Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Препоръчайте лосион за тяло, който да поддържа тена на кожата. Имам този но мирише ужасно

# 586
Точно този според мен много добре поддържа и подчертава тена. Наистина миризмата е тежка и по кожата се усеща тежък лосиона, но прави тена да изглежда красив.

# 587
С кое точно си намаза лицето ?
Серумът с витамин С е чудесен .
Маски не съм ползвала / но пък от Лидл имам една фаворит - с нар . Направо за жълти стотинки

# 588
  • София
Много харесвам шийт маската с Витамин Ц.

Черната шийт маска не я откривам от няколко месеца и много страдам, беше ми любима и поддържах винаги 10- Тина бройки налични.
Търся и алтернатива- ако ви хрумва някоя подобна, приемам предложения.

# 589
Днес си реших проблема с меките моливи за вежди - установих, че ако го държа в хладилника при използване става идеален. Нанася се доста по - фино, или поне при мен действа.
Маската с нар от Лидл на мен ми идва мазничка и почти не попива, но пък и кожата ми е доста мазна. Много харесвам хидратиращата им маска, а пробвах и шийт маската на Балеа с канабис, доста ми допадна. Вчера попаднах на маски на Apivita и грабнах две, надявам се да са добри.

# 590
Днес си реших проблема с меките моливи за вежди - установих, че ако го държа в хладилника при използване става идеален. Нанася се доста по - фино, или поне при мен действа.
То това чудесно, ама той самият молив като си е маслен при екстремните температури навън, просто почва да си се топи след нанасянето.

# 591
Ей за тези с витамин Ц говоря,както виждате пълни си стоят.
Скрит текст:

# 592
Момичета засичали ли сте/ пробвали ли сте, тази термозащита? Пише че е до 230 градуса и това е от което имам нужда. Моля дайте отзив. Чудя се дали я има в ДМ и Лили? Едит: Има я в сайта на Лили за 7.99 лева и ще бъде намален от 1-ви Юли на 6.99. В ДМ е 7.89 лева

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 14:17 от Lale_Lili

# 593
Аз съм по - скоро за темата каръци, ама да си кажа. Видях щанда на Римел в ДМ...така полупразен от темата разбрах, че няма да се предлагат повече в БГ, нищо тяхно не бях ползвала и реших да взема 2 спирали преди да са изчезнали от пазара. Едната беше в пластмасова кутийка, да не може да се отваря на щанда...другата я отворих да ѝ видя четчицата...силиконова викам добре, тях ги харесвам... Ама дори не си направих труда да прочета какво обещават да направят с миглите.
Та още на другата сутрин слагам спиралата, която отварях в магазина...не беше търсения от мен ефект...стана време да махам грима...търкам си както обикновено поглеждам се в огледалото...имам спирала...пак търкам...пак има и тогава загрях...синя опаковка...водоустойчива...та хем трудно я махам, хем не прави миглите ми така както ми се иска...и едва ли ще я ползвам пак.
На другата сутрин решавам, че е ред на втората спирала от Римел тя е и по - скъпата от двете...отварям тя суха, суха...слагам на миглите тц...почти нищо...
Та така ..няма да ми липсват Римел и спиралите им...

# 594
Днес купих този спрей от Лили. Много привлекателно изглежда. Очаквам да ми хареса 🤩

# 595
  • Light of Zartha
Не е кой знае какво. Мирише приятно и остават частици по тялото, но в никакъв случай не е нещо като по-сериозен блясък.

# 596
  • Варна
От номерата бб кремовете на Misha 25 или 27 е по жълт.Само да не са много оранжеви. Взех си 23. Като тон ми е много добре, но много ми сивее. Загледах и 22, видях че пише натурален цвят.Thinking

# 597
25 и 27 са оранжеви

# 598
Дали има някъде промоции на Piz buin,но в магазин ?Ненадейно тръгвам за морето след 3 дена и нямам слънчезащита.Миналата седмица като бяха на промоция в Кауфланд,си казах ,че е рано още сега ме е яд 😂.

# 599
Ремедиум и фантастико. Доста изгодни са в момента. Вчера купих от Фантастико tan & protect

Общи условия

Активация на акаунт