Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 647
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Дами,тия спрейчета на Балеа с блясък,оставят ли петна по дрехите?

# 556
  • Пловдив
Дами,тия спрейчета на Балеа с блясък,оставят ли петна по дрехите?

Не, тези с тропическия аромат не цапат, те са прозрачни при впръскване, нежен блясък и аромат.

# 557
ренета, този уудън спуун ползвала ли си го за своето лице?
преди време съм слагала техен спф - бяла мазнотия беше, неизтърпима за мен
някъде четох (май миналата година), че кремовете им са подобрени, но колко и дали стават за лице нормално, идея нямам и не ми се експериментира при цената им отново

# 558
Аз да се оплача от тази слънчезащита. Не купувайте ,не става.Изгоря ми лицето с нея ,самостоятелно ползване без нищо отгоре,че и детска се води !Ужас!
Скрит текст:
Уж не съм капризна и с чувствителна кожа,но каквото и на Балеа да съм пробвала не ми е харесало.
Вселената сигурно се опитва да ми каже, че съм родена за лукс ,а не за ефтинджос 🤣.Ще започна вече да я слушам.Ооо... Диории ,идвайте при мен 😂!

Тъй като съм с тази слънцезащита, както и с друга на Дм(не купувам други), съм нямала този проблем, а аз съм със слънчева алергия. Ако съм цял ден с нея, без подновяване имам пъпчици, което значи, че просто е попила и аз не съм подновила. Сега слагам крем и имам спрей, с който подновявам и съм нямала проблем досега. Затова е важно да се каже дали сте подновявала, или не.

# 559
Hada Labo имат нова слънцезащита в DM. Пускам и една снимка в скрит текст. За съжаление факторът е нисък за мен. Имате ли впечатления от продуктите на Cocosolis?
Скрит текст:

# 560
Мисля, че миналата година писах, че мм има петънце на носа, което ме притеснява (на ръката и крака по-големи, които също са особени) и го пратих на дерматолог. Докторката е много добра, каза му да си маже лицето и на другите две места когато са открити, с това
https://www.eau-thermale-avene.bg/slnce/slnce-grizha/slncezashch … iten-sprey-spf-50
Стига за цяло лято и за двамата. Икономично е, спрей е, но един такъв като емулсия, не остава бятавя бели следи, не е тежко и тлъсто като крем, разнася се и попива лесно, и не люти на очите. А цената му спрямо количеството е отлична.

# 561
На Hada Labo слънцезащитния като съставки го проверих в cosdna и май няма комедогенни съставки. Цената е прилична. Обаче ме притеснява, че е само 30 фактор, не съм сигурна дали ще е достатъчно особено за моята кожа с белези от акне сега. Другото странно е, че тази слънцезащитна са я пуснали само в Източна Европа и няма никакви отзиви за нея още. Изкушава ме иначе с обещанията си, че матира. Може би 30 фактор ще е ок, ако имам половин час работа навън в града, а няма да се излагам на плаж...

# 562
  • Deutschland
Маска за крака от Али експрес. Мъжът ми е много доволен. Белеща е, той седи по два часа, а не колкото е указано на опаковката

# 563
  • Пловдив
На Hada Labo слънцезащитния като съставки го проверих в cosdna и май няма комедогенни съставки. Цената е прилична. Обаче ме притеснява, че е само 30 фактор, не съм сигурна дали ще е достатъчно особено за моята кожа с белези от акне сега. Другото странно е, че тази слънцезащитна са я пуснали само в Източна Европа и няма никакви отзиви за нея още. Изкушава ме иначе с обещанията си, че матира. Може би 30 фактор ще е ок, ако имам половин час работа навън в града, а няма да се излагам на плаж...
виж това...https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030011329
има и 30 фактор.

# 564
Фрау, искам да взема на мм, ама 45 номер побира ли се в пликчетата? Че приятелка си купи някаква от ДМ и с 40 размер скъса торбичките...
И два часа е повече от указаното ли?

# 565
Фрау, искам да взема на мм, ама 45 номер побира ли се в пликчетата? Че приятелка си купи някаква от ДМ и с 40 размер скъса торбичките...
И два часа е повече от указаното ли?
Аз си поръчах Parasoftin до 40 -41 номер може би ще стане . Не съм сигурна . Но 45 абсурд .
Засега не е започнала да се лющи . На кой ден започва при вас

# 566
Имфлуенсна ме, Фрау Скитница Simple Smile Поръчах сега и аз от Алито. Дори са намалени с 40% и видях снимките с отзиви - яко белене обещават.
Аз преди няколко месеца пробвах на Виктория чорапите, след седмица добре се обелих. Но ето че отново имам нужда. Мисля всеки месец да си ексфолирам краката, пък в процеса на белене ще нося затворени обувки.

# 567
Маска за крака от Али експрес. Мъжът ми е много доволен. Белеща е, той седи по два часа, а не колкото е указано на опаковката

Откъде може да се закупи .

# 568
Имфлуенсна ме, Фрау Скитница Simple Smile Поръчах сега и аз от Алито. Дори са намалени с 40% и видях снимките с отзиви - яко белене обещават.
Аз преди няколко месеца пробвах на Виктория чорапите, след седмица добре се обелих. Но ето че отново имам нужда. Мисля всеки месец да си ексфолирам краката, пък в процеса на белене ще нося затворени обувки.

След 1ви юли голяма олелия ще е получаването на пратките на страни извън европейския. Всичко ще ходи на митница и освен ддс пощите искат допълнителна такса за освобождаване на пратките.

# 569
  • Бургас
Я, първа съм!

Момичета, препоръчайте мицеларна вода?
Последната, която ползвах е на "Нивеа" и не останах особено доволна. Оставяше един неприятен мазен и лепкав "филм" на лицето.
Ползвала съм на "Гарние" с розовата и зелената капачка, и на "Авен", харесаха ми.

И да отговоря на въпроса: Нямам кои знае какви предпочитания за марката на крема. Важно ми е да е със SPF поне 30 и да е хидратиращ. Харесвам кремовете на "Avene", ползвала съм и на "Eucerin".
На Микса мицеларната вода е страхотна, както и на Юриаж.Тази на Гарние с розовата капачка също ми харесва и вече класика в жанра на Биодерма.

Общи условия

Активация на акаунт