Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 633
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
От номерата бб кремовете на Misha 25 или 27 е по жълт.Само да не са много оранжеви. Взех си 23. Като тон ми е много добре, но много ми сивее. Загледах и 22, видях че пише натурален цвят.Thinking
В аптеки Ремедиум има тестери на Миша вчера ги видях, но искам да ги пробвам на лицето а бях с грим. Според мен не са оранжеви а просто по-тъмни

# 601
Скоро показах 23 и 25

# 602
Точно тези два смесвам / повече от 25/ и се получава приемлив цвят за моята кожа. По мнения тук 27 е почти същия като 25,но по-малко оранжевее и мисля да го взема ,за да не смесвам.

# 603
За мен 27 не е оранжев!

# 604
И за мен Joy Ама за белите хора, явно ние сме с тен на индианци Joy

# 605
  • Варна
Имам 21 Missha, която също много сивее, но веднъж разнесен на кожата се слива с цвета й и изглежда по-равномерна от жълтия ми блед жвят.

# 606
Здравейте! Не съм сигурна тук ли трябва да попитам, но в Лили/ДМ продават ли четка за сухо четкане?

# 607
27 е по-светъл и не оранжавее, сравнение с 25 (по-тъмен и оранж)

# 608
Здравейте! Не съм сигурна тук ли трябва да попитам, но в Лили/ДМ продават ли четка за сухо четкане?
Да, има и в двете вериги.

# 609
  • Deutschland
Пачове от Балеа и нов флуид с Glow ефект

# 610
Да видим дали ще стигнат до нас. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
  • Варна
Проблема ми е, че тона на кожата ми е жълт.Светла ми е кожата(но не чак призрак Joy) .Иначе тъмно/ светло номер 23 ми е супер. Може би трябва да взема 27.

# 612
Проблема ми е, че тона на кожата ми е жълт.Светла ми е кожата(но не чак призрак Joy) .Иначе тъмно/ светло номер 23 ми е супер. Може би трябва да взема 27.
Аз съм точно като теб с жълт подтон и съм заплюла 27ми номер. Още не съм стигнала да го взема, защото имам други да изхабявам, но дойде ли момента това ще е цвета.

# 613
  • in Wonderland
Здравейте, взех доста препиръчваното тук измивно олио на балеа, но нещо не се разбираме с него.
Пробвах с тампом да махна грима, не се получава добре.
Пробвах и с ръце да намажа цялото лице и после да изплакнати, пак спиралата не я премахва добре.
Искам да го използвам като първа стъпка в двойнотто почистване вместо мицеларна вода, измивен след него, но... Нещо май не ми е ок.

# 614
Слагам няколко помпи на сухи ръце и после размазвам хубаво по сухото лице, слагам малко и на очите, докато размажа по лицето да подейства. После много леко и нежно разтърквам около очите. След това мокря ръцете и с мокри ръце емулгирам отново с разтърквания и след това изплаквам. Ако имам много грим и пластове спирала по очите първо тях по тази схема чистя и след това останалото. С тампон за грим не става.

Общи условия

Активация на акаунт