото, нямаше и абонамент за него. Мисля, че към момента няма такъв индивидуален подход. При мен моя режим работи всеки път и имам далеч по- вкусни рецепти от тези в студиото- баница, пица, палачинки, мъфини, протеини и въглехидрати под формата на гювеч, задушено и супи. Максимално покритие на всички хранителни групи с изчислен калориен дефицит, което е супер. В последно време много си личи залитането по суперхрани. Не е лошо, но за мен рецептите от студиото не са така вкусни. Все пак съм абонирана заради тренировките, които си струват.

# 112
Преди около 7 години и аз платих за индивидуален режим и имаше ефект. Сега мисля да го започна пак. Някой има ли представа дали с режим от Студиото може да се отслабне? Като цяло май и аз клоня към това, че индивидуалното е по-разнообразно и има повече свобода в храната, докато рецептите от менютата са само закуска-обяд-вечеря.

# 113
Преди около 7 години и аз платих за индивидуален режим и имаше ефект. Сега мисля да го започна пак. Някой има ли представа дали с режим от Студиото може да се отслабне? Като цяло май и аз клоня към това, че индивидуалното е по-разнообразно и има повече свобода в храната, докато рецептите от менютата са само закуска-обяд-вечеря.
Според мен би следвало да се отслабва. Ако избереш три рецепти със сметнати по 400 килокалории, вероятно ще има дефицит. Зависи и от начина на живот, разбира се- работна динамика, заседяване, липса или наличие на тренировки и пр. Понеже в индивидуалните режими няма яснота колко калории на ден приемаш, веднъж се опитах да ги сметна. Излиза, че има менюта и с по 1000 килокалории на ден, което е доста малко. И да, на конкретното меню се чувстваш по- гладен.
 В индивидуалните менюта има сложен буфер за фонда "и аз съм човек", т.е. застраховала се е срещу чашите вино, бира, хапките торта и други изкушения.
И от друга страна много добре обяснява кое с какво се заменя. Напр., ако не ти се яде едно яйце, изаж 20 гр. кашкавал. Имам рецепти с баница за закуска, но вместо нея може кисело мляко с посочени количества овесени ядки или пастет от нещо или сандвич с нещо и т.н.. Като цяло студиото не предлага тази свобода и информираност. Пробвала съм и всеки път се връщам на моя режим.

# 114
dahlia pinnata, съгласна съм с теб! В индивидуалното меню нямам представа с какви калории се храня на ден и затова не знам дали тези 1200 ккал/дн от рецепти в студиото няма да са много. Ето, при теб дори има ден с 1000 ккал/дн. През годините съм пробвала разнообразни режими, но винаги се връщам към индивидуалния ми режим, защото той ми дава свобода. Мога да заменям храни и най-вече - ям салата на корем, за да има обем в стомаха. Че съм била на диети с точно определен грам краставици и никак не ми се понрави чисто психически.

# 115
Здравейте!
Реших да се възползвам от промоцията за абонамент в Студиото, която беше до края на юни, но не мога много да се ориентирам. Преди два дни можех да видя сезонните менюта описани подробно с храненията за всеки ден, но сега единствено намирам различни рецепти от всички видове менюта. Дали някоя от вас може малко да ме насочи? Relieved
Също така, добавянето в тази затворена група във фейсбук от екипа на Руми ли се случва и колко време след като бяхте закупили абонамент ви добавиха?

# 116
Здравейте!
Реших да се възползвам от промоцията за абонамент в Студиото, която беше до края на юни, но не мога много да се ориентирам. Преди два дни можех да видя сезонните менюта описани подробно с храненията за всеки ден, но сега единствено намирам различни рецепти от всички видове менюта. Дали някоя от вас може малко да ме насочи? Relieved
Също така, добавянето в тази затворена група във фейсбук от екипа на Руми ли се случва и колко време след като бяхте закупили абонамент ви добавиха?

Здравей, tulip.!

И на мен на моменти ми е трудно търсенето и работата със Студиото. Някои неща са доста тромави. Имаше и някаква анкета преди време - допитване, вероятно с цел да се улесни работата със Студиото.
Едва ли ще мога много да помогна.

В групата ме добавиха много бързо. Сега е лято и вероятно екипа е в намален състав и по-бавно ще станат нещата.  Имай малко търпение.  Иначе всички са много отзивчиви.  В групата можеш да питаш много неща.

Аз пък много рядко влизам и пиша в  БГ мамма, защото ми  е много трудна работата с платформата.

Колкото до менютата на Руми Илиева - ползвам опцията добавяне в любими, когато нещо ми хареса, за да го намирам бързо и лесно в "избрани". Можеш да сортираш лесно и това което търсиш с различните опции - колко калории да бъде рецептата, постна, веган, рецепта за закуска или обяд да бъде и т.н.  Не зная доколко съм ти помогнала. Има доста хубави рецепти. Аз лично спазвам постите и намирам много интересни рецепти при нея. Най-често правя "Супа Хумуса" и "Протеинови овесени ядки".

Извън твоя въпрос - купих си онлайн една книга с рецепти от българската кухня със сметнати калории за хранене в калориен дефицит.  Надявам се да ми е от полза.

# 117
  • Sofia
Коя е книгата?

Общи условия

Активация на акаунт