Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 65 129
  • 510
  •   1
Отговори
# 135
Мисля, че Димитров отдавна е пенсионер, стоял е в училище да изведе неговия клас, които сега завършиха. Не е нормално да поема нови. А и отзивите за него са доста зле. Занимава се с двама-трима от класа, не му се преподава и обяснява, интересува се чисто от печалбите на курсовете, забравя повече от допустимото. Ако случайно поеме петокласниците, е също толкова лошо, колкото и Мадлен Христова. От старите преподаватели, освен за Пламен Румпалов, добри отзиви съм чувала и за Душкова, която е заместник директор.
Със сигурност късметлиите ще са в паралелката математика и природни науки, на които ще преподава Пламен Румпалов.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 22:22 от Силвия86

# 136
  • София
Има ли информация кой математик ще поеме осми клас - паралелката с математика?

# 137
  • София
Ако случайно поеме петокласниците, е също толкова лошо, колкото и Мадлен Христова.
.

Абсолютно не съм съгласна. Въобще не могат да се сравняват. Преподавали са единия на едното ми дете, другия на другото. Мадлен Христова по-добре да не се случва на никой клас. Може да е математик, но педагог в нейно лице не видях. А за да преподаваш не е достатъчно да си математик. Добре, че не водеше основната математика на нашия клас. Преподавателя по математика на класа също беше в пенсионна възраст, но това не беше никакъв проблем.

# 138
Само ще кажа, че имаме една среща с въпросната госпожа. Детето, тогава 4-5 клас, заяви, че за първи път разбира, че учител може умишлено и без причина да навреди на дете.
Разбира се, благодарни сме, че разшири мирогледа на детето.

# 139
  • Някъде там...
Аз чух, че Димитров ще поеме 5ж.

# 140
А 5з знае ли се кой ще е?

# 141
  • София
Има ли информация колко места остават за Второ класиране, след 4 клас?

# 142
А имате ли идея на кои класове ще води математиката г-жа Х.Костадинова и имате ли поглед върху преподаването й?

# 143
Има ли информация колко места остават за Второ класиране, след 4 клас?

до днес е срока на приетите деца от второ класиране да се запишат. И в двете паралелки с математика имаше по 11 места.

# 144
Дали има информация кой ще преподава по математика на паралелката с профил математика и природни науки, 5 клас?
Имат ли петокласниците шкафчета ?
Коя смяна започват първия срок?

# 145
За учителите ще се разбере на родителската среща преди 15.09. кои ще са учителите. Петокласниците започват 1-да смяна. Да, шкафчета в стаите имат.

# 146
  • София
Първите родителски срещи би следвало да бъдат между 07-09 септември за петите и осмите класове.

# 147
  • Някъде там...
Шкафчета няма, в коридорите са за гимназия и прогимназия. И не ги ползват заради ковид мерките...

# 148
  • Sofia
Здравейте,

Спрете да плашите всички с г-н Димитров и г-жа Христова. И двамата си държат на класовете. Г-н Димитров пролетта възнамеряваше да поеме един от 5-тите класове. Г-жа Христова също пролетта каза, че ще си изкара нейния клас и ще се пенсионира. Г-н Румпалов не може да поеме всички класове - както знаете всеки учител има определен хорариум, който трябва да покрие.
По всяка вероятност ръководството ще търси нови учители по математика както направи предишното лято.

А що се отнася до шкафчетата - такива има само в коридорите и те не се ползват.

# 149
Благодаря за споделеното.
Аз съм с новоприето дете в 5 клас и се притеснявам, че ако родителската среща е преди 9.09.2022г., няма да мога да присъствам.
Така че, ако споделите информация за размера на тетрадките, както и кога се дават учебниците,  ще Ви бъда благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт