Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - тема 11

• 26 127
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
Аз също имах абонамент и отслабнах спазвайки рецептите и готвенето без мазнина. След което стомахът ми стана капризен, последва продължителна диария и ходене по гастроентеролози. Правих push up програмата и се оформих.

В момента не спазвам никакви режими, ям всичко, разхождам се и ходя на фитнес. За мен това е по-добрият избор. Стомахът ми е ок Simple Smile Вие преценете.

# 121
О, стига, нищо им няма на рецептите! Не се изключва нито една хранителна група, има си въглехидрати, мазнини и протеини. Къде в рецептите на Румяна е написано да се готви без мазнини, няма такова нещо. Има намаляване на мазното, не изключване.

# 122
О, стига, нищо им няма на рецептите! Не се изключва нито една хранителна група, има си въглехидрати, мазнини и протеини. Къде в рецептите на Румяна е написано да се готви без мазнини, няма такова нещо. Има намаляване на мазното, не изключване.

Аз споделям своя опит. Да - някои са супер вкусни, но на мен лично ми допада да ям и бяло брашно, захар и да не броя колко супени лъжици зехтин слагам в салатата.

# 123
Блестящият маркетингов ум на Румяна отново е "блеснал", пускайки 6- месечни планове, които излизат по- евтини от годишния абонамент. Grinning Абсолютна новаторка.

Скрит текст:

Да, центове са, но идеята би трябвало да е в обратна посока.

Здравейте. Не успях да намеря много отзиви за студиото. Има промоция - 6 месеца за 33 евро. С цел отслабване мисля да се запиша, но исках да видя скорошни мнения дали си заслужават упражненията и дали имат ефект Simple Smile

Къде е тази оферта? Rolling Eyes

# 124
Получих офертата на мейл и пише,че е валидна само през плащане от линка по мейла. Преди се бях абонирала за гратисния период само, който беше една седмица и не го бях продължила, но сега като видях офертата се замислих. Студиото все пак ми се стори с доста разнообразни упражнения, но не успях все пак всичко да разгледам. Може би ако се абонирате може и на вас да ви изпратят офертата. Офертата важи от 4 януари до 06 януари.

# 125
Мерси за споделеното инфо. Hug
За мен Румяна отдавна се изчерпа и от години съм се отписала от бюлетините, които разпраща.
Но офертата определено е добра и ако ви допада това, което предлага, или пък тепърва се срещате с нея, си заслужава.

# 126
И на мен ми допада да ям бяло брашно, захар и да изливам зехтин на воля в салатата, но ако искам да отслабна, това едва ли ще ми помогне. А това беше въпросът в края на краищата - дали се отслабва. От упражнения не се отслабва, ако не се промени и хранителния режим. За съжаление.
От студиото ползвам 2-3 програми и си ги редувам, понякога вземам идеи за хранене от рецептите. Например една супа с грах и пилешко е уникално вкусна, редовно се яде вкъщи.

# 127
Разбрах ви добре и от сърце ви желая да се чувствате добре в кожата си! Аз просто споделих моя начин Simple Smile хубава вечер!

# 128
Аз използвам студиото от години. И упражненията, и рецептите ми се отразяват чудесно. За мен много си струва. Но, както са Ви написали вече, отслабва се от храненето, спортът е спомагателен.

Общи условия

Активация на акаунт