Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 66 499
  • 512
  •   1
Отговори
# 345
  • София
125 СУ ми беше от топ целите за кандидатстване след 4-ти клас, редом с НПМГ, сега като ви чета явно ще отпадне. А 145 СУ след 7 -ми клас как е? До 7 ми клас е от водещите ДУ, за след това нищо не съм чела тук.

# 346
До 7 ми клас е от водещите ДУ, за след това нищо не съм чела тук.

Било е отдавна....

Има и доволни от там, де. Говорила съм само с такива, които не са.

# 347
На мен ми се стори, че резултатите на нво са добри, а това означава, че средата е амбициозна( поне).

# 348
  • Sofia
125 СУ ми беше от топ целите за кандидатстване след 4-ти клас, редом с НПМГ, сега като ви чета явно ще отпадне. А 145 СУ след 7 -ми клас как е? До 7 ми клас е от водещите ДУ, за след това нищо не съм чела тук.

Сигурно, защото е основно училище Simple Smile

# 349
  • София
LaughingLaughingLaughing Така ли? И през ум не ми е минавало като вариант.

# 350
Винаги ще има и недоволни родители и винаги се гледа в сравнителен план и перспектива. Училището е добро, има традиционно две паралелки след 7 клас, които извеждат почти всички приети ученици до матурата (нещо, което не може да се каже за други младостки училища). Резултатите от матурата са сравнително добри. Като за приемен бал около 300 точки училището е повече от чудесно - разгледайте подобни алтернативи като профил и успеваемост на ДЗИ. Аз лично го обмислям като приемлив вариант за сина ми след една година (той сега завърши там 6ти клас).
На математическата паралелка средния резултат на ДЗИ мат ПП е 3,72.  Правете си изводите. И са се явили 5 човека от математическия клас, явно най-добрите им математици.
Една голяма Пунта Мара е това училище, само претенции и реклама, без никакво покритие. Пак повтарям, не се лъжете. За хора без претенции е ок, но деца с амбиции твърдо не.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 18:59 от Априлски душ

# 351
Винаги ще има и недоволни родители и винаги се гледа в сравнителен план и перспектива. Училището е добро, има традиционно две паралелки след 7 клас, които извеждат почти всички приети ученици до матурата (нещо, което не може да се каже за други младостки училища). Резултатите от матурата са сравнително добри. Като за приемен бал около 300 точки училището е повече от чудесно - разгледайте подобни алтернативи като профил и успеваемост на ДЗИ. Аз лично го обмислям като приемлив вариант за сина ми след една година (той сега завърши там 6ти клас).
На математическата паралелка средния резултат на ДЗИ мат ПП е 3,72.  Правете си изводите
Не на паралелката, а не 5-те явили се на ДЗИ по мат деца. Като цяло децата навсякъде избягват матурата по МАТ ПП. Но аз не знам какво очаквате от деца, приети с бал около 300 точки. Ако детето ми има по-висок бал, естествено, че ще предпочета по-високо резултатно училище. Но това са реалностите и избор/компромис някакъв трябва да се направи.

# 352
На математическата паралелка средния резултат на ДЗИ мат ПП е 3,72.  Правете си изводите
Не на паралелката, а не 5-те явили се на ДЗИ по мат деца. Като цяло децата навсякъде избягват матурата по МАТ ПП. Но аз не знам какво очаквате от деца, приети с бал около 300 точки. Ако детето ми има по-висок бал, естествено, че ще предпочета по-високо резултатно училище. Но това са реалностите и избор/компромис някакъв трябва да се направи.
Ами да, училището е един компромис наистина. Но по-добре да се знае истината, вместо да се заблуждаваме, че там се учи математика
 И не сте права, в математическите училища Не избягват ДЗИ мат, няма от какво да ги е страх.
ДЗИ мат ПП вече не влиза в дипломата и пак бягат, защото са гола вода в това училище.

# 353
Аз пак да питам, че ми стана интересно, кой е учителят по математика, който ще поеме математическата/ите паралелки от 5-ти клас?

# 354
Аз пак да питам, че ми стана интересно, кой е учителят по математика, който ще поеме математическата/ите паралелки от 5-ти клас?
Няма кой да ви отговори, защото в това училище нищо не се знае до последния момент

# 355
Ясно е, че не може да се каже със сигурност, но няколко потребители писаха, че се говорело кой учител ще поеме паралелките, затова питам какви са слуховете.

# 356
  • София, Младост
Няма кой да ви отговори, защото в това училище нищо не се знае до последния момент

Точно казано, там до последно нищо не е ясно,нищо не се знае....много качествени учители избягаха... Имат голям проблем с намирането на учител по математика, Димитров е пред пенсия, М.Христова също... В прав текст ни беше казано на една родителска среща : "Ако имате познат човек, който да дойде да преподава, пращайте го"... това е.

# 357
  • София
... В прав текст ни беше казано на една родителска среща : "Ако имате познат човек, който да дойде да преподава, пращайте го"... това е.

Сериозно ли Anguished е това вече и моите представи надмина Joy

# 358
Димитров не е пред пенсия, а си е пенсионер. Но стои.

# 359
То, ако не е Димитров там, рязко ще падне интересът към 125то.

Общи условия

Активация на акаунт