Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 66 604
  • 513
  •   1
Отговори
# 375
Душкова сега изведе 12 клас. Потвърждавам, страхотна е. Добре преподавател и добър човек.
Може и тя да се падне на петокласниците, нека поне някой извади късмет. Има и добри учители в това училище, но не всички имат късмета да попаднат на тях

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 16:14 от Априлски душ

# 376
  • София
Както всяко училище и не само в училище, а и на всяко друго място, на което се полага труд, има добри и лоши кадри. Не разбирам някои настървени публикации срещу училището и определени негови преподаватели, ако някой не е доволен от нещо, лесно може да премести детето, никой не е вързан там. За тържеството по случай 24 май тази година, когато се чуха имената на Димитров и Мадлен Христова, избухнаха бурни овации от публиката, и то от учениците, не от родителите. Спонтанни и искрени аплодисменти бяха.

# 377
Писала съм и преди. За мен училището започна да запада след като се появи Димитров с амбициите си. В комбинация с появата на частните занимални около училището.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 13:40 от Bonikova

# 378
Както всяко училище и не само в училище, а и на всяко друго място, на което се полага труд, има добри и лоши кадри. Не разбирам някои настървени публикации срещу училището и определени негови преподаватели, ако някой не е доволен от нещо, лесно може да премести детето, никой не е вързан там. За тържеството по случай 24 май тази година, когато се чуха имената на Димитров и Мадлен Христова, избухнаха бурни овации от публиката, и то от учениците, не от родителите. Спонтанни и искрени аплодисменти бяха.

Ама искрено ме разсмяхте.

# 379
Писала съм и преди. За мен училището започна да запада след като се появи Димитров с амбициите си. В комбинация с появата на частните занимални около училището.

Напълно съм съгласна. Допълвам, че докато недоразумението Мадлен Христова и Димитров са там, училището ще върви надолу. Сега закриха математическата паралелка, скоро и други.

# 380
  • София
Мине-не мине време и се появи някой, да плюе по Димитров. А той изобщо няма нужда от защита. 😉 Класовете му обичат математиката, обичат състезанията, обичат предизвикателства, това е важното. Завистници винаги ще има.

# 381
Мине-не мине време и се появи някой, да плюе по Димитров. А той изобщо няма нужда от защита. 😉 Класовете му обичат математиката, обичат състезанията, обичат предизвикателства, това е важното. Завистници винаги ще има.
Айде, свитата на великия математик се появи. Говорете го на това на хора, които не са го виждали,  но все по- малко ви се лъжат. Ако ще говорим за футбол, за туризъм, ако ще пеем песни всеки час в прослава на математиката,  нека да е 125 то при Димитров. Ако искаме обаче  децата ни да учат математика,  да бъдат уважавани, а не унижавани за това, че са момичета, то ще търсим други училища. Има много, СМГ, НПМГ, 31 во ако щете.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 11:31 от Априлски душ

# 382
  • София
Не щем

Синът ми учи в 125-то, СМГ и НПМГ. Има приятелчета във всичките училища. Няма недоволни деца. Всички си харесват училището. Синът ми също харесва и трите училища.
А че има родителки, които са недоволни от всичките училища - това е повече от ясно. Че недоволните са по-агресивни, че същите тези биха били недоволни от всичко, както и че с нищо не биха си нарушили комфорта… това също е ясно.
За късопаметните ще напомня, че именно Димитров направи математическите паралелки в 125-то и именно неговите класове успешно конкурираха СМГ.

# 383
  • София
По принцип колкото хора, толкова мения има. Аз лично съм от тези които имат по-неутрално мение за училището и не съм недоволна от всички училища. Имам наблюдения както от Димитров, така и от нещата които се случват вътре в училището и определено някак не ми допада. Едното ми дете беше в 125 и резултата му на НВО определено не е плод на учлището, за другото си избрах друго училище.

# 384
  • Някъде там...
Ние сме от доволните от прогимназията в 125. Математическата паралелка, клас "еднорог". Имаше и минуси, разбира се, но плюсовете бяха многократно повече. Резултатът на НВО определено не се дължеше само на школата, особено по МАТ, където подготовката извън училище беше минимална и като време, и като теория, основно тренировка на формата и преговор на взетото по ковид онлайн обучението и помощ за текущия материал в 7 клас. По БЕЛ в осми клас си пролича също, че стабилно си е работено с тях в 125.
Решението ми да продължат в 125 след 4 клас, определено беше най-доброто, което можехме да вземем тогава.
С Димитров и моите не си допаднаха, но пък имам страхотни отзиви от сегашния 6 клас.

# 385
Ние сме от доволните от прогимназията в 125. Математическата паралелка, клас "еднорог". Имаше и минуси, разбира се, но плюсовете бяха многократно повече. Резултатът на НВО определено не се дължеше само на школата, особено по МАТ, където подготовката извън училище беше минимална и като време, и като теория, основно тренировка на формата и преговор на взетото по ковид онлайн обучението и помощ за текущия материал в 7 клас. По БЕЛ в осми клас си пролича също, че стабилно си е работено с тях в 125.
Решението ми да продължат в 125 след 4 клас, определено беше най-доброто, което можехме да вземем тогава.
С Димитров и моите не си допаднаха, но пък имам страхотни отзиви от сегашния 6 клас.
Най- вероятно Костадинова ви е била по математика. Тя напусна и вече е в НПМГ. Децата я обичат, страхотен учител и човек. Повтарям, страхотен човек, благ и мил с децата, страшна рядкост в 125 то.  И толкова ли е трудно да си добър с малките, да подхождаш с уважение, да се отнасяш еднакво с всички.  Имали сте голям късмет, който много други в това училище нямат.

Ако училището можеше да задържи преподаватели като нея и като Правда Найденова, която изгониха преди години, нямаше да запада така.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 16:25 от Априлски душ

# 386
  • Някъде там...
Да, при Костадинова бяхме. А сега сме в НПМГ. Simple Smile

# 387
Здравейте,
Имам две деца и двете учеха до 7 клас в 125 СУ. Аз лично съм повече доволна отколкото недоволна. Бяха в обикновена езикова паралелка. Някой от Вас казаха, винаги ще има доволни и недоволни, дори и в ТОП гимназиите в София не всички учители са " Будители", но това не пречи всички родители да мечтаят децата им да учат там. Да се върна на 125 то училище. За мен то е многооооо повече от квартално. Факт е че не само учителите и ръководството се тези, от които зависи, децата също са важни. Да има изисквания и то доста високи към децата, но това е хубаво, защото ако попаднат в така наречените "Елитни гимназия", те не усещат трудност, а напротив, струва им се лесно. Аз като родител се радвам, че избрах това училище за моите деца, което им даде повече от колкото им взе.

# 388
  • София
В двете паралелки след 7ми клас са обявили свободни места. Как си го обяснявате? Все пак минималният бал не е нисък за прием, дори и на второ класиране. Вероятно не са се записали по някакви причини…

# 389
Е, ако бал 312 се смята за висок.... Показателно е, че не успяват да запълнят 52 места... А извеждат 8 на брой 7ми класа по 26-28 ученика всеки... Толкова се радвам, че приключих с това училище.

Общи условия

Активация на акаунт